IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Lumi saapui KoskeenKeskiviikko 26.10.2005 17:52

Lienee monen muunkin päiväkirjan aihe, mutta siitä ehtii joka vuosi kulua niin pitkä aika, että kyllä se aina ilostuttaa.

Täällä landella se ei edes sula samalla tavalla pois, vaan jää heijastamaan valoa ja lisää kovin kaivattuja luxeja (etenkin ku sammakkokattolamppuni hajos mystisesti).

Kyllä töitä on niin paljon kivempi tehdä hirsimökissä kun noissa lasihökötyksissä, joissa eläminenkin maksaa. Tässä pieni kuluvertailu:

Ennen Nyt
vuokra 800e 80e
lounas 8e 0,8e
kahvi 1,6e 0,16e
vesi 15 e /kk 0 e /kk

ja sit paljon sitä priceless -osastoa.

Tosta voi kuunnella jotain miettteitä http://www.kulma.net/synteesi/synteesis.mp3

sattuu vatsaanMaanantai 24.10.2005 23:57

Olen onnistunut pysymään vuoden 2004 talven jälkeen terveenä, mutta ruokamyrkytyksiä on vaikea välttää, jos ei ole tosi tarkkana.

Täällä maalla ilmeisesti soijapohjaisten tuotteiden käyttö on niin friikkiä, et olen jokaisesta kylän (Perniö) kaupasta kantanut jotain vanhentunutta.

Pitää siis jatkossa muistaa katsoa kassall jo kaikki päiväykset. Ehkä sitä on vaan liian tottunut luottamaan, että joku kaupassa tekee tuon puolestani.

Kylmyys on y asia, mutta puuta saa kantaa sisään poltettavaksi ihan urakalla. Sitten kun talo on lämmin, niin se pysyykin aika pitkään sellaisena.

Syksyn jatkoa kaikille lukijoille.

Tästäkö sitten se blogiTorstai 20.10.2005 14:53

Blogaaminen ei ole itselleni lainkaan uusi käsite. En vain kuulu niihin, jotka jaksaisivat tehdä mitään päivästä toiseen. Tätä saittia kun kuitenkin seuraan jo työni puolesta sen verran usein, lienee tämä sittenkin luontevin paikka myös blogille.

Päivä on alkanut nykyelämälleni varsin tyypillisesti. Haetaan puut, aletaan lämmittää taloa, ruokitaan kissa ja sitten keitetään aamupuuro.

Niin.. tai ihan ekaksi tarkistetaan, että kaikki rakkaat lampaat määkivät onnellisena (palvelimet ovat pystyssä ja verkossa).


Niitä ihan oikeita lampaitakin taidan saada ensi kesänä.

Nyt täytyy taas mennä lisäämään puita pesään...
- Vanhemmat »