IRC-Galleria

edellisestä vielä..Maanantai 02.06.2008 17:54

Tollon diagnoosi ei siis ollut mistään tuulesta temmattu juttu. Siitä on ihan röntgenkuvat ja eläinlääkärin lausunto todisteena.

Se, miksei sitä syksyllä vielä näkynyt, voi johtua siitä, että kuluma oli silloin "aivan tuore". Tästä syystä Tollo ei varmaan taivutuksiin eläinlääkärin tarkastuksessa reagoinut. Jalkojahan mä en silloin kuvauttanut, ja siitä voin syyttää vaan itteeni. Ens kerralla hevosta ostaessa oon sitten viisaampi ;)

Oon nyt ottanut selvää tapauksista, joita myös vaivaa tää "luukato" jaloissa. Hevosilla, joilla se on päässyt etenemään, ei voi kuin köpötellä, ehkä mennä kevyesti mutta ei hypätä. Tollohan on vielä täysin oireeton ja eläinlääkärin mukaan sillä voi hypätä nyt vaikka 160cm esteitä :D mutta koskaan ei tosiaan tiedä, milloin jalka alkaa oireilemaan ja siinä on sitten vitsit vähissä.

Tahallani mä en sitä pois myynyt, oli kyllä harkittu päätös. Pääsi onneksi loppuelämän kotiin (uudelta omistajalta ei ole hevoset minnekään lähtenyt, nytkin tallissa 24v ja 18v hevoset) ja hyvään hoitoon.

Yrittäkää ymmärtää, joskus on pakko ajatella järjellä eikä tunteella. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.