IRC-Galleria

halla

halla

dreams in black and white

utile tout de mêmeTiistai 20.06.2006 05:43

lahtisin heti huomenna, mutta mun passi ja puhelin on takavarikossa.

katsoin tanaan ja eilen kolme hyvaa leffaa, kun muut lahtivat ajamaan cartingia. mulle ei ollut autossa tilaa, kun ne kavivat hakemassa sen itavaltalaisen tyton mukaansa. "olishan sulle tilaa". en mina halua lