IRC-Galleria

päiväseuranta melkeen delasMaanantai 05.10.2009 23:06

mut vaan melkeen!

I'M BACK!!!

tänään puuduinki koko päivän iha pirusti, koska nukuin viikonloppuna yhteensä ehkä... 8 h??? huhhuh. aattelin huomen skippaa koko koulun.

sit kävin autokoulun ekalla tunnilla. mite voi joku koulu maksaa 1500e???! melkeen en haluu käydä sitä mut kai se iha hyödylliseks käy... vielä ku isi lupas maksaa mikä on aika ruhtinaallista, enhä mä tota ikinä ite pystyis kustantaa.

sitte musiikista. kuuntelen nyt just VOIDIA. vituttaa mite kovia condensed fleshin biisit on ja mite löysä kokemus on kuunnella potion for bad dreamsia. tyylinvaihdos hieman järkytti mite nii rankasta voi tulla nii... outoa. ois pitäny tehä nää kuuntelut toistepäin mut mistäs sen ois keksiny! pyllystä varmaan.
törkeen hyvä bändin nimi ja condensed flesh RULES! GO SOUTH GO SOUTH GO SOUTH,

OR I'LL KILL YOU!!

On a solid rock... vittu mikä bändi! tässä on kulunu jonki aikaa ku en oo kuunnellu sitä yhtään ja kyl se vaan on yks hienoimmista bändeistä mitä maailmassa on ikinä ollu. ehdottomasti. harmi vaan että vuonna 2004 bändin vedellessä viimesiään imin peukkua ja pelasin gamecubee omassa huoneessa ja isot pojat pelotti... eikä mulle kukaan mistään kertonu, saatana!!

et moi vaan! minä tässä. skate 2 pyörii ja huomenna pitäis osata isoisän olkihattu ehkäpä ulkoo... not cool. NC. upee biisi muute.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.