IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

RV 17+5Perjantai 19.12.2008 17:57

On oikeasti aika ihanaa, kun elämä kasvaa masussa. Aina välillä luulee tuntevansa sen liikkeet, mutta ei ole ihan varma , kun eihän ensi synnyttävän pitäisi vielä tuntea. Ehkä tiedän sitten kun tunnen. Näinä viikkoina kuitenkin. Kävin eilen neuvolassa kohtu on jo 18cm pitkä. Vähän suurempi kuin näille raskausviikoille. Todettiin ensimmäisen kerran, että peräti painoakin on tullut lisää. Nyt pitäisikin paino nousta kaikista hurjinta vauhtia ja hirveä määrä verta tulla lisää. Ei ihme, että on nälkä. Silti hemoglobiinit oli varsin hyvät. Ei siis tarvitse rauta lisiäkään. Ainoastaan D-vitamiinia joudun syömään, mutta eiköhän kaikkien pitäisi tähän vuoden aikaan.

En tiedä mikä siinäkin on, että kaikista eniten liikuttaa kuulla sydämen lyönnit ja istukan äänet. Ei se ultra, kun näkee lapsensa monitorilla vaan ne sydämen lyönnit. Se on jotenkin paljon konkreettisempaa kuin epämääräinen kuva. En malta odottaa kun tunnen pikkuisen myös.

TUPARIT 4.10.2008Perjantai 15.08.2008 04:08

Elikkäs nyt olis taas parin vuoden tauon jälkeen tuparit tiedossa. Perinteiseen meininkiin. Sitä samaa vanhaa p**kaa boolia tietty. Samaan aikaan juhlitaan mun ja Peten synttärit. Hirveet kännit ois tarkotus vetää joka iikka, mutta tällä kertaa muistetta pitää huolta tyttöystävästä.

Koskelalle iso kiitos, mutta muilta onnistunut huonommalla menestyksellä. Eli ei viskota sitä boolia muiden naamalle, ei oksenneta parvekkeelta, ei kaadeta sitä lattialle suurena lammikkona juuri ennen baariin siirtymistä ja unohdeta sen olemassa oloa. Onneksi tällä kertaa meillä ei ole piippua. Meinaan tuli pari viikkoa sitten uutinen isältä, että joltakin edelliseltä kekkeriltä oli unohtunut joltain pullo savupiippuun. JA tällä kertaakaan ei rikota paikkoja. Hyvin te sen ennen ootte vetäny niin jatketaan samaa linjaa.

Eli ollaan kaikki niin perseet ja pidetään hauskaa vailla huolia. Tulkaa kattoon meiän uutta kämppää, kutsu koskee kaikkia. Myös niitä joille en muista sen henkilökohtaisemmin sanoa. Rakkaat ystävät. Viinaa, saunaa, ruokaa luvassa ja majapaikka sitä tarvitsevalle. Jos sankoin joukoin jäädään, niin ei ihan kaikille patjaa löydy, mutta eiköhän jonkinlainen peitto ja tyyny löydy. Läänii täällä on enemmän kuin tarpeeksi. Tosin viimeksikin yli kymmenen piti jäädä yöksi ja vain neljä hurjaahan sieltä aamulla löyty. Kaikkee ne uhkaa, mutta mitään ei ikinä pidä. Joten ISo Eltä on hotelliin meno kielletty tällä kertaa! Kuinkas kivaa sitä viimeks oli? Laitetaanpa paremmaks!

Nähdään sillo!

[Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 13:14

Mäki haluun viihteelle. Tahtoo käymään Tampereella. Vähän tylsistyny olo. Haluu nauttia kesästä.

Ei oo aikaa. Ei pysty.

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.06.2008 18:01

Ja ne prkl pääsykokeet vielä...

JänskättääKeskiviikko 04.06.2008 18:01

Ylihuomenna lähetään Dynyn mökille... Vähän jänskättää, ku ollaan niin paljon lörpötelty, mutta ei olla taas nähty vuoteen ja varmaan ollaan oltu yhdessä liikenteessä yli kaks vuotta takaperin. Meidän Siniä on taas hauska nähdä. Katsotaan mitä toi pikkunnen tykkää junasta ja saanko sen hyppään veneeseen...

[Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 21:17

A.I.L.I.: Ankean Iloinen ja Laiha Idoli

A.I.L.I.: Autoilijat jotka Ilakoivat, Laiskottelevat ja Itkevät

http://www.lokalisointi.org/cgi-bin/fun/acronym/akronyymi.cgi?sana=aili&monikko=0

[Ei aihetta]Perjantai 16.05.2008 18:20

Meiän auto levis Ulasoorin kohdalle.
Se varmaan pysyykin siellä iltaan asti.
Sen verran usein nähny palavia autoja tien poskessa.
Optikko sanoi mulle, ettei enää saa ajaa ilman silmälaseja.
Unohtakoon sen näkökin on parantunu viiden vuoden aikana ja hyvin on ennenkin pärjätty.
Tiedoksi vaan niille jotka aikoo uskaltautuu tämän tytön kyytiin...

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 15:45

Äly makee reissu. Kossua meni ja trikoot kulki jalassa.
Villasukat jalassa saunaan ja aromaterapiaa.
Kuus minuuttia vanhaa Koskenkorvaa.
Saunassa TV ja jääkaappi.
Nyt on kovin kipiä pää.
Tuntuu kuin vasen otsalohko pyrkis kallosta.
Nyt muistan miksi en juo ja miksi viina on viisasten juomaa.
Tämä tyttö petti kaikki ja meni ajoissa kotiin nukkumaan kullan viereen.
Sellasta se joskus on.


<3 R

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 05:38

Remppa edistyy hyvää vauhtia. Ollaan saatu jo yhteen huoneeseen tapetit ja laminaatit paikoilleen ja yhteen huoneeseen laminaatti. Ehdoton hurraamisen aihe on, ettei lasikuitu tapettia ole enää juurikaan jäljellä.

Muistiinpanona itselle (jos en itse muista joku ravistelkaa hereille) : Ei enää koskaan kämppää missä on revittävä lasikuitu tapetit. Muista kuinka iho kutisi ja kuinka mahdotoman kiukkunen olit täysin viattomille ihmisille. Jos on pakko repiä niin äärimmäiosen kiukun vallassa, luritellen ei tule mitään.

Nala käveli tänään kierreportaat ylös. Ennen sen sai kantaa tai yksi tassu kerrallaan johdattaa yläkertaan. Toivo pääsi melkein hukkaan ja melkein olimme hankkimassa uusia rappusia. Se tuli perässän rappuset ylös silloin kun sitä vähiten odotin. Nyt sitä ei saa millään pysymään alakerrassa.

Muistiinpanona itselleni ( ja Pikku Karhu sitten ravistelee jos en itse tajuu taas mitään): Hommaa portti, ettei koira pääse yläkertaan ja muista että koirasi oppii sen mitä sen saisi vasta myöhemmin opetella. Sen selkä menee jos se ravaa hulluun tahtiin rappusia.

Keskiviikkona on lähtö Koffin tehtaalle työporukalla.

En usko että siitä reissusta tulee jäämään juuri mitään muistiin.

Muistiinpanona itselleni ( ja jos en herää niin prkl Dyny muistaa sit herätellä) : Seuraavalla kerralla mene nukkumaan aikaisemmin äläkä satuile galleriaan keskellä yötä.

Mökille jätettyPerjantai 02.05.2008 02:07

Tuijotti ovea pieni kissa,
oli aivan hädissään. Minä
se täällä, avatkaa ovi,
onhan jo pimeää. On nälkä
ja jano, unikin jo, minua
paleltaa. Tuo metsäkin
huokuu pelottavasti, on jo
kuurassa maa.
Ovi aukeni silloin, kun
mansikat tuoksui, säteili
taivas ja maa. Ilo kaikui
kallion kupeelta, sirkat
soitteli viuluaan. Aurinko
hitsasi ahjossaan,
lintujen kuoro soi. Kelli
kissa nurmella selällään
ja onnen maljasta joi.
Nyt pysyy ovi suljettuna,
nukkuu portailla vainaja.
Sillä jäätynyt pisara
poskellaan ja silmät
suljettuna. Se pisara
hyljätyn kyynel on, se
itkunsa itkenyt on. Vain
yksi ovi armahti hyljätyn,
pääsi lämpöön ja valohon.
Nyt kissojen taivaassa
hyljätty, siellä kyynel on
pyyhitty pois. Saa nukkua
helmassa armahtajan, mikä
parempi olla vois. Via
dolorosa oli viimeinen
polku kesäisen lemmikin.
Muistele lähditkö mökiltä
Sinä puhtain sydämin.
-Liisa Aaltonen-

Kopioi ystävä blogiisi. Älä ota tänäkään vuonna kesäkissaa.