IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

[Ei aihetta]Perjantai 28.12.2007 23:15

Kaks päivää meni ripulissa, kaks päivää opetellessa istu, maahan, tassu ja seisoon. Nopea kaveri Nyt on melkeinpä kolmisen viikkoa menny ja lupaavalta näyttää sisäsiisteys opettelu.... Enää ei nin kovasti arista ulos menoa ja ei pelkää raketteja....

Nyt kuitenkin kengät saa kyytiä kelloradion, lampun ja laturin johdot on entiset ja petrin punteista se tykkää. Hikka on useamman kerran päivässä... etc...

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 09:56

Meille tuli eilen perheen lisäys... Pikkunen jolla on ripuli... IIKS!

[Ei aihetta]Perjantai 07.12.2007 14:09

Egyptin reissu oli ja meni... En oo kyl pettyny ikinä mihinkään kulttuuriin sillä tavalla. Nousi liikaa ajatuksia monista asioista. Ärsyttävin asia oli tietenkin myyjät ja heidän oikeudentajunsa: me kaikki matkailijat olemme rikkaita, joten meidän kuuluu antaa köyhille. PAH! Kairo oli kyllä niin likainen paikka, ettei oikein tiennyt miten olla. ISlamin uskoon kuuluu, että se mikä yöllä rakennetaan sitä aamulla ei saa purkaa, niinpä yön aikana kairoon nousee luvattomia rakennuksia yön aikana ja sen oli näkösiäkin. Harmittaa myös kovasti se miten muumioitakin kohdellaan.... He ovat olleet aikansa suurmiehiä ja koko egyptin kansa on nähnyt suuresti vaivaa pystyttääkseen heille rauhallisen paikan missä levätä. Nyt he ovat museossa lasiarkussa ja heidät nähdäkseen pitää maksaa 100Le lippu (n.12e iso raha Egyptissä). Siellä ne ovat ihmisten tuijoteltavissa kaukana hautakammioistaan ja pyrkimyksenä olleesta ikuisesta elämästä. Ilman minkäännäköisiä kunnianosoituksia. KAMALAA suoraan sanoen! Olis jättänyt edes Kefreenin pyramiidiinsä niin kuin haudanryöstäjät teki. Kulkukoiria ja kissoja näkyi paljon katukuvassa. Se millä tavalla egyptiläiset kissat erosivat normaaleista, heillä oli todella laiha ruumiin rakenne ja pitkä nokka. Olisin halunnut viedä sen koiran kotiin, jota joku oli kenkäissyt ja verta vuosi jalasta. Teki pahaa jättää se vaan jatkamaan matkaansa kadulla.

No... Onneksi paljon hyviä elämyksiä riitti. Snorklaus oli aivan mahtavaa. Olis varmaan kannattanu jättää kokematta, sillä nyt tekee mieli lähteä ihmettelemään lisää meren salaisuuksia. Pyramidissä käyminen oli pelottava kokemus. Mulla ei oo ikinä ollu ahtaanpaikan kammoa, mutta nyt täytyy sanoa, että pelotti että happi loppuu kun piti reilusti kyyryssä kulkea alamäkeä ja ihmisiä tuli käytävällä vastaan. En kyllä voi suositella kellekään jolla on ahtaanpaikankammo. Kamelilla ratsastus oli todella hauskaa. Pitäis käydä varmaan kokeileen sitä hevosella ratsastusta vihdosta viimein. Shisha piippu oli oikein loistava, mut sitä nyt on ennenkin kokeiltu. harmittaa, kun ei tullukaan ostettua sitä mukaan. Sellaset isot on vaan n.15e. ASteita oli n.25 ja merivesi 22. Odotin kyllä että olis ollu lämpimämpi, ku niin kamalasti oli netissä juttua kuinka lämmintä egyptissä on. Mutta lyhythihaisella pärjäs. Ihmejuttu oli myös. että ilta kuudelta oli jo säkki pimeetä. Alkoi hämärtää jo kolmen aikaan ja ei oltu kuin yhtenä päivänä altaalla. Muuten oltiin koko ajan menossa. Liikenne oli ihan mahdoton. Tööttäily ja pitkien vilkuttelu oli olennainen osa liikennekäyttäytymistä.[Ei aihetta]Sunnuntai 18.11.2007 21:58

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 100 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*---- Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen *
Harkitsija
(pmmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

Ööö...

Nyt loppu sairaanhoitajaksi opiskelu DIAKissa...

