IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 05:38

Remppa edistyy hyvää vauhtia. Ollaan saatu jo yhteen huoneeseen tapetit ja laminaatit paikoilleen ja yhteen huoneeseen laminaatti. Ehdoton hurraamisen aihe on, ettei lasikuitu tapettia ole enää juurikaan jäljellä.

Muistiinpanona itselle (jos en itse muista joku ravistelkaa hereille) : Ei enää koskaan kämppää missä on revittävä lasikuitu tapetit. Muista kuinka iho kutisi ja kuinka mahdotoman kiukkunen olit täysin viattomille ihmisille. Jos on pakko repiä niin äärimmäiosen kiukun vallassa, luritellen ei tule mitään.

Nala käveli tänään kierreportaat ylös. Ennen sen sai kantaa tai yksi tassu kerrallaan johdattaa yläkertaan. Toivo pääsi melkein hukkaan ja melkein olimme hankkimassa uusia rappusia. Se tuli perässän rappuset ylös silloin kun sitä vähiten odotin. Nyt sitä ei saa millään pysymään alakerrassa.

Muistiinpanona itselleni ( ja Pikku Karhu sitten ravistelee jos en itse tajuu taas mitään): Hommaa portti, ettei koira pääse yläkertaan ja muista että koirasi oppii sen mitä sen saisi vasta myöhemmin opetella. Sen selkä menee jos se ravaa hulluun tahtiin rappusia.

Keskiviikkona on lähtö Koffin tehtaalle työporukalla.

En usko että siitä reissusta tulee jäämään juuri mitään muistiin.

Muistiinpanona itselleni ( ja jos en herää niin prkl Dyny muistaa sit herätellä) : Seuraavalla kerralla mene nukkumaan aikaisemmin äläkä satuile galleriaan keskellä yötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.