IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.08.2007 18:59

Huomenna tulee viikko tupakkilakossa. En malta odottaa, että voin sanoa, että oon ollu viikon tupakkilakossa. Kun kuukaus on menny vois oikein mennä juhliin sitä. Pikku Karhukin innostui ku katteli vieressä. Se ihan mitään mulle sanomatta Alotti maanantaina tupakkilakon ja todella hyvin on pitäny. Nyt se haaveilee taulutelkkaria ja sehän ostetaan, mikäli lakko pitää kuukauden. Sille se on enemmän hatun noston paikka, ku tupakka tuntu olevan sille henki ja elämä.

Se mikä mua on ihmetyttäny eniten on ollu mun työkaverin asenne mun laastareiden käyttöä kohtaan. "Pitää olla vikaa päässä, jos luulee että ne auttaa". "Sä alotat vielä uudestaan tupakanpolton turhaan sitä lopetat" Muuten kaikki on ollu kannustavia, vaikka hiukan hymynkaretta on tullut, sillä oonhan vasta aika alkuvaiheessa ja on tätä ennenkin kokeiltu... Nyt vaan on laastarit apuna ja hyvältä näyttää... Pääsee miljoona kertaa paremmin tupakanhimokohtausten ohi.

Tu-tu-tupakkaPerjantai 17.08.2007 17:05

Eilen käytiin katsomassa Pikku-Karhun isää sairaalassa. Kuukausi oli mennyt ilman polttamista ja juomista ja ei ollut edes halunnut polttaa. Hän on polttanu 37vuotta ja sillon iski tajuntaan oikein kunnolla mäkin haluun. Ms. Kovanaama ja Varaisoveljen sisko molemmat veti askin päivässä ja lopetti ennen Juhannusta. Ms.Kovanaama aloitti lähes samana päivänä kun minäkin tupakoinnin noin 7 vuotta sitten.

Mäkin haluun.

Mentiin ostaan laastareita. 21 laastarinpaketti maksoi 44e. Hui ku kallista lopettaa. Sit rupesin miettiin: Se on 2.10e/ laastari ja jos polttaisin n.10 tupakkaa päivässä ja polttaisin tehdasvalmisteista Mallua niin se on saman hintaista, sillä yks laastari kestää 24h. Niin moni on kehunu, että pakko oli kokeilla. Ajattelin kyllä, että en ota laastaria muuta kuin riskitilanteissa kuten baarissa, töissä ja noh ehkä maanantaina alkavana koulu päivänä. Eilisen siis olin ilman laastaria ja yö oli ihan hirveä. Oon tottunu just polttamaan iltaisin ja yöllä tuntu kun ei sais henkeä ja joutuis laittaan välit poikki todella rakkaan ja hyvän ystävän kanssa. Mökötin jostain ihan turhasta Pikku Karhullekin. Noh... On se kyllä totta, että olis ihan kiva jos se vähän tukis mua tässä asiassa. Jos ite oon lopettanu tupakan polton, niin ei musta oo odottaan ja katteleen ku toinen polttaa.

Noh... Kyl vähän tekee mieli polttaa, mutta ihan suht hyvin on menny. Joten kaikille tiedoks... Kun mun lähellä poltatte älkää antako mulle tupakkaa. Oon paljon iloisempi siitä, että kiellätte multa kuin että ootte avuliaita ja annatte tupakan.

TerveysasemistaTiistai 14.08.2007 19:08

Menin uusimaan pillerireseptini Pihlavan terveysasemalle ja olin saanut ajan "Karalle". No hänpä oli 20min myöhässä. Olin puhelimessa sanonut, että pitäisi tehdä papa-koe ja vaihtaa pillerimerkkiä. No kumpaakaan ei mies suostunut tekemään ja miksi edes naikkonen antoi ajan sille äijälle (tosin en olis sen sitä papaa antanut tehdäkään). Se uusi saman reseptin ja passitti ulos. Siitä valehtelematta 5min käynnistä pulitin 11e enkä saanut edes palvelua mitä halusin. Taitaa tämä neito siirtyä vallan yksityiselle.

