IRC-Galleria

P A R A S viikonloppuTiistai 09.12.2008 00:39

Perjantaina lähdettiin Mian kanssa kohti kouvolaa, josta tarkoitus oli vaihtaa taavettiin menevään bussiin. Juna nussi raiteita sen verta kauan, että myöhästyttiin siitä bussista. Sitten mentiin kouvolassa urputtamaan sille lippuluukun koppavalle naiselle että ihan oikeesti on kiire jne. Se vaan sano että "VR ja matkahuolto ei tee aikataulujaan niin että ne sopisi yhteen, että tää on nyt ihan teijän oma juttu" sitten mää raivostuin ja huusin että "VOI JUMALAUTA, onko meidän syy että juna nussuttaa tuolla raiteilla". Nainen meni hiljaseks ja sano että "no kyllä te voitte palautetta kirjottaa.." sanoin että no ihan varmana kirjotetaan ja lähdin menemään. Joukku armeija poikia naureskeli mun takana.. NOO sitten (ylistäkäämme tätä herraa) joku junamies sano että nyt otetaan tytöt taksi ja vr maksaa. Eli kaikki meni hyvin ja pääsin Akun kotipihaan taksilla ja hinnaksi tuli vähän päälle 100e! Sitten siellä akulla oli arla, pau, saska, aku ja naska. Kun hetki oltiin niin tultiin hyvin juttuuun kaikkien kanssa! Sitten mentiin sinne mökille ja oli kiva ilta!

Lauantaina oli bilepäivä ja oltiin kaikki villin näkösiä illalla kun teemana oli 80-luku, oli tosi mahtavvaaaa kiitos! Join muistini ja pyydän ANTEEKSI jos olen antanut ymmärtää jotain =DD kun kuulee tällein että "toi hennakin yrittää iskeä mua" ja ketään en yrittänyt että sori hei=D Ja KIITOS SUURI akulle, sait mut ymmärtämään jotain mitä kukaan ei oo koskaan saanut mua ymmärtämään. Tiedät kyllä! ja nyt en puhunut siitä kun puit mulle alushousut. ahahha. JOOO eli booli maistu ja sitä rataa.

noooh Sunnuntai.. Herättiin aamulla, olin kännissä vieläkin, kunnes menin alakertaan ja mulle lykättiin melkein heti boolilasi käteen, joten olin enemmän kännissä! Siinä sitten sitä kitattiin ja niin no Akun äiti tuli hakeen meit sitten ja juotiin vähän kaljaa autossa =D ja aku pakkas meille matka kaljatkin =D ja hyvin maistu sillä oltiin paun kanssa ihan päissään! onneks arla oli selvinpäin! Mentiin paun kanssa iskemään miehiä ravintolavaunuun ja ne oli KESKI IKÄSIÄ, ahahah.

Kiiitos tooooooooooouuudella mukavasta viikonlopusta.
Oli iiihanaa tutustua uusiin kiviin ihmisiin. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.