IRC-Galleria

Humm :)Tiistai 14.02.2006 01:40

Normipäivä as usual, eli ei mtn kertomista ja silti sepostan. Lähettelin taas turhia työhakemuksia surkeisiin työpaikkoihin, mut as usual tuskinpa ne nappaa et ollaan sitten urakalla spurkuja. Spukeista puheen ollen, meillä lienee mesekännit tossa keskiviikkona, mikä on erittäin sopivaa sillä viinahammasta on kiristäny jo yli viikon :P

Huomenna häätyilis vähän käydä postissa hakemassa juttusia mitkä vahingossa tilas ittensä mulle. Ei mulla varaa niihin ole kun kaikki häätys säästellä miitti-rahastoon, mut mut... :P Katellaan.

Jubailin Mirden kans tänään luurissa. Oliko vähän piristävää vai täh? Aivan ihkudaata :) Kolme kuukautta ja sekin eksyilee takas tänne *pilleet* like toutalisti ;)

Mut jatkanpa nörtteilyä, adios.

Uuh, a bit of venting. Miks mun kellot on AINA väärässä vaikka niitä muokkailee?! Hmph. Niilläkin on salaliitto mua vastaan. Lisäys, prkl. Conan kävi täällä ÄÄÄ :P Emmä varmaan kuitenkaan ois menny sitä bongaileen, mutta ois ollu kiva olla se vaihtoehto aikasemmin. No joh, ei se mtn. Se kävi täällä, nänänäää :P Öh.

Ja tähän samaan vielä...

********************************************
Hyvää ystipäivää kaikille mussukoille, etenkin hirville ;D
********************************************

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.