IRC-Galleria

gettiz

gettiz

nostamassa gallerian keski-ikää jo vuodesta 2001

[Ei aihetta]Maanantai 29.10.2007 18:21

No niin!

Tö Öffisiäl Matkaraportti pukkaa:

Matka alkoi rattoisasti, treffeillä rautatieasemalla. Siellä olikin ringissä väkeä, ja oli kieltämättä helppo bongata jengi. Matkalla tosin meinasi tulla uusi kauhuleffakässäri nimeltään LOST IN KAMPPI, kun en löytänyt prkl ulos sieltä! Huh! Rautsikka-assalta sitten valuttiin bussipysäkille, ja bussissa ihasteltiin isoja huiveja - upeita! Bongattiin myös palaneet kamarit.

Terminaalissa osa yritti sitten jo eksyttää minua, WalRonia ja Hilppua, siinä onnistumatta. HAH! Siinä sitten hörpittiin kimpassa muumilimppaa, taisi joku jo olla sen verran rohkea että ottikin smurffilimpparia.

Laivassa sitten etsiydyimme omiin hytteihimme, ja ainakin hytissä 8616 oli mukavat raamattukinkerit. Hilppu esitteli meille taxfree-ostoksinaan ostamiaan siveysjuttuja, ja me muut ihastelimme. Meillä muilla oli jotain halpisjuttuja. Siinä tuli sitten jotain kiistaa Lappeen Rannan kebabmestoista, jolle me muut pyöriteltiin asiaankuuluvasti silmiämme ( ).

WalRon, minä ja Mintsi lähdimme tyhjentämään Buffettia, kun muut eksyivät johonkin. Tästä minulla ei ymmärrettävästi ole muistiinpanoja, sillä mä söin.

Ruokailun jälkeen etsimme muut, jotka löytyivätkin varsin simppelisti ensimmäisestä baarista. Siellä sitten keskustelussa joku päätyi siihen tulokseen, että akat on vi*tumaisia. Lisäksi kaipasimme erästä palstalaista, joka ei mukaan koskaan uskaltaisi (jokainen tehköön itse omassa päässään spekulaatioita, kenestä puhuimme). Lisäksi kävi ilmi, että WalRonin isä on sarjamurhaaja. Tämä oli sen verran räväkkä uutinen, että minni hiiri veti aivan vakavaksi. Tunnustusten sarja jatkui, sillä Snu myönsi stalkkaavansa. Onneksi ei päästy sen pidemmälle tunnustuksissa, sillä Humpe alkoi stripata (tästä minulla on kuviakin, joita saa kun maksaa sopivasti). Luonnollinen jatko tälle oli, kun Mistyli tunnusti ettei osaa sulkea vetoketjua. Jusulla ja toisella miehellä oli suhtleppoisat oltavat, naisia piisasi...

Baarista siirryimme yökerhon puolelle. Yökerhossa kiersi tarjoilijoita juomatarjottimien kanssa myymässä juotavaa, ja mystisesti ne tarjottimet tuuppasivat tyhjenemään siellä meidän nurkassa. Ginia tosin teki Suuren Etikettivirheen, ja piti lenkkareita yökerhossa! Häppee ny vähä! WalRon innostui alkoholista, ja kertoi olleensa kuplassa (ei siinä autossa). Tämä villitsi taas Opheliaa, joka esitteli alastomia ruumiinosiaa vyötärön alapuolelta. Huh! Hämmennyin niin, etten edes tajunnut kuvata! Yökerhosta Snu löysi itselleen unelmien miehen: miehellä oli kastimerkki otsassa ja nilkkoihin asti ulottuvat pitkät mustat hiukset. Uh, kuumaa. Tästä me muut olimme niin katkeria, että pohdimme miten kannattaa viiltää ja mikä valtimo. Redi suosi suoraa toimintaa, ja kiskaisi Humpea turpiin. Minni hiiren reaktio oli, että hän tahtoi välittömästi imeä Redin sukkahousuja.

Kuuluisa Joku Paikallinen Bändi kiskaisi loistosetin, ja hurmasi välittömästi koko akkalauman. Eräs katkera mies tuli tilittämään jotain Läppärille, ja siinä sivussa keksi mooonta uutta merkitystä termille PP (joista yksikään ei ollut kovin imarteleva, saatika julkaisukelpoinen). Surullista. Sniff.

Klo.03:15 Snu antoi virallisen lausunnon suhteestaan: Tukka ajettiin pois. Mulla ei ole enää mitään sanottavaa tähän aikaan illasta. - Käski vielä lopuksi muistuttaa, että hänellä on verkkosukkikset.

Humpekin tahtoi antaa lausunnon, ja vielä itse kirjoitti sen: Humpe kertoo terveisiä! Pilataan tapetit ja tunnelma. Gettiz on söpö ja iippana ja Hilppu on mun uusi sielunystävä.

Janne oli illemmalla äärieroottinen, jonka pisti väkisinkin merkille sokeampikin yksilö. Tästä hyvästä toinen mies sai sylitanssin, mutten kerro keneltä. Siinä sivussa Hilppu johdatettiin pimeälle puolelle.

Discoon siirryttyämme Läppäri ennusteli rastatukalle kädestä, ja päinvastoin. Seuraan eksyi myös valottaja. Myöhemmin Toni tuli käymään.

Risteilyn toisena päivänä retsa osoitti älykkyytensä peräti kahdesti! Ja tunnustuksia tuli lisää:
- Hilppu syöttää Hilmalle markettinappuloita!
- Mintsi pitää sen sijaan koiraansa nälässä.
- WalRonilla oli morkkis...

Koko matkaa leimasi vahvasti se, miten mahtavaa ja mukavaa asiakaspalvelua sai kaikkialla. Oi, tässä olisi suomalaisilla opittavaa!

Tässäpä tämä, täyteen faktaan ja tositapahtumiin perustuva raportti. Kiitos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.