IRC-Galleria

ewy^^

ewy^^

siis mikä galleria, muistin yhtäkkiä, että on tämmönenkin olemassa, nyt ei tartte muistella taas seuraavaan ikuisuuteeen..

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Lauantai 28.01.2006 20:37

grr.. kiitos matias.

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Huikeat 'paljastukset':
1. En ikinä heitä mitään pois ja säilyttelen ihan omituisia esineitä/asioita. Kokoelmiin kuuluu tavallisten leffalippujen kantojen ja matkalippujen lisäksi mm. marsipaanipossut vuoden 2000 pikkujouluista, joskus viisi vuotta sitten omistamani sauvasirkan nahka (se loi sen vähän kuin käärme) ja jotain muuta, mitä saa tulla heittämään roskiin jos joku haluaa siivoamaan huonettani.

2. Syön kaikkea outoa, kun taas vihaan esim. tavallista suklaata. Kestosuosikkini on mikrossa kuumaksi sulatettu vaniljajäätelö chilillä ja vaniliinisokerilla maustettuna. Kurkut käärin juustoon tai raastan juustoa muuten vain naposteltavaksi vaikka kulhollisen. ;D

3. Varmistan aina että huoneen, jossa olen, ovi on kiinni. Muuten erittäin laiska, mutta on pakko aina tietokoneenkin äärestä nousta, jos ovi on jäänyt raolleen. Häiritsee aivan suunnattomasti, jos se on auki, vaikka olisinkin ihan yksin talossa.

4. Sänkyni yläpuolella on 6 hyllyllistä tavaraa: kirjoja, mangaa, dvditä, levyjä ja rihkamaa. (jos joku yö nukkuessani päättäisivät rysähtää alas, se olisi menoa.) Kukaan ei ole koskaan todistanut että unissa kävelisin, mutta saatan herätä niin että videoita ja tavaroita hyllyistäni löytyy ympäri huonetta ja sänkyäni. Puhun myös unissani.

5. Aivastan omituisesti. Sitä ei pysty kuvailemaan sanoilla, mutta kaikki jotka ovat kuulleet tietävät miten.

Ja haastan:
-cateye
-tiitsu^^
-havina (en meinannu muistaa tätä uutta nickii)
-syrene
-butabara

~ Pitäisi varmaan jaksaa kaivaa tanssimatto esille, tai tanssikengät tai jotain muuta mikä muistuttaisi wanhoista. x_X muutenkin lähestyvät liian nopeasti.
Tällä hetkellä tuntuu kuin asuisi hullujen huoneella. Kata raivoaa 24/7 ja pääosin tietokoneesta. Olisi niin sata kertaa helpompaa jos olisi omat koneet..
Turhaudun. Puhuin eilen vähän aikaa mesessä, sitä ennen olin online viimeksi maanantaina. Kata oli tänään yli viis tuntia koneella ja nyt se jo huusi tuossa vieressä, vaikka annoin sen olla ihan rauhassa kun itse katsoin Gangs of New Yorkia.


np. Dir en grey - Kodou

Tahtoisin vaipua syvempään uneen, astua maailmaan, jossa eläisin sinisessä sumussa ja voisin kulkea paljain jaloin pitkin vaaleanpunaista kivetystä, kohti ukkospilvistä rakennettua pilvilinnaa. Elää yhden unelman pidempään. Hengittää uskoa ja toiveikkuutta. Nähdä rumuuden läpi ja kuunnella luonnon sydänääniä. Olla se lapsi, joka oli särkyvä, viaton ja sinisilmäinen. Lapsi jonka ainut pelko oli pimeys, jollaista tuossa maailmassa ei olisi.

Herään.

np. Rentrer en soi - Wither

Sain aamupäivällä jotain aikaiseksi. Pesin rottien häkin ja tein ruotsin tiivistelmän. Nyt on enää englantia viikonlopuksi.
Reetta tulee tänään ja katsotaan meevin konsertti :o~~~~ ja Go ^_______^ ja animea ja tulee varmasti hauskaa. Ei tarvitse hetkeen miettiä että on jo perjantai.

np. Rasputina - Sign of the zodiac
np. D'espairsRay - Yami ni furu kiseki

Hassua. Toiseksi viimeinen jakso Paradise kissia. Söpistely sarja ja George on niin ihanan bitch että se nousee aika korkealle hottisten listalla. Aaargh. Miksi vain 12 jaksoa. Toivottavasti Nana on yhtä hieno.
Sitten voisi jotain uutta enemmän menevää sarjaakin alkaa katsoa. Trigun kuulosti/näytti hyvältä.

np. Uverworld - D-tecnolife

Kokkailin. Työnsin siihen varmaan puolipurkkia chiliä ja itkin, vaikka mössäsin sipulin silppurilla. Ihkua ^______^

Tänään on isosjuttu. Siellä voi olla ihmisiä tai sitten sinne ei tule ketään. Enkä tiedä miten pääsen sinne kun äidillä on kampaaja, eikä mulla vieläkään sitä bussikorttia (sucks to be lomalla) Tuntuu että on vähän eristettynä tänne laitakaupungille, kun ei viitsi maksaa sitä 2,60 jostain prkln kuudesta kilometristä.

np. Plastic tree - Planetarium

Minulla on ihania ystäviä. Kaiken pitäisi olla hyvin ja voisin jopa sanoa omistavani elämän.
Minulla on ihmisiä joita rakastan, jotka rakastavat minua, joille voin kertoa asioita, joiden kanssa nauraa ja jotka kuuntelevat. Haluaisin vain sen yhden, jonka syliin voisi käpertyä.
- Vanhemmat »