IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 17:49

Mut hei: "Mä en oo läski! Mä meen himaa.. bussil"

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 17:46

Ruaka saapu<3

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 17:45

No hoh hoh! Olipa hauska.

Kirjoita yhteisöhakuun yhdeksän tuntemasi ihmisen nimi ja 'on' sana perään.
esim: 'Erkki on', ja ota yhteisöistä ensimmäinen ja lisää yhteisö päiväkirjamerkintöösi.

1.Nora on mun elämä...
2.1653993
3.1804592
4.569652
5.Janica on masiina!!
6.Mika on basisti.
7.1942158
8.jaakko on ihkudaa<3
9.1929821

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 20:13

Noni, nyt mä päätin! Ja se pitää kans!

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 18:28

Huoh, bilsaa, tanssii, oc, pako, bb, nuq. Siinä mun päivä. :|

Mutjoo. Koulus oli kyl kivaa, välkil taas harjoteltii tonttutanssii ja sit liikkatunnil tanssittii oikee simmosii fiufiu-tanssei ;> Ja tietty macarena! Oikke kivaa! ;P<3

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 23:23

Hyvin mukava päivä tänää :) Oli ihan outoo palata kouluu takas ku ollu viikon tetissä, mut kyl se oli kiva nyt takas kouluu päästä. Päästiin taas harjottelee tonttu-tanssia :D Siit tulee kyl aivan mainio! Ja beats of dancesta kanssa juu. Naurnaur naurettii vaa koko päivä, hihhih. Ja Jerry melkee puri mun varpaat irti :( Monta kertaa. SIKA! sniif.

Sit loppupäivä meniki taaaaas sillai joo. Ja tanssii kans<3 Kyl meil Janette sit oikee välähtää taas, no hei "me aina tajutaa toistemme jutut, mut ketää muu ei koskaa tajuu niit!" :D<3 Jeeesh.

Hih, sit 7.12. meil ois hiphopist joku tanssiesitys Luostarivuores. Kouluaikana;> Eli jos meen ni saan olla koulust pois, tottakai meen! Ja 6 pvä on muutenki vapaa ku on itsenäisyyspäivä ni saan sit olla seuraavanki päivän pois. :)

Ainii, perjantai mennää kiertelee kaikkii luokkii ja esittäytyy, jotta kaikki tietää ketä ne äänestää luciaks :D lol. mä, janette, aino, jasmin ja elina. Eka se opettaja ehdotti et ottais meist kuvat ja laittais koulun seinää, mut mennää mielummi esittäytyy.

Blaablaa, meen kyl nyt oikee paneutuu toho Täydellisii naisii ja sit vaik vähä lukee bilsaa. :| Heeeeipsyät<3. jjjei, huame tanssii liiksas ;D<3

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 11:46

Jerry on ihan vompatti. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
Ja Jutasta tulee tänää aviomies ;><3

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.11.2006 22:05

Joo, tänään on ollu aika onnen päivä. Eka aamulla huomasin kadottaneeni avaimeni. Etsittii niit sit iskän kans varmaa joku tunnin, penkosin mun vaatekaapin ja nyt se on ihan sekasin, irrotin mun patjan ja tutkisin kaikki sängyn kolkat ja kaikki, eikä sitä mistää kotoot löytyny. No sit menin keittiöön ni huomasin et ne oliki radion takana. (Y)

Sit iskä oli kans oikee viisas. Se oli mulle, et "mennäänkö ostaa nyt se muistitikku ku se on tarjouksessa vai vast huomenna?" Hän oli lukenu jostai lehdestä sen tarjouksen. Sanoin sit et mennää tänää, ku en huomen kuitenkaa jaksa. No mentii sit giganttii ja huomattiinki et se oliki kalliimpi siel. No aateltii et iskä on ehkä kattonu sen hinnan väärin ja mentii sit himaa, ni sit hän huomaaki et se tarjous olis voimas vast huomisest alkaen (Y) No mennää vissii huomen ostaa toinen sit. :'D

Mentiin sit Johannan kans Prismaanki tylsistymään. No mä sit päätinki pitkän prismahengailun päätteeksi lähtee kotiin huolimatta Johannan jäämispyynnöista. Lähin siit sit bussipysäkil ni tietty bussi meni ohi. Jouduin siel sit puol tuntii odottaa seuraavaa bussii. Sisällä Prismassa siis -.- No, menin sit täl kertaa aikasessa sinne pysäkille ja jäädyin siel joku vartin räpläten kännykkää. No sit huomaan et, "jahas, sielt se 11 tuleekin" ja siirryin siihe etee niinku kaikki muutki siin pysäkil. Jatkan vaa kännykän räpläämist ku aattelen et ne muut sit varmaa pysäyttää sen bussin. No, sit nostan katseeni pois siitä kännykästä ni huomaan et siin se 11 ajaa ohi!!! Siin vaiheessa kilahti, mietin et pitäskö mennä takas prismaa: EI, pitäskö kävellä: EI, pitäskö odottaa seuraavaa bussii: EI! No siin jäi sit pal vaihtoehtoi. Onnekseni sit sielt tuli paraisten bussi heti, ni menin sit siihen niinku ne kaikki sil pysäkil olleet. No sit aattelin et jään siinä koristonkaaressa pois, ja kävelen siitä. Olin jo lähös kävelee siitä ni huomasin sit onneks et 11 tulee sielt Stopilta tännepäin. Jäin sit siihen ja vaihdon siihen bussiin ja pääsin kotiin! fiuuh. Kuin tyhmä voin olla! (Y)

Sit Prismassa koitettiin Janitan kumihanskoja, ni nyt kädet haisee iha kumille, yök :< Muttmuttt, vois kyl mennä nyt vaik lukee bilsaa tai jotai! Olla oikee järkevä kerranki! :) Njoo, meen täst ainaki poijes. Heeeeeeeeido.

[Ei aihetta]Lauantai 25.11.2006 15:57

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Aika mukavaa, mut mä en nyt tiedä itsekään mikä on mukavaa. Tä ei ainakaa. Eli siis azgffdgzbrrrg!

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.11.2006 21:47

Mukavaa oli tänää joo. Nukkusinki joku puol tuntii. Johanna-ihana herätti mut viestillä :P Sit ku mentiin Prismaan, ni bussissa oli simmone nappi niinku aina on, simmone mist painetaa ku halutaa pois, mut se nappi mikä siel oli, oli BB-NAPPI! Se oli vihree ja siin oli ihan selvästi sillanen BB-silmä. :o Se sit jäi arvotukseks et miks siellä simmonen oli.

Oli oikke levotont kaikkie osalta joo. "Ooksä värjänny hiukset vai onks niist iha vaa tullu tollaset?" Joo hyvä Johanna, tietty ihmisten päähän kasvaa ihan kaikki raidat ja kaikki :)
"Mist tuolt pääsee pois?" "Joo, kuka ehtii painaa?" "Mä ehdin, mä ehdin!" "Etkä ehtiny, se olin mä!"

Mut nyt taas väsyttää. Miettisin et vois mennä aikasin nukkumaan, mut sit huomasin et bb:s ois jotain mielenkiintosta, joten en voikaan :D