Lisäksi lääkäri valehteli, että kaikki e-pilleri merkit on sentilleen saman hintaisia ja kun kysyin apteekista niin hän antoi listan jossa saattoi yhden laatan erona olla yli 5e. Puolessa vuodessa se tekee ison tehtävän.

Kun rupeaa miettimään tätä koko hommaan niin mihin ihmeeseen se raha menee valtiolta terveydenhuoltoon, kun terveyskeskuksessa nyhdetään tollanen raha viiden minuutin palvelusta. Mihin se raha oikein valtiolla meni; musteeseen kun kirjoitetaan resepti? Reseptipaperiin? Kertakäyttömukiin, josta join vettä aulassa odotellessa? Vai onko lääkärin ja vastaanottovirkailijan palkka muka niin kova että siitä täytyy ottaa 11e? Tai siivoojan, joka siivoo meidän kengänjäljet. Kyllä pitäisi saada terveyskeskuksissakin, sitä palvelua mitä asiakas haluaa. Muuten kohta käy niin, että terveyskeskusten "normaalit" ja helpot asiakkaat siirtyvät yksityisille ja kunnallisesta terveydenhuollosta muodostuu ns. köyhäinhoitoa (lainaten Miran ajatusta). Sitten kun minusta tulee sairaanhoitaja, en kyllä missään tapauksessa halua jäädä kunnalle töihin

[Ei aihetta]Torstai 09.08.2007 05:51

20. päivä alkaa lukukausi tentillä. Sain lainattua ensimmäisen tenttikirjan ja se on nimeltään "Auttajan varjo". On se jännä miten nää kirjat laittaa ajattelemaan ja miettimään syntyjä ja syviä. Rupee miettimään ihan uudenlaisia asioita ja merkityksellisiä sekä merkityksettömiä seikkoja. Juuri alkukesästä nousi pieni sananharkka pääkaupunkiseudulla sattuneesta tapauksesta, jossa turvamies oli käynyt naisen hakkaajan päälle. Toinen sanoi, ihan oikein teki. Sellaisia täytyykin lyödä nyrkillä päähän. Eniten huolestutti, kun sen toisen ammattina oli myös turvamies.

Olen aina ollut sitä mieltä, ettei lain kuulu noudattaa luontoa vaan korjata se. Siksi mielestäni ei laissa tulisi pystyä langettamaan kuolemantuomiota ja kuka myöskään on tarpeeksi muiden yläpuolella päättämään elämästä ja kuolemasta. Mutta missä menee auttajan rooli? Onko ns. ammattiauttajalla oikeus päättää kuka saa apua ja kuka ei? Mitä jos en haluakaan hoitaa raiskaajaa tai insestiin syyllistynyttä äitiä? Ja mikäli jossain vaiheessa valmistun sairaanhoitajaksi niin autanko todella vanhusta, jos käännän hänet päivittäin, kun hän ei siihen itse pysty, kun sydänkäyrä näkyy, mutta ei lainkaan eloa kasvoissa. Ymmärtääkö hän edes.? Tai jos vuodesta toiseen päädyn vaihtamaan kehitysvammaisen vaipat tai nyppimään madot juopon vaatteista tavaten hänet yhä uudelleen ja uudelleen vastaanotolla.

Mikä kääntää siis sympatiat turvamiehen puoleen, joka hakkaa ja potkii maassa makaavaa miestä. Oli hän sitten vaimonhakkaaja tai ei. Turvamies on sen miehen yläpuolella. Jos mies tekisi vastarintaa tulisi aimo sakot. Äsh...! Vaikka mielestäni kaikki teoistaan huolimatta kaipaavat hoitoa, onko sairaanhoito se osa-alue, jossa ihmisiä autan. Pusken vaan lääkkeitä, pesen ja kohenna tyynyä. En itse edes usko lääkkeisiin, jos pystyn niin en kyllä niihin koske. Moni asia pystytään ehkäisemään lääkkeillä, mutta onko loppu kuitenkin enemmän ihmisen arvoinen ilman niitä.

On niin monta muuta asiaa, mitä olisin voinut tehdä, miksi olen väkisin valinnut tämän. Ei voi muuta kuin ihmetellä. Haluan auttaa, mutta haluanko hoivata. Suurimpia intohimonkohteita koulussa on aina ollut matikka ja historia. Molempia pystyy käyttämään tälläkin alalla lääkelaskuissa ja vanhojen ihmisten ymmärtämisessä. En kai nyt kuitenkaan vanhusten kanssa töitä tekisi ja lääkkeitä en mielellään jakaisi. Psykiatrinen sairaanhoito olisi oikein kiinnostavaa ja varmasti antoisaa, mutta mielestäni onnenpillerit on hyvin vääräsuunta lääketieteelle.

Oon kuitenkin enemmän huolissani aidosti ilmastonmuutoksesta ja meidän nykyisen markkinatalouden kestämättömyydestä. Eihän mikään voi kasvaa ikuisesti ja siihenhän nykyinen hyvinvointimme perustuu, jossain tulee kyllä katto vastaan. Kyllä kaikki tulee romahtamaan ja sitten ihmetellään mitä tapahtui... Muistakaa kun ostatte asuntoja tingatkaa oikein kunnolla, sillä vaikka pyyntihinnoissa ei näy asuntojen hinnat on laskussa.

Ihme höpinöitä! Huomaa, että kello on jo paljon ja levottomia tulee mieleen. Toivottavasti kukaan ei lue tätä...

[Ei aihetta]Lauantai 21.07.2007 14:37

Jalat muussina, ranteessa jotain vikaa... Kunpa jo pikkuhiljaa sais töitä omalta alalta niin ois onnellinen.

[Ei aihetta]Tiistai 26.06.2007 19:36

Se mikä on elämässä epäreiluinta on tapa miten se päättyy. Elämä on itseasiassa yhtä helvettiä. Se vie suurimman osan ajastasi ja mitä saat kiitokseksi? Kuoleman! Onko se joku bonus vai mikä? Elämä pitäisi elää takaperin. Hoidetaan pahin tälli, eli kuolema pois alta heti alkuun. Tämän jälkeen siirrytään vanhainkotiin, josta sinut passitetaan pihalle koska olet liian nuori ja hyvänkuntoinen. Saat kultakellon ja aloitat työelämäsi korkeimmalta pallilta. Teet töitä 40 vuotta, kunnes aloitat riemukkaan opiskeluelämän. Kuntosi paranee kokoajan ja näytät päivä päivältä paremmalta. Ryyppäät ja riehut ja seksielämäsi on yhtä sekoilua valmistuessasi yläasteelle menemiseen. Käyt läpi ylä- ja ala-asteet jossa koulutehtävät helpottuvat vuosi vuodelta. Lopussa saat keltaisen tähden vihkoosi kun lasket 1+2 oikein. Olet lapsi ja elät viimeiset vuotesi ilman vastuuta leikkien, syöden ja nukkuen. Lopuksi kellut 9kk äidin vatsassa jonka jälkeen päätät elämäsi orgasmiin!

JussiaMaanantai 25.06.2007 15:37


Voi itku oli kiva Juhannus, vaikka tällä kertaa ei ollut perinteinen Rauma. Kyllä se niin on, kun on näitä juhlia kattonu vuodesta toiseen, on se Juhanus juhlien juhla.

Kyllä oli Yyterissä sitä tärkeää leirintäalue elämää, mikä on kaikissa muissakin paikoissa se pääjuttu, mutta rannekkeet oli harmittavan kalliit verrattuna siihen, että paikassa ei ollu yhtäkään esiintyjää. Kuitenkin tärkeimpänä oli se, että kaverit oli tullu Juhannukseksi Yyteriin ja oli aivan mahtavaa. Ens vuonna vois kuitenkin mennä jonnekin muualle, meinaan meni kahden yön jälkeen into telttailuun, kun tuli olo että ois telttaillu takapihalla!

