IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

optisella kentällä:Maanantai 27.03.2006 22:22

Haluan kertoa teille jotain jos en selviä ulos täältä:
Tämä paikka on kirottu! Tämä paikka on koti. Pelkään, että joku kostonhimoinen papitar on manannut kämpässä henkiä, jotka se on herättänyt hyökkäämään minun kimppuuni. Ne piinaavat minua typerillä tempuillaan ja yrittävät häätää minut ulos. Päätin vastustaa niitä vaikka vaikeaa tulee olemaan. Onneksi vielä suurin osa on vangittuina paikkoihin, joista ne eivät pääse käsiksi mihinkään irtaimistoon, mm. minuun. Mutta ne raivoavat ovien ja pöytien sisällä...

Lisäksi on niitä, jotka vain vaeltelevat ympäristöönsä etsien asioita ja esineitä, jotka eniten vahingoittavat minua. Onneksi tietokoneiden kieli on niille käsittämätöntä. Ne ovat hirvittävän laihoja ja niillä on mustat silmät sekä sähkön siniset märkäpuvut... Ne ripustelevat istutettujen negatiivisuuskukkasien päälle peilipalloja, jotta niiden negatiiviset siitepölysäteet pääsevät heijastumaan kaikkialle. Niitä ei voi paeta. Tämä on henkimaailman karuselli.

Ne napsivat yksitellen tärkeitä asioita pois ja laittavat tilalle tyhjänpäiväisiä ja epätosia. Olen vielä tilanteen yläpuolella, tiedän mikä on totta ja mikä ei, mutta kohta ne saavat minut vakuuttuneeksi, että en ole täällä yksin. Minun kai pitäisi manata ne pois, mutta se on riskiä peliä... Voisin muuttaa ne vahingossa raajallisiksi, silloin ne voisivat aiheuttaa myös fyysisiä vahinkoja.

Niillä on yllättävän luja tahto. Ne saavat minut kadottamaan voimat käsistä ja silmistä. Korviin ne lähettävät kivuliaita singaaleja sekä outoja värimaailmoja. Seinien varjo vaihtaa paikkaa, mutta aine pysyy paikallaan. Ne eivät halua minun kulkevan suoraan. Yritän olla välittämättä niistä, mutta jotenkin ne aina tunkeutuvat vanhempieni mieliin, vanhempani kun eivät tiedä niistä mitään eivätkä osaa vastustaa, sitten he purkavat negaatiosiemenet minuun ja saavat minut voimaan pahoin. Voin pahoin.

Lol, apua!







p.s. kohta alkaa koeviikko!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.