IRC-Galleria

pyhempääTiistai 26.05.2009 19:35

vittuTiistai 05.05.2009 14:12

ehkä lennän yli laidan ehkä riman alitan !!!!
mies tarttuu hiljaa aseeseen ja pyyhkii silmästä kyyneleen , hän kiroaa synkän elämänsä ennen kuin päättää päivänsä . . .

uusintaTorstai 19.02.2009 00:05

RYSSÄ MUN LEIPÄÄNI SYÖPerjantai 23.01.2009 12:58

asia koskee Venäläisille tehtyä laajaa maakauppaa ympäri Suomen!!!

Ihan tavalliset yksityishenkilöt, yhdistykset, seurakunnat ym. myyvät rahankiilto silmissä pois omaa isänmaataan, ajattelematta seuraamuksia pitkällä aikavälillä, koska Venäläisillä on aina maksaa enemmän ja raha ikävä kyllä "puhuu"!!! TUSKIN SOTIEMME VETERAANIT OLISIVAT HALUNNEET TÄTÄ!!!!! Ja jos heitä olisi vielä päättäjinä, niin tästä olisi tehty loppu jo ajat sitten!!!

Ja tilastollinen fakta on, että osa ja luulen että kun on kyse Venäläisistä, niin suurin osa on pestyä mafiarahaa ja uusrikkaiden kaasurahaa yms.! Ja vaikka niin ei olisikkaan, niin isänmaan myyminen vanhalle viholliselle, joka vei meiltä Karjalan on mielestäni jo jonkin asteen maanpetos!

Miksi me edes puhumme ja mietimmimme mihinkään Natoon liittymisestä, mm. Venäjän uhan verukkeena, kun ei niiden tarvitse tänne edes hyökätä, vaan ne voivat ostaa vaan koko maan!!! Joku voisi jopa kutsua tätä toimintaa, erittäin laajamittaiseksi lailliseksi Venäjän maahantunkeutumiseksi!!!

JOSKUS JOPA MIETIN ETTÄ, KÄVINKÖ INTIN SITTEN KOKONAAN TURHAAN, jos ei ole pian enää mitään mitä puolustaa??!! Jos tämä maakauppa Venäjälle saa jatkua näin ilman, että kunnat ja valtio millään LAILLA tai SÄÄDÖKSILLÄ asiaan puuttuvat, niin miettikää missä ollaan 20-30 vuoden kuluttua??