IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Dippadai, mikäpä muukaan.Maanantai 29.05.2006 01:54

Lähettiinpäs sitten eilenki baariin :p Oli vaan tarkotus kattoa leffaa ja pitää krapulapäivä mut ratkettiin jo suunnitteleen ryyppäystä ennen edellisen suunnitelman toteutustakaan, ei kai siinä. Aloteltiin meillä ja sitten mentiin Kellariin ja Roippariin. Whihii.

Ja mulla on taas rankkaa muutenki (ei tosin krapula hyppiny tänään kulmille). Mein mökki saatiin myytyä nii mää saan tietsin siitä sitten, ni ei tarvi omasta palkasta kynyytellä sitä koko kesää. Mut a) jotenki ni perseestä ettei oo enää sit mökkiä missä käydä, etenki ku oot koko elämäs tottunu käymään siellä ja b) emmä saa koskaan päätetyks et millasen koneen sitä hommii, mä tajua näistä tarpeeks mtn :P Saatana.

Njaaa. Kyllä se taitaapi Nurmes kutsua syssyllä :P Ei oikeen herunu noita kutsuja, et hups ja ohops. Ei siinä mtn. Ei mua siinä muu häiritte ku se, et se on kuusessa, mut jahka sitä sais hommittua jonku kärryn mis on kaasu ja jarru ja superliimaa, et se pysyy koossa ni seki helppis huomattavasti. Ja jossei sit matkailu-ala maista ni eiku spukeilun kautta toisille aloille, tai jotain. Mut ei sitä pidä vielä miettiä, righty.

Njaa, mitähän mä vielä meinasin sörpöttää. Emmä vaan tiä, mut jeejee ja jottai mm. Saapa nähä tuleeko lähettyä JKL:ään ens weekendinä, ei kyllä jaksais kiinnostaa. Pläh. Ni ja, voi perse, kirotkaamme McLaren taas alimpaan helvettiin, muttei tietty niin alas ku herra Leuka. Hmph.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.