Palleroille hatun nosto!

[Ei aihetta]Tiistai 19.06.2007 20:22Kyllä huomaa, että kevät on uuden alku. Nyt tuntuu, että yks jos toinenkin on saamassa lapsen tai juuri saanut...

Hullua ajatella, että on jo tässä iässä. Kohta kaikki rupee meneen naimisiin ja minä ihmettelen vieressä kuinka ne vuodet on vieriny... Menkää joku ny naimisiin niin ois tosi ihana päästä prinsessa häihin... Mä laitan mun omat häät paremmaksi.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.05.2007 14:04

Gootti

[ ] angstaan vitusti
[ ] viiltelen
[ ] haluun kuolla, miel. mahd. verisesti
[x] ja kajaalia menee..
[ ] mulla on valkoinen naama
[ ] käytän vain mustia vaatteita
[ ] enkä saa happea kun korsetti on liian tiukalla
[ ] kuuntelen vaan goottimusaa
[ ] kävin tuskassa
[ ] piirrän mun kulmakarvat ite
[ ] ostan vaatteeni morticiasta
[ ] musta on mun lempiväri
[ ] kaikki muut on teinikootteja paitsi mä
[ ] mulla on masennus vaik sitä ei oo diagnosisoitu
[x] pimeässä on kivaa
[x] ja viini on hyvää
[ ] mulla on masennus
[ ] mulle on määrätty masennus/unilääkkeet


Punkkari

[ ] juon kiljuu tai sorbusta
[ ] ja oon lähes aina kännissä
[x] käyn festareilla
[ ] mut en muista festareista mitään
[ ] tykkään imppaa liimaa vetää kaikkee muuta kamaa
[ ] mulla on bändi
[ ] mut meen bändis ei kukaan osaa soittaa/laulaa
[ ] eikä sekään haittaa tahtia, keikkaa pukkaa
[x] oon köyhä
[ ] en käy töissä/koulussa
[ ] mulla on keesi
[ ] ja sitte on vitusti lävistyksiä
[ ] ja suurin osa niistäkin tehty ite / kaveri tehny
[ ] en kuuntele muuta ku punkmusaa
[ ] varastan kaupasta
[x] kiroilen vitusti
[ ] kyttä on natsipaska
[x] ja oon anarkisti


Hoppari

[ ] vedän vitusti pilvee
[ ] ja muissakin kamoissa on kivaa
[x] isot korut on yoyo
[ ] kuuntelen vaan räppii
[ ] pommaan tagei
[ ] ja maalaan iha oikei graffiteiki
[x] mun perse näkyy
[ ] mulla on liian isot vaatteet
[ ] isot pallit tarvii isot housut
[ ] puhun stadinslangii
[ ] kytät on homoja
[x] kapitalismi on perseest
[ ] oon kommari
[ ] on tosi cool jos on mutka tai mora mukan ku dallaa kadul
[x] bling bling vitun köyhät
[ ] rikollisuus on jees
[ ] mazda 626 tai 323 on proo


Hevari

[ ] mulla on niittivöitä ja ketjui ja sellassii
[ ] kuutelen vaan hevii
[x] mulla on pitkä tukka
[xxxxxxxx] ja soittakaa paranoid!
[ ] pitti pystyyn!!!
[x] saan pitis ain turpaani
[ ] moshaaminen on komijaa
[x] \,,/
[x] oon melkei kaksmetrii pitkä
[ ] hevimies on tosimies
[ ] käytän nahkavaatteita
[ ] vittu palvon saatanaa saatana
[xxxx] kalja on ihan vitun jees
[ ] kävin nummirockis joskus
[x] mul on usein niskat kipeet
[x] osaan laulaa huonosti
[x] oon vanha ruma äijä


