IRC-Galleria

Päk from Ruka (;Sunnuntai 23.07.2006 19:05

UUNANNAA! Olipas kivaa, mulla ainakii :P Hahaa.

Se niin rakastaa mua, ihan selvästi! Niin nerokasta, mhmm. Muahaha. Mun mielikuvitus-maailma on niin täydellinen. Eihän se mun vika oo, että oon NIIN ihana. Ja onhan se itekin. Buahaha. Ihana, what a karismaattinen miäsh.

Mut joo. Perjantaina lähettiin kauppojen kautta ja oho kun oltiin perillä pari tuntii myöhässä, mut eipä siinä sitte mitään haittaa ollukaan. Mein asuntojuttuli oli aivan hiton hieno, ja halpa ku mikä. Viihtysää indeed. Perjantaina sit siinä jtn popiteltiin ja aloteltiin ja sit tietty ennen yhtätoista hypittiin buariin, se olikin oikeen viihtysä tällä kertaa se leissi :) RB:n keikka oli siin terassin puolella sit puolelta öin ja etiäpäin. Uijui. On ne niin loistoja livenä... Henkaroitiin siel kulmilla pöydässä ja tietty vika biisien aikaan piti mennä hengaan siihen lähelle. Siis oikeesti, Rebel Yell a'la RB... onko mitään se loistavampaa? What a feeling! (; Herra Texi vähän öö katsahti kun tultiin siihen lähemmäs, hahaa, heke sille vaan. Ja Timppa yritti jtn karjua mut eihän siitä mtn selvää saanu. No juu, oli oikeen jees keikka ja sit lähettiinki paapimaan joskus öö ennen kolmee.

Lauantaina heräiltiin ennen yhtä jaaa... siinä koomattiin ja joskus neljän jälkeen päästiin kauppaan asti. Sit vaan jtn töllöä vahtailtiin ja maisteltiin prosentteja. Keikalle mentiin nyt kahentoista aikaan sit vasta ja ne arvas sen, ni se alkoki vähän myöhemmi :P Välitauolla mentiin /ylläri/ nykiin herroja hiasta et hei dumbassit vetäkäähän nyt omiakin biisejä, mut eihän sieltä tullu ku tekosyitä vastauksena :P Mut Texi oli taas aika Texinä *ahahaha* You know. Dingdingmitenniinlyötyhjää (; Sit taas loppu keikasta (ni pe ne veti oman biisin ja la kemian) mentiin sinne kulmille taas ja the fishy eyes were back! :D Hahaa. <3333 :P

Sunnuntaina heräiltiinki ihmisten aikaan kö piti siivota, sai siinä jtn 5h koisittua. Sit marttasiivoiltiin ja puoliltapäivin lähettii kurvaileen takas njaa tossa vajaa h sitten olin kotona, yeehaw. Nyt pitää sit alkaa pyykkäröimään ja pakkaileen, huomenna startataan joskus kuuden aikaan, nokka kohti Kauhajokea ja siitä etiäpäin (; Nään asuntoni, hirvet ja kaikkee! :D Mut joooo, nyt meen vähä tonne, heihei.

AIM SOU IN LOOV. Buahaha (;

Edit: Unohin ihan mainita koomisimman jutun, joku äijä yritti raukka tulla iskeen mua tjsp. Buahaha.... :D Mää luulen, et sitä vähän panetti kun sit se vaan otti taksin ja läks. Hah.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.