IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

Talven virtaaTorstai 02.11.2006 01:30


Eilen aamulla seitsemän aikaan kun Petrin äiti soitti, että Petrin pitäisi hakea talvirenkaat ja valitteli lumipyrystä, en uskonut että lunta tosiaan sataisi. Lumipyryssä sitten kiroillen kävelin talvirenkaiden luo, kun ei aamulla vaihdettukaan. Lumi olikin herättänyt kaaosta monille ajajille ja kakkostiellä oli liuta autoja penkassa, jopa linja-auto.

Vaikka vielä eilen en ollut niin onnellinen lumen tulosta siinä lumipyryssä kun petri vaihteli renkaita, niin tänään oli ihana herätä valkoiseen aamuun. Aurinko paistoi ja oli kuin ihana talvi aamu. Oon jo jonkin aikaa odotellut Joulua ja nyt sen tuntu jo tuntuu kaikkialla. Vielä se lumi sulaa, mutta muutos on parempaan. Mikään sää ei ole inhottavampi kuin kylmä, harmaa syyskeli ainoana loistonaan värikkäät lehtipuut.

Kohta on isänpäivä ja joka vuotinen ongelma odottaa: Mistä niin tärkeälle ihmiselle löytäisi näillä senteillä lahjan hänelle sopivan lahjan? Nyt on liian myöhäistä alkaa neulomaan ja en oikein viitsisi uutta kirjaa ostaa. Yksi asia on varma. Ihan liian harvoin kerron perheen jäsenilleni kuinka arvokkaita ihmisiä he minulle olevat. Keskimmäinen sikoni sen tietää kaikista huonoiten. Sen sijaan ystäväni tietävät arvonsa. Niinhän se varmaan usein meneekin.

Kunpa pääsis peuhaamaan lumeen oikein kunnolla. Niin kuin pienenä. En kyllä ymmärrä, miten se lumen tulo aina saa mut niin hyvälle tuulelle. Ala-asteella me järjestettiin juhlatkin ensilumelle. Silloin kyllä joka juhlalle löyty tosi "fiksu" syy. Lauantaina avattaisiin täällä tekoratakin, mutta mulla ei oo luistimia. Oon luistellu viimeks kasiluokalla ja ekaa kertaa elämässäni menisin mielelläni luistelemaan. Se on ihan täysin Petrin vika... Se sai mut iinnostumaan... =) Mutta jos totta puhutaan, en oo edes kokeillut niitä luistimia moneen vuoteen. Tai oikeastaan ikinä en oo todennut oikeasti onko ne oikeasti liian pienet. Sanoin vain aina että ne ovat, koska en halunnu ala-asteella mennä luiteleen. Ne ovat kokoa 39 ja ostelen saman kokoisia kenkiä. Luistimiin tosin pitäisi saada mahtuun sukka. Ala-asteella luulin että kokoni on 41, koska aina piti olla kasvuvara... Vasta viime syksynä kun ostin rullikset tajusin että koko on 39, kun piti oikeasti miettiä kaks kertaa onko ne hyvät jalkaan. K2 ja halvalla lähti...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.