IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

[Ei aihetta]Perjantai 07.12.2007 14:09

Egyptin reissu oli ja meni... En oo kyl pettyny ikinä mihinkään kulttuuriin sillä tavalla. Nousi liikaa ajatuksia monista asioista. Ärsyttävin asia oli tietenkin myyjät ja heidän oikeudentajunsa: me kaikki matkailijat olemme rikkaita, joten meidän kuuluu antaa köyhille. PAH! Kairo oli kyllä niin likainen paikka, ettei oikein tiennyt miten olla. ISlamin uskoon kuuluu, että se mikä yöllä rakennetaan sitä aamulla ei saa purkaa, niinpä yön aikana kairoon nousee luvattomia rakennuksia yön aikana ja sen oli näkösiäkin. Harmittaa myös kovasti se miten muumioitakin kohdellaan.... He ovat olleet aikansa suurmiehiä ja koko egyptin kansa on nähnyt suuresti vaivaa pystyttääkseen heille rauhallisen paikan missä levätä. Nyt he ovat museossa lasiarkussa ja heidät nähdäkseen pitää maksaa 100Le lippu (n.12e iso raha Egyptissä). Siellä ne ovat ihmisten tuijoteltavissa kaukana hautakammioistaan ja pyrkimyksenä olleesta ikuisesta elämästä. Ilman minkäännäköisiä kunnianosoituksia. KAMALAA suoraan sanoen! Olis jättänyt edes Kefreenin pyramiidiinsä niin kuin haudanryöstäjät teki. Kulkukoiria ja kissoja näkyi paljon katukuvassa. Se millä tavalla egyptiläiset kissat erosivat normaaleista, heillä oli todella laiha ruumiin rakenne ja pitkä nokka. Olisin halunnut viedä sen koiran kotiin, jota joku oli kenkäissyt ja verta vuosi jalasta. Teki pahaa jättää se vaan jatkamaan matkaansa kadulla.

No... Onneksi paljon hyviä elämyksiä riitti. Snorklaus oli aivan mahtavaa. Olis varmaan kannattanu jättää kokematta, sillä nyt tekee mieli lähteä ihmettelemään lisää meren salaisuuksia. Pyramidissä käyminen oli pelottava kokemus. Mulla ei oo ikinä ollu ahtaanpaikan kammoa, mutta nyt täytyy sanoa, että pelotti että happi loppuu kun piti reilusti kyyryssä kulkea alamäkeä ja ihmisiä tuli käytävällä vastaan. En kyllä voi suositella kellekään jolla on ahtaanpaikankammo. Kamelilla ratsastus oli todella hauskaa. Pitäis käydä varmaan kokeileen sitä hevosella ratsastusta vihdosta viimein. Shisha piippu oli oikein loistava, mut sitä nyt on ennenkin kokeiltu. harmittaa, kun ei tullukaan ostettua sitä mukaan. Sellaset isot on vaan n.15e. ASteita oli n.25 ja merivesi 22. Odotin kyllä että olis ollu lämpimämpi, ku niin kamalasti oli netissä juttua kuinka lämmintä egyptissä on. Mutta lyhythihaisella pärjäs. Ihmejuttu oli myös. että ilta kuudelta oli jo säkki pimeetä. Alkoi hämärtää jo kolmen aikaan ja ei oltu kuin yhtenä päivänä altaalla. Muuten oltiin koko ajan menossa. Liikenne oli ihan mahdoton. Tööttäily ja pitkien vilkuttelu oli olennainen osa liikennekäyttäytymistä.Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.