IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

Lipi lapit kellariinPerjantai 13.10.2006 18:35


Mulla oli tuparit ja hauskat oli taas jälleet. Porukka oli kyllä ihan hyvissä sen boolin voimalla, johon meni pelkästään lantrinkia 10,5 litraa. Loppuillasta päädyin oksentamaan Nordean eteen ja toinen seisoskeli kusessa mun vieressä. Ollaan mekin hyvä pariskunta. Aamulla olin täysin varma että muistan kaiken, mutta enpä muistanutkaan ja siitä oli todisteita videolla. Toivottavasti ihmiset täällä ymmärtää mun käytökseni. En oikein meinaan tiedä, kun täällä tuntuu olevan kohtuullisen pienet piirit ja ihmissuhde käsitteistökin vähän erilainen... Vai kuvittelenko vain?

Jotenkin petyin mun tamperelaisiin naisiini, jotka oikein halus tulla, mutta eivät selvinneet paikalle. Noh... Paras minäkin olen sanomaan. Jätinhän mä Jyväskylänreissun, Elisan synttärit ja Provinssin työntekijäpippalot väliin. Kyllä mustakin on vähän tohveli tullu, mutta Täti-Monikasta on tullu työnarkomaani ja pelkää valvovansa liikaa. Kyllä nuori ihminen jaksaisi, mutta ei kaikille yötyö sovi. =)

Sain uuden työpaikan Kulmagrilliltä, jossa viihdyn ainakin tällä hetkellä. Ainakin nyt keskiviikkona mulla oli oikein mukava työkaveri, joka asuu kans tässä lähellä Halssissa. Tiistain vuorokin meni ihan hyvin, tosin tuntu et pallo ois hukassa ja kävi vähän hitaalla. Oli vaan aika pelottavaa viedä alas roskia, kun mulla on tää lentävä mielikuvitus. Tyhjä ostari ja alhaalla tyhjät ahtaat käytävät. Ilmastointi surisee ihan hulluna ja koko ajan tuntuu, että kohta sieltä nurkan takaa tai ovesta tulee murhaaja. Tänään meen taas töihin.

Maanantaina oli ensimmäinen tentti Ravitsemustieteistä. Koe olis ollu tosi helppo jos oisin hamstrannu vielä aikaa kertaamiseen, mutta sainpahan jotain ulos. Pisteytys oli ihan kummallinen, kun käsitteiden selityksestä (5kpl) sai yhteensä 2p ja taas esseistä sai 9p ja 7p. Mokasin kyllä sen yhden esseen, kun sekotin fotaatin ja folaatin. Kyllä siitä kuitenkin jotain pisteitä irtoo.

Eilen oli vapaapäivä ja leffat oli 5e Promenadissa. Käytiin kattoon Jadesoturi. Jotenkin se jäi pettymykseks, kun siitä tuntu puuttuvan huippukohta kokonaan. Aivan ihana tarina, mutta tosiaan tuntui, että jäi odottaan sitä jotain.

Huomenna mun ei pitäisi enää polttaa. Katsotaan miten käy lopettamisen. Se hyvä ystävä on ollut kuitenkin mun tukena melkein päivittäin jo yli 4 vuotta ja silloin tällöin kuus vuotta. Vaikkei mulla mene juurikaan rahaa polttamiseen, koska poltan niin harvoin, niin silti haluan lopettaa ihan oman itseni kannalta. Tuolla toisella menee ihan älyttömästi tupakkaa ja sen terveydestä sais olla huolissaan jo kymmenen vuoden päästä.

Sitäpaitsi me lähdetään ens keväänä ehkä Italiaan, jos saadaan rahaa kokoon. Ois se kiva kyl myös tulla Nizzan kautta ja näyttää Pikku-Karhulle Monaco. Vaikka me käytiin luokkaretkellä etelä-Ranskassa ja Monaco oli osa sitä niin jäi Monacon casino testaamatta. Niin nuoria ku oltiin. Tärkeimpänä on kuitenkin, että multa puuttuu Ranskan ja Monacon mangeetit mun jääkaapista. Mutta kuitenkin Pariisissa tulee vielä käytyä ja jos ollaan Pohjois-Italiassa, niin Monacoonkin on lyhyt matka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.