IRC-Galleria

gevalia

gevalia

kotona..aina ja ikuisesti..

Blogimerkintä

« Uudempi -

Viimeinen merkintä!!!Perjantai 23.11.2007 16:19

Heippa hei ystäväiset!
Olen päättänyt hylätä Ir-gallerian, ja siirtyä lähettämään niille läheisimille joille haluan kuulumiseni kertoa, sähköpostitse! Eli jos haluatte kuulla jottain, niin päivittäkäähän pikaisesti käyttämänne sähköpostiosoite mun postiini.
Ehkä sitten saan sieltäkin päin maailmaa postia vastaukseksi tänne suuntaan:)
Anyways.. nykyhetki.. Tulin juuri kentältä aurinkoisten vaatteissa oli lentokenttä vuoro.
Eilen vietin vappua, Ilkka oli täällä kyläilemässä vaihtojen välissä. Käytiin moikkaamassa Christinaa Las Palmasissa, Shoppailtiin El Muellessa, käytiin myös Elderin museossa..
Valittiin ihan mahti päivä käyvä Las Palmasissa.. kun päästiin perille Santa Catalinaan Las Palmasin oli vallannut trooppinen myrsky... vettä tuli kuin vesiputouksesta. Ilkalla oli kyllä sateenvarjo, mutta eihän mun paksu peppu sinne alle mahtunut, joten kastuin ihan totaalisesti... juostiin Catalinan bussiasemalta parin metrin matka Elderille ja olin sen jälkeen kuin uitettu koira... Sain hyvän tekosyyn ostaa uuden hupparin, kun päästiin muellelle asti:)
Syötiin Kiinalaisessa ravintelissa, ja sen jälkeen Christina tuli hakeen meijät ajelulle käytiin aivan ihanalla kallio biitsillä kattelemassa aaltoja, pienessä rannikkokylässä rantabulevardilla ja Agaeten satamassa asti kattomassa maisemia.
Illalla palailtiin tänne eteläänpäin... käytiin meijän toimistolla ja Ilkka, joka luuli, että sen lento on lauantaina saikin huomata, että sen lento olikin jo tänä aamuna... joten Ilelle tuli kiirus pakkaamaan..
Eli tämmöstä tohinaa täällä:)
Seuraavat kuulumiset sitten sähköpostitse!!
Halaus muruille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.