IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.05.2006 00:03

Mä vihaan noita tommosia päiväkirjahömmeleitä, mut silti niitä on aina pakko kirjottaa. Joo tyhmä mikä tyhmä. Mä aattelin nyt kirjotella taas jostain. Et tulee muutaki tänne ku niitä päiväkirjahömmeleitä sitten.

Oli taas sitten viikonloppu. Oliki silleen erikoinen, et oli vappu. Mulla oli ihan tosihauskakivaa, vaik nyt ku tarkemmin miettii, ni ei ees tapahtunu mitään erikoista. Oli vaan niinku melkeen ihan ku tavallinen viikonloppu, mut kuitenki oli niin kivaa. Naurettiin vaan koko aika :D " Mitä vittuu? Ne leikkaa nurmikkoo?! :D" Ok. No siis niin.

Oltiin muuten tivolissakin, jei. Mä sit sain sen mun hattaran, jota oon niin suuresti odottanu. Haha. Jöö, sit pörrättiin vaan siinä yhessä laitteessa koko aika. Ilman syytä en ois kyllä menny siihen niin monta kertaa peräkkäin, se nyt vaan oli sillasta huumaa. Haha, joo eimittää. Kivaa silti oli ja joo.

Noniines. Tänään sitten oli koulua. Maanantai onneks vapaa. En silti kyllä saanu maanantaina vissiinkään nukuttua niitä sunnuntai-maanantaiöisiä univelkoja poijes, meinaan nukuin pommiin ja menin kouluun sitten tunnin myöhemmin. No ei siinä mitään, niin oli vissiin käyny aika monelle. Sitä se vapun juhliminen teettää.

Meil oli äikäntunnilla jotain ihme näytelmiä. Meijän oli kyllä ylivoimaisesti paras. "Ooh! Kukaan ei olekaan koskaan harjannut hiuksiani!" lolz.

Nyt mulla ei sitten ole edes kännykkää. Ei siinä mitää, se oli vissii rikki jo ennen vappua. Tai siis kyllä se muuten toimii, mut se nappi mistä se päälle laitetaan on jotenki rikki. Sielt tippus tänään joku osaki, ku sitä heiluttelin. Kyllä sil ihan hyvin pärjäis, mutta sittenku multa tänään loppus koulussa akku, ni en vaan saa sitä nyt millään päälle. Voivoi. Ihan orpo olo. Siell oli kaikki kivat jututki siel kännykässä. No nyt mulla on onneks sitten Elisan vanha kännykkä lainassa, kiitos<3.

Mä taidan taas tällä kertaa lopetella, koska sieltä tulee O.C. No en kyllä siltikään varmaan mene pois koneelta, vaan seuraan sitä taas tossa sivusilmällä, mutta kummiskin. moijes<3

Ja ainii, kyllä mua tietty vituttaakin, mut en jaksa murehtia. Mielummin pidän hauskaa. Cheer up!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.