IRC-Galleria

..... :DLauantai 30.05.2009 04:12

Heidi oppii englantia ystäviltään:


"hickory dickory dock, a slut was sucking a cock, her hair got tangled, the bitch got strangled but at least she swallowed the shot."

[Ei aihetta]Torstai 16.04.2009 03:23

Mañana : Madrid! <3

Mä oon niin FAMOUS!! :PSunnuntai 08.03.2009 14:59

Latasin torstaina sen mun Jonas Brothers -piirustusvideon Myspaceen... Hehee.. Sitä on nyt käyty katsomassa about 80 000 kertaa... SO NICE. Voitte arvata sitä spämmin määrää kuulkaas :DD Ja sitten ne löysi myös mun YouTube tilini, ja yhtäkkiä mulla onkin 120 subscriberia.. ^^ pitäs vaan siis piirtää useemmin :P


eli ---> http://www.myspace.com/evilem_esg

ja ---> http://www.youtube.com/user/mozzarella91..ღღღღღღ......................ღღღღღღ
..ღღღღღღღღღ............ღღღღღღღღღ
ღღღღღღღღღღღღ....ღღღღღღღღღღ
ღღღღღღღღღღღღღ.ღღღღღღღღღღ
..ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
....ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
........ღღღღღღღღღღღღღღღღღ
..............ღღღღღღღღღღღღღ
....................ღღღღღღღღღ
........................ღღღღღღ
...........................ღღღღ
............................ღღღ
.............................ღღ
..............................ღ
............................ღ
.........................ღ
......................ღ
..................ღ
.............ღ
.........ღ
......ღ
....ღ
......ღ.......................ღ....ღ
..........ღ..............ღ...............ღ
..............ღ......ღ.....................ღ
...................ღ........................ღ
................ღ.......ღ..............ღ
..............ღ.............ღ....ღ
.............ღ
...........ღ
..........ღ
.........ღ
.........ღ
..........ღ
..............ღ
...................ღ
..........................ღ
...............................ღ
.................................ღ
.................................ღ
..............................ღ
.........................ღ
..................ღ
.............ღ
.........ღ
.....ღ
...ღ
.ღ.............................ღ....ღ
ღ..........................ღ...........ღ
.ღ......................ღ................ღ
..ღ...................ღ..................ღ
...ღ....................................ღ
.....ღ................................ღ
........ღ.........................ღ
...........ღ...................ღ
..............ღ..............ღ
..................ღ.......ღ
.....................ღ..ღ
.......................ღ

Jos kopioit tämän päiväkirjaasi 15 minuutin sisällä, saat suudelman/halin ihastukseltasi perjantaihin mennessä. Jos et kopioi tätä, ihastuksesi alkaa seurustella bestiksesi kanssa ja sinulla on huono rakkausonni koko vuoden 2009. Huom ! Kopioi tämä, sillä tämä todella toimii !

mulle käy huonosti :'( :DSunnuntai 11.01.2009 21:17

Kuva

1. Avaa paint.
2. Piirrä siihen peikko, itsesi(prinsessana,haltijana tai keijuna), lintu ja puu.
MUTTA, et saa kumittaa kuvasta mitään!!!
3. Lisää piirrustus päiväkirjaasi ja haasta 4 kaveriasi mukaan

Haastan:

Hendersson
Rizbed
Rosa_ESG
kampinkku[NTL]


:P

hah :DTiistai 23.12.2008 21:48

Koska luit tämän viestin,sinä kuolet perjantaina rakkaimpiesi edessä,

ellet jatka tätä viestiä laittamalla sitä päiväkirjaasi 50 sekunnin aikana,

mikään muu sinulle luvattu asia ei voi pelastaa sinua!

möhMaanantai 24.11.2008 19:30

multa ryöstettiin tänään hammas :((

ja mitä sitten kävikään.... Torstai 30.10.2008 22:20

"Tavoitteena aivoton pullamössösukupolvi?