[Ei aihetta]Perjantai 02.11.2007 18:04

Mulla on ollu tänä harjoittelu aikana yks vapaapäivä ja yks sairaspäivä...

Seuraava vapaapäivä on.... öö... Sit ku harjoittelu on ohi...

Apua ei olekaan ku sitten on reflektiopäivä ja yöks töihin...

öö...

öö...

Sit ku lähen Egyptiin lomalle!

[Ei aihetta]Perjantai 26.10.2007 15:33

Tänään tuli lasku matkasta jolle lähdetään marraskuun 27. pv. Ihanaa päästä pois täältä johonkin lämpimään sukeltelemaan katteleen koralleja ja... öhöm... nähtävyyksiä.... Nyt jaksaakin tän harjoittelun ja työ taakan. onneks sairaanhoitajan työ ei olekaan niin raskasta tältä erää, kun olin ajatellun. Tää on sit mun ja petrin ihan eka yhteinen matka.... tästä tulee tosi ihanaa!

[Ei aihetta]Perjantai 05.10.2007 15:37

Voi vitsit... Nyt löyty kyl helmien helmi. En vaan tiedä, huvittaisko päästää tuota poikaa 30 vuoden velkavankeuteen. Kyl mä sitä sit alkaisin auttaan kun koulun saisin loppuun tai mennään naimisiin. Se on kyl sit niin täydellinen kämppä, josta ei oo mitään remontti huolia ja hintakin on mitä täydellisin ja puolessa välissä meidän koulu- ja työmatkaa, ihanalla idyllillä. Sitäpaitsi siinä on ihan oma kodinhoitohuone ja sauna. Kaks sisäänkäyntiä... Meidän on pakko saada se!

Ich willl....

Ja yhä ollaan lakossa, läl läs lää...

Vaikka perjantaina teki melkein mieli ryhtyä väkivaltaseks, ku teki mieli niin kovasti tupakkaa. En tainnu olla kovin hyvää seuraa. Nyt Tampereelle juhliin synttäreitä!

[Ei aihetta]Perjantai 21.09.2007 19:13

Yli 5 vkoa tupakkilakkoa menny....

[Ei aihetta]Torstai 06.09.2007 11:48

Huomenna on pitkästä aikaa viikonloppu vapaata ja me lähdetään Turkuun erotiikkamessuille. On kyl ihan eri fiilis, kun jos ois ollu edelliset viikonloputkin samanlaista. Lähtee juhliin ihan eri fiiliksillä. Nään pitkästä aikaan Marin, jonka näkemisestä on ehtinyt jo vierähtää reilu vuosi. Toivottavasti ei taas ilta mee siihen, että koko ilta yritetään olla samassa paikassa, mutta onnistutaan aina katoamaan.

Vähän pelottaa tän mun tupakkilakon kanssa, kun on menny vasta kolme viikkoa ja nyt ois eka kerta, kun maistelee miestä hiukan vahvempaa. Noh... En oo aikasemminkaan tarvinnu tupakkaa, niin miks ihmeessä nyt sitä tarvisin.

Istuskelen koulun koneella, kun muistin ihan väärin koko päivän sisällön. Pitäisköhän mennä vaan suosiolla kotiin...?

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.08.2007 18:59

Huomenna tulee viikko tupakkilakossa. En malta odottaa, että voin sanoa, että oon ollu viikon tupakkilakossa. Kun kuukaus on menny vois oikein mennä juhliin sitä. Pikku Karhukin innostui ku katteli vieressä. Se ihan mitään mulle sanomatta Alotti maanantaina tupakkilakon ja todella hyvin on pitäny. Nyt se haaveilee taulutelkkaria ja sehän ostetaan, mikäli lakko pitää kuukauden. Sille se on enemmän hatun noston paikka, ku tupakka tuntu olevan sille henki ja elämä.

Se mikä mua on ihmetyttäny eniten on ollu mun työkaverin asenne mun laastareiden käyttöä kohtaan. "Pitää olla vikaa päässä, jos luulee että ne auttaa". "Sä alotat vielä uudestaan tupakanpolton turhaan sitä lopetat" Muuten kaikki on ollu kannustavia, vaikka hiukan hymynkaretta on tullut, sillä oonhan vasta aika alkuvaiheessa ja on tätä ennenkin kokeiltu... Nyt vaan on laastarit apuna ja hyvältä näyttää... Pääsee miljoona kertaa paremmin tupakanhimokohtausten ohi.