Pissis

[x] NO DAA EN OO
[ ] sidukka on jees
[ ] ks = x
[ ] muoti on elämä
[ ] mulla on napakoru
[x] poltan tupakkaa
[ ] tarkemmin punasta malluu
[x] oon käyny h&m:ssä ostoksilla
[ ] seurustelen parivuotta vanhemman amiksen kaa
[ ] ja tykkään istuu takapenkillä autossa
[ ] kuuntelen kaikkee mitä musiikkikanava ja radio lykkää
[x] stringejä käytän
[x] halailen kavereitani
[ ] raxut ei oo koiranruokaa
[x] meikkaan
[ ] irkki = galtsu


Fruittari

[ ] omistan lacosten kengät
[ ] tukka on geelillä nostettu pystyyn
[ ] raitapaidat on hot
[ ] kuulen usein "homo"-kommentteja
[ ] kuuntelen kaikkee mitä musiikkikanava ja radio lykkää
[ ] muoti on niille joilla on hyvä maku
[ ] muijjat kuolaa mun perää
[x] MÄ OON NIIIN LEIJJA
[ ] otan irkkiin peilin kautta kuvia
[x] mul on paljon ystävii mikkä on muijii
[x] mul on mese
[ ] kutsun muijia usein kissoiks
[ ] antti tuisku on muoti-ikoni!
[ ] oon/aion mennä lukioon
[ ] bemarit on hot!
[ ] puntit kuuluu sukkien sisään
[ ] mul on korut molemmis korvis


Emo

[x] mulla on pitkähkö tukka
[x] ja se on musta
[x] elämä on surullista
[ ] viiltelen
[ ] kuuntelen vain surullista emomusaa ja skedepunkkikin on khuul
[ ] omistan bändipaitoja
[ ] raitapaidat on bro
[x] tennarit on pakolliset
[x] käytän kajaalia
[ ] teen kajaalilla tekokyyneliä
[ ] laitan yleensä kuviini surullisia kuvatekstejä
[ ] emopojat vie sun naisen(/miehen)
[ ] salkkareiden romeo on aika hot
[ ] olen yksinäinen


Kawaiiheebot

[x] japani on ihq!
[ ] KAWAIIII!!
[ ] pokemon rulz !!!!
[ ] japsipojat ja tytöt on hot
[ ] olen ulkonäöltäni tytön näköinen vaikka olen poika tai toisinpäi
[ ] raahaan pehmoeläimiä mukana
[ ] kerään japanikamaa
[ ] pukeudun räikeisiin väreihin
[ ] näyttelen peace-merkkiä kaikille
[ ] KAORU ON HOT
[ ] ja kuuntelen muutenkin japsimusaa
[ ] meikkaan ihan vitusti
[ ] koulupuvut pakolliseksi Suomeen!
[ ] katon animee
[ ] katon myös animepornoo
[ ] piirrän japsijutskii
[ ] luen mangaa


Hippi

[ ] mul on rastat
[ ] oon kasvissyöjä tai vegaani
[ ] polttelen pilvee
[ ] oon tesmannu lsd:tä
[ ] diggailen reggaesta ja sensellasesta
[xxxx] RUOKAA EI ASEITA
[ ] soitan kitaraa
[ ] en käy melkei koskaa suihkus
[x] VIHREET ARVOTTT
[ ] käytän vaatteis aika räikeitä värejä
[x] huivit on jees
[ ] halailen puita enkä roskaa
[x] en mee armeijjaan
[ ] en oo ikin tapellu mut saan aina turpaani
[x] mulla on leveelahkeisia housuja
[ ] boikotoin vähän kaikkee
[x] hortoilen vähän välii mettäsä


