IRC-Galleria

gilliann

gilliann

RIP sani <3 forever my best friend... my little dog <3

Selaa blogimerkintöjä

MAUKKA ON ISO HIRRRVI :DTorstai 14.09.2006 13:59

Olin Maukalla maastossa eilen. Turvallista, hevosella pelkät päitset, kaksi riimua ohjina, "satulana" toimi samettinen satulahuopa, mikä oli kiinni loimivyöllä ja itsellä ratsastus varusteista ainoastaan kypärä päässä, farkut, toppatakki ja lenkkarit jalassa. :D no ei kai siinä. Se olikin kävelymaasto!!
Noh, käveltiin semmosta kamalaa kivipolkua (mikä on ainoa polku suunnilleen missä voi ratsastaa muualla kuin maastoreitillä :D) ja yhtäkkiä Maukka lähti vetämään sellaiselle helvtin kinttupolunkinttupolun-hirvipolulle, silleen korvat pystyssä "MAUKKA ON HIRVI" tyylillä. No ei kait siinä, polku oli aika kälynen, ni päätin sitten tehdä ympyrän ja valitin Caprille etten halua mennä minnekään sen hirvipoluille vaan ihan kotia olin menossa... Sitten ohitin taas sen saman polun, ja TAAS Maukka lähti vetää metsän kautta sille polulle silleen "MAUKKA ON ISO HIRVI !! MAUKKA MENEE!!" tyylillä :''D Ei auttanu ku nauraa sille ja antaa sen mennä sitä hirvipolkuaan, kerran se niin paljon sinne halusi mennä.
Suunnittelin jo miten soitan meidän luokkalaisille, etten ehdi elokuviin, koska oon eksyny jonnekki hevon-kuusen-perseeseen hevosen kanssa ja Maukkaa pelotti kivet mitä siellä polulla oli ja valitin sille siinä, että itseppä halusi sille polulle tulla jnejne... Se polku kyllä oli aika kamala...
No käveltiin sitä polkua siinä ja yhtäkkiä se tulikin meidän maastoreitille, juuri sinne minne olin menossa alunperin itsekin... x)
Eli olin ite eksyny sinne mehtään ja Maukka leikki hirveä ja löysi kotiin :))
Varmaan aatteli, että äiti on tullu hulluksi ku jotain ihme polkuja pitää vaan mennä.. Voe voe. Elämä on =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.