Markus (Axu) Laine käsittelee Kangasalan Sanomissa 14.10.2008 ilmestyneessä tekstissään ”lisää valinnaisaineita kouluihin” peruskoulussa opetettavien aineiden valinnanvapautta. Hänen mielestään kouluissa tulisi opettaa pakollisena vain matematiikkaa, englantia ja äidinkieltä, jolloin muut aineet olisivat valinnaisia. Ajatus voi kuulostaa hyvältä hetken aikaa, mutta tarkemmin tarkisteltaessa siitä löytyy monia kritiikin aiheita.
Tämän uudistuksen mahdollista vastustusta Laine vertaa 1960-luvun lopussa tapahtuneeseen koulu-uudistukseen, jossa kansakoulu muuttui peruskouluksi. On sanottava, että 2000-luvulla asiat eivät ole samalla tavalla kuin noin neljäkymmentä vuotta sitten. Nuoret ovat entistä kansainvälisempiä ja saavat tietoa laajemmalta alueelta. Jos tällainen uudistus tapahtuisi nyt, tulevat sukupolvet tulisivat kauhistelemaan sitä virhettä. Se sukupolvi, joka tämän ajatuksen mukaan kasvatettaisiin, olisi tietämättömin ja jäisi kehityksessä jälkeen.
Laine ei mainitse tekstissään, olisivatko valintojen tekijät vanhempia vai itse oppilaita. Pitää myös ottaa huomioon, että ihminen on perimmiltään laiska. Jos peruskoulun oppilaille annettaisiin vapaus valita omat aineensa Laineen ajatuksen mukaan, ainelista olisi luultavasti tämän näköinen: Matematiikka, englanti ja äidinkieli. Miksi opiskella enemmän, jos sitä ei vaadita? Ovatko peruskouluikäiset todella tarpeeksi kypsiä päättämään omista aineistaan ja tulevaisuudestaan? Pitäisikö meidän unohtaa kokonaan historia, biologia, maantieto ja vieläpä toinen virallinen kielemme ruotsi? Voisi luulla, että nykymaailmassa elävä Laine ottaisi huomioon tulevaisuuden ja työkyvykkyyden, eikä vain viihtymisen oppilaiden ja opettajien puolesta.
Laine mainitsee myös toimineensa opettajana yli kymmenen vuotta. Onkohan tämä ollut Laineelle jotenkin traumaattista aikaa, jos hänen mielestään ainoa peruskoulussa tarvittava uudistus on ”opettajaparkojen” työtaakan pienentäminen? Opettajaksi ryhdytään sananmukaisesti siksi, että halutaan opettaa. Varmasti opettajien viihtymättömyyteen löytyy muitakin syitä, kuin vain oppiaineiden paljous. Lisäksi esille tulee kysymys siitä, että tarvitaanko opettajia enää niin paljon. Koulutusalan massairtisanomiset ovatkin juuri se, mitä Suomi tarvitsee. Miksei saman tien poisteta myös matematiikkaa ja englantia pakollisten listalta? Kyllähän äidinkielellä pärjää siinä yhteiskunnassa, mihin Laineen ideat ovat viemässä. Jos yleissivistyksen oppiminen ja opettaminen on Laineen mielestä rääkkäämistä, uuden sukupolven nimeksi voisi hyvin tulla ”aivoton pullamössösukupolvi” joka on entistä laiskempi, saamattomampi ja tietämättömämpi.
Laine käsittelee tekstissään myös oppilaiden ja opettajien masennusta, jonka syy on hänen sanojensa mukaan ”pakkoon perustuva opetussuunnitelma”. Pakko on mielenkiintoinen sana. Meidän on pakko käydä koulua. Meidän on pakko opiskella monia aineita. Meidän on pakko elää yhteiskunnan mukana. Meidän on pakko noudattaa lakia ja järjestystä. Meidän on pakko menestyä elämässä. Meidän on pakko elää ja kuolla. Mielestäni peruskoulussa kohdattava pakko-opiskelu ei aiheuta opettajille ja oppilaille mielenterveydellisiä ongelmia. Tietysti jos Laineella olisi esittää varteenotettavia tutkimustuloksia asiasta, voisi mielipide olla uskottavampi. Laine mainitsee myös tekstissään taideaineet ja niiden epätärkeyden. Eihän itsensä ilmaiseminen liikunnallisesti, musiikillisesti tai kuvallisesti mitenkään voi pitää oppilaiden, opettajien tai muutenkin kaikkien ihmisten virkeyttä yllä. Onhan niistä tietysti tehty positiivisia tutkimustuloksia, mutta kuvittelisin Laineen kasvatustieteen maisterina ottaneen selvää asioista sanoessaan vahvan mielipiteensä.
Motivaatiota voi syntyä muutenkin kuin valinnaisilla aineilla. Yliopisto ja muut korkeamman tason oppilaitokset ovat valintojen tekemistä varten, ei yleissivistystä ylläpitävä peruskoulu. Viihtyvyyden kehitykseen on mahdollista löytää parempia ehdotuksia, kuin hieman epämiellyttävien ja joidenkin mielestä tylsien aineiden lopettaminen. En kokonaan tyrmää Laineen ideaa valinnanvapaudesta ja yksilöllisyyden kehittämisestä, mutta näin radikaali ehdotus ei tule onnistumaan. Ehtii sitä elämäänsä ja valintojaan ajatella peruskoulun jälkeenkin, ainakin omalta osaltani olen tyytyväinen tietojeni määrään ja laajuuteen, kiitos peruskoulun.