Amis

[ ] omistan dx corollan
[ ] mulla on sakkolihaa oleva tyttöystävä
[ ] isken vaan sakkolihaa
[ ] ajelen pillurallii
[ ] ja takan istuu alaikäsii chicksei, kyyditten niitä vaan pillun toivos
[ ] haen niille myös siiderii ja tupakkaa
[x] kalja on parasta
[ ] heti auton tuunaamisen jälkeen
[ ] oon ammattikoulussa jollain teknisellä alalla
[x] omistan pilottitakin =) en käytä
[ ] oon isänmaallinen
[ ] maiharit löytyy
[ ] oon keitelly kiljuu joskus
[ ] lukiolaiset on pellejä, ja yhdys sanat turhia
[ ] pää on kalju
[ ] liha on pilalla kun siinä kasvaa karvaa ja isot tissit on pakolliset
[ ] ajokorttia ennen amistellaan mopolla


Skini

[ ] pää on kalju
[ ] hakaristi löytyy jostain vaatteesta tms
[ ] suomileijona tatuoitu johki ja suomijellona-vaatteita löytyy
[ ] pilotilla saa pillua
[ ] maiharitkin on
[ ] meen armeijaan tottakai
[ ] ne jotka ei mee, on homoja
[ ] pesäpallomaila on periaate
[ ] ammattikoulussa opiskelen
[ ] ulkomaalaisia hakataan
[ ] SUOMI SUOMALAISILLE
[ ] karjala takaisin vaikka pullo kerralla
[ ] no siis joo, meinaa oikeesti karjala takaisin
[ ] ruotsalaiset on homoja
[ ] koti, uskonto ja isänmaa
[ ] tai no ei sun uskonnolla niin väliä..
[ ] RIP ADOLF HITLER

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.04.2007 15:54

Eilen tultiin Tampereelta. Petri sai todennäköisesti kivan työpaikan, mut kattoo nyt... Vaikka Tampereella on aina tosi ihana käydä oli niin ihana päästä kotiin. Jo sunnuntaina oli tullut sellainen olo, että olisi mieluummin kotona kun isukin nurkissa. Kotona oli ihanan raikas ilma ja kassitkin tyhjeni oikeille paikoille ennätysvauhtia tunnissa ( yleensä ne lojuvat tiukasti kassissa pari viikkoa kunnes osa käytön takia on kulkeutunut pois kassista ja seuraavan kerran pakatessa löytyy paljon hyödyllisiä tavaroita valmiina pakattuna kassiin ).

Täällä kuitenkin taas pullahtaa esille iänikuiset ongelmat: tekemättömät koulutyöt ja lukemattomat kirjat. Huomenna olisi tentti, mutta kummallinen asenne sanoo, että ei nyt mitään etiikkaa jaksa lukea... Sähköposti on pullollaan vihaisia viestejä siitä, kuinka mukamas olemme mustamaalanneet tiimimme jäsenen, joka ei tee hommiaan. Edessä on päätös ollakko ilkeä ja puolustaa itseään ja omia oikeuksiaan vai myöntyäkkö jälleen kerran tekemään muidenkin hommia. Aina ryhmätöitä tehdessä mua on vaivannu kysymys, että mitä oikeesti tehdä kun toinen on heikko, itkuinen, entinen koulukiusattu ja kaiken kukkuraksi laiska saamaan mitään aikaan. Miten potkia sellaista persuksille, joka saattaa millä hetkellä tahansa purskahtaa itkuun ja syyttää että olen ilkeä ja syrjin muita? Hah... Miten sitä sanoisi sellaiselle, että kato napaas kukas se siellä on joka syypää sille, ettei ryhmätyöt onnistu.

Toi katti on oikeesti levoton ja minä lintsari. Se yöllä tuli kerjään hellyyttä ja paijauksia, minä sitten valvoin myöhään yksikseni (tai siis katin kanssa) ja en jaksanu nousta kouluun. Nyt ois reissu Stadiin Kirkkomessuille tulossa ja minähän en siitä mitään tiedä... Pitäsköhän niitä rutaleitakin käydä moikkaamassa, ei oo Pupuakaan sit yli puoleen vuoteen näkyny. Pitäsköhän itse tulla kolosta pois vai mennä takaisin nukkuun? No.. Töihin ainaki pitää mennä ja Petri tulee kohta nälkäsenä... Ruokaa siis vaikkei ittelle maitakkaan.