IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

*Yawn*Torstai 01.12.2005 22:10

Ei suinkaan väsytä vaikka jopa kolmisen tuntia koisinu viimisen vrk:n aikana o_O

Hmm. No jooh. Menee taas koko weekendi päissään, lol. Mut ei ole ollenkaan mun syytä, sillä parhaasta päivästä evör on huomenna 2kk, ja siitähän ei selviä prosenteitta ja lauantaina on edelleen ne lakkiaisbaareilut, häätyy kai sitä mennä, pääseehän sieltä pois. Jotkut sanoisivat sieneksi, mutta eipäs liiotetta.

Tilasin ihan vahingossa henkkamaukaltaki parit paidat ja sillee. Mut ihan tasapuolisuuden nimissä tietty kun muutki tilas, mhmm. x) Mitäs muuta, njoo, kävin immeisten ilmoillaki tänään, joulukorttijuttusia hommailin. Söpöjä sellasia. Oon jopa ihan innoissaan tästä askartelun ihanuudesta, luvassa upeita luomuksia xDD Hahaa. Lasku tulee mukana (;

Ja cdoniltakin sain tilailtua BSB:t, I Stillin ja NG:n uuden version, jihuujihuu. Niihin mulla on jopa budjetti. Tosin miitin budjetti on edelleen lievästi sanottuna hakusessa. Kuitenki tarvii varmaan jtn, öö, 8 kybää :< Auts. Ei kai siinä sitten, täytyy ryöstellä mummoja :)) Mutku se lävistyskiii... Hmm. En suinkaan kuulosta/ole ahne, mites tässä näin kävi, hahaa.

No mut joo, täytynee keskittyä Frendeihin ja Kolmanteen Kiveen nyt. Kaippa sitä häätyilee myös tuijotella ainaki sivusilmällä sitä pirun BB-finaalia, en ees jaksa olla kenekään puolella, rilisti. Mut njooh, palaillaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.