IRC-Galleria

uusintaTorstai 19.02.2009 00:05

RYSSÄ MUN LEIPÄÄNI SYÖPerjantai 23.01.2009 12:58

asia koskee Venäläisille tehtyä laajaa maakauppaa ympäri Suomen!!!

Ihan tavalliset yksityishenkilöt, yhdistykset, seurakunnat ym. myyvät rahankiilto silmissä pois omaa isänmaataan, ajattelematta seuraamuksia pitkällä aikavälillä, koska Venäläisillä on aina maksaa enemmän ja raha ikävä kyllä "puhuu"!!! TUSKIN SOTIEMME VETERAANIT OLISIVAT HALUNNEET TÄTÄ!!!!! Ja jos heitä olisi vielä päättäjinä, niin tästä olisi tehty loppu jo ajat sitten!!!

Ja tilastollinen fakta on, että osa ja luulen että kun on kyse Venäläisistä, niin suurin osa on pestyä mafiarahaa ja uusrikkaiden kaasurahaa yms.! Ja vaikka niin ei olisikkaan, niin isänmaan myyminen vanhalle viholliselle, joka vei meiltä Karjalan on mielestäni jo jonkin asteen maanpetos!

Miksi me edes puhumme ja mietimmimme mihinkään Natoon liittymisestä, mm. Venäjän uhan verukkeena, kun ei niiden tarvitse tänne edes hyökätä, vaan ne voivat ostaa vaan koko maan!!! Joku voisi jopa kutsua tätä toimintaa, erittäin laajamittaiseksi lailliseksi Venäjän maahantunkeutumiseksi!!!

JOSKUS JOPA MIETIN ETTÄ, KÄVINKÖ INTIN SITTEN KOKONAAN TURHAAN, jos ei ole pian enää mitään mitä puolustaa??!! Jos tämä maakauppa Venäjälle saa jatkua näin ilman, että kunnat ja valtio millään LAILLA tai SÄÄDÖKSILLÄ asiaan puuttuvat, niin miettikää missä ollaan 20-30 vuoden kuluttua??

uusvuos ja vanhat kujeetTiistai 30.12.2008 13:10

dipidamidipidamm'Sunnuntai 21.12.2008 17:54

pääkylmänäMaanantai 08.12.2008 15:20

ei riitä viisi leipää meille,eikä riitä kaksi kalaa ja tuskin jumalamme tänne niitä jakamaan meille palaa ,ja kun korttia pöydässä lyödään kuka meille kortit jakaa; ja kun panoksia korotetaan kuka lainat meille takaa onneksi meitä on kaksi ja täällä kaksin kuljetaan maailmaa jonka halki kuin pikataivalta matkataan... kai kaikki muuttuu paremmaksi jos silmät suljetaan kuljetaan pääkylmänä ja pää kylmänä kuollaan
Mutta naisen sydän rakkaudesta palava raudanluja on
Mutta miehen sydän terästä valava raudanluja on

Kylmä kuu valaisee rantaa, jonka
puut ovat pystyyn jäätyneet
kylmä kuu valaisee jäätä, jonka alle
unelmamme ovat päätyneet

Maailman kylmää tuulta emme
pakoon pääse mihinkään
vahva heikompaa syö kun nuija pöytään lyö
ja me vain täristään
siis just ! vähempikin olis riittänyt !
http://www.youtube.com/watch?v=Gi4IDP5yg1o