-Heidi "

Laineelta vastaus tänään Kangasalan Sanomissa:
Heidi on "tyypillinen lakimoraalitasolle jäänyt, autoritäärisen kasvatuksen tulos".
Nih. Vain niin. :DD
*reps*
Ei vitsi, mun pitää kirjoittaa se vastaus tänne jossain vaiheessa, niin näette millaisia idiootteja maailmassa on ^^

*poks*Maanantai 27.10.2008 00:42

Mietin julkaiseekohan KS mun kirjoitukseni... muahahahahahahaaa :DD

lmaaaaaaaaooooooooooPerjantai 10.10.2008 21:50

...vastaajaviestejä... ;)

Roses are red booger's are green please leave your message on this stupid machine .

Now I lay me down to sleep; Leave a message at the beep. If I should die before I wake, remember to erase the tape.

You've called our number, but we don't care. If we did, we'd be here. So leave a message at the tone, and we'll call you back, when your not home.

A is for academics, B is for beer. One of those reasons is why we're not here. So leave a message.

Hello, this is the ____ residence. We're in the middle of a family fight right now. Leave your name and number at the beep and whoever wins will call you right back.

So long as phones can ring, and eyes can see, leave a message, and I'll get back to thee.

Hello. You are talking to a machine. I am capable of receiving messages. My owners do not need siding, windows, or a hot tub, and their carpets are clean. They give to charity through the office and don't need their picture taken. If you're still with me, leave your name and number and they will get back to you.

Hi. I'm probably home, I'm just avoiding someone I don't like. Leave me a message, and if I don't call back, it's you.

A concatenation of events preclude our coming to the phone. Please speak freely, with magniloquence upon occasion of the tone.

Hi! _____'s answering machine is broken. This is his refrigerator. Please speak very slowly, and I'll stick your message to myself with one of these magnets.

Hi, I am a machine. Why do you hate talking to me? I never hurt anyone. Can we talk after the beep?

Hi. I'm home right now, I'm just screening my calls. So start talking and if you're someone I want to speak with I'll pick up the phone. Otherwise, well, what can I say?

Hi. Now you say something.

I am not home to talk to you, But please don't be a creep. Just leave your name and number, At the sound of the...

I don't want to bore you with metaphysics, but how do you know this is an answering machine? Maybe it's a dream, or maybe it's an illusion, or maybe YOU don't really exist. One way to find out is to leave a message, and if it's reality, I will call you back.

This call may be recorded or monitored for quality and training purposes. If you don't wish this call to be monitored or recorded, then please let the answering machine know when you leave your message.

Hello, you have reached the _______ family and we can not come to the phone right now. Please leave your name, phone number, short message, social security number, and credit card number and we will call you when we're done shopping.

I’m sorry, I’ve been trying to break the record for "the most calls missed" if its a emergency or your dying or something, please hold on till the record is broken. And I will call you back.

I'm only here in spirit at the moment, but if you'll leave your name and number, I will get back to you as soon as I'm here in person.

Just put on a recording of a busy signal.

Knock, knock. (Pause. Caller thinks, "Who's there?") Isn't that *my* question? (Pause.) Please leave a message...

My time is billed at $125 per hour. Please begin your message with your MasterCard or Visa number, card type, and date of expiration. I'll get back to you pending credit approval.

How do you keep an idiot in suspense? Leave a message and I'll get back to you...
Roses are red, some willows weep, please leave your message, after the beep.
Hi, we aren't in at the moment, if you are trying to sell us something please start speaking now and hang up at the beep, everyone else start speaking at the beep and hang up when you've finished.

I'm not here, so say goodbye, or leave a message, and I'll reply.


"Hi, you have reached the Borg collective. Please leave your name and star system and we'll assimilate you as soon as we can."

Roses are red, violets are blue,
Sugar is sweet, and so are you
The roses have wilted, the violets are dead,
The sugar bowl's empty, and so is your head
The roses stink, sorta like sheep
But leave your name, number, and message after the beep
The roses are molding, the violets are rotten
And I might call you back, if I haven't forgotten

This is a test. This is a test of the Answering Machine Broadcast System. This is only a test.

We might be in, we might be out, but leave a message and you might find out!"Hello? ...Hello? ...Hellooo? I'm sorry, you're gonna have to speak
up, I can't hear you... That's 'cuz I'm not home! Leave a message.
BEEP."


Hi. This is John:
If you are the phone company, I already sent the money.
If you are my parents, please send money.
If you are my financial aid institution, you didn't lend me enough money.
If you are my friends, you owe me money.
If you are a female, don't worry, I have plenty of money.

You are dazed, bewildered, trapped in a world with no time, where color collides with sound, and shadows explode. You see a sign up ahead. This is no ordinary answering device; this is "The Twilight Phone"Talk to the phone, the face ain't home, please leave a message, after the tone. BEEP!

These words are lovely dark and deep
But I've got promises to keep
and miles to go before I sleep
So leave a message at the beep.