IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Hmphs...Tiistai 08.11.2005 01:04

Mä en nyt tiä ku vähän ärsyttäis :p Kaverit "haluais" nähtäillä, en tiä pitäskö vaan antaa olla koko jutun kun tää on taas tätä. Olkoot...

No ei siinä, aiemmin tänään sain maailman parhaan 13 sekunttisen ladattua :') Helsingin keikalta video, kun me aletaan huutaan Sphynkteria ja Nick osottelee meitä ja ne Kevinin kanssa pistää meit huutaan kovempaa, herra Richardson tulee mein eteen jnejne. <3 2.10 <3

Tympäsee kuitenki.

Hitto tekisin mitä vaan, että pääsis nyt Portugaliin. Mutta ehei, turha edes haaveilla. Jahka nää joka öiset BSB-unet korvaa sen, eh heh. Viime yönäkin ne talsi mun driimmseihin, ne oli täällä, kummaa :p Mut sit se oliki Lontoo. Kummaa.

Mie haluan kivojen ihmisten luo. Voisko VR-sponssaa mulle edes kivan Suomen kiertueen ku Finnair ei tykkää viedä mua Portugaliin, täh?

Pelastakaa BSB-fani-keräys julistetaan alkaneeksi, nyt tarvii rahaa, ei nitroja. :p

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.