IRC-Galleria

halla

halla

dreams in black and white

np: nirvana - lithiumMaanantai 15.05.2006 23:36

en oo pit kaan ai kaan ol lut nain pa hal la tuu lel la.

ma hoen aaneen ttu ttu ttu ttu ttu ja onneks kukaan ei alya, mita ma teen. ne luulee varmaan, etta ma rappaan. mut * suuttui mulle, kun se ottaa kaiken persoonallisesti. ressu. ei mun kanssa kannata.

se kysyi, etta haluanko, etta avaan sille luokan oven. sanoin, etta ei kun ma haluan panna sen veljen kanssa. silla tais loppua huumorintaju. en ihmettele.

oon katsonut ihan mielettoman hyvia elokuvia. vuokraaminen maksaa viis taalaa kolmelle videolla viikoksi. talle viikonlopulle fight club, 21 grams ja my life without me. rakastin my life without men alkukohtausta. mulla on usein sama olo.

eilen oli kiva olo, kun onnistuin valttamaan montréalin-reissun. olisin siis halunnut montréaliin, mut se oli oikeastaan lavalissa ja siella ei ollut muuta kuin host-sukulointia. pirun tylsia ihmisia ja istua autossa vanhojen, dementoituneiden ihmisten kanssa, jotka eivat ymmarra minun aksenttiani. mathilde soitti ja pyysi mua sairaalan luona olevan ristin luokse (ma laitan joskus kuvan nettiin siita). soitettiin tamtameja ja tanssittiin ja marie-pier taiteili yksipyoraisella ja mathilde seisoi paallaan ja harjoitteli soittamaan viulua ja sain nukkua alexin jalkoja vasten. ja soin kesan ensimmaisen jaatelon. paistoi niin kovasti aurinko, etta mulla paloi hartiat pahasti. kavelin kahvilaan ja luin paljon lehtia ja sielta vihanneskauppaan ja ostin tomaattimehua. ja sitten katsoin taas lisaa filmeja.

mut eilen oli kylla ihan pirun natti ilma. oli ihana olla ulkona ja maata siina rinteella voikukkien ymparoimana hippien kanssa. ja aurinko paistoi silmiin ja kuuntelin tamtameja ja paukuttelin vahan itsekin kun valilla jaksoin. ja mulla oli liian lyhyt hame ja jouduin kaivamaan laukusta pidemman ja painavamman, kun tuuli niin paljon, etta se hame nousi korviin.

tanaan alysin, etta ihmisen elama on ihan pirun lyhyt aika. kymmenen vuotta ikaeroa on paljon, toisaalta vahan. kymmenessa vuodessa tapahtuu paljon. toisaalta ei mitaan, toisille ei edes tapahdu. oon alynnyt sen usein. tuntuu, etta ma heitan elamaani hukkaan taalla.

ja saksan matka ei onnistu. oon niin pirun kiukkunen, viela kiukkusempi kuin ennen journalismintuntia. usein kay toisin pain.

ttu ttu ttu

if you loved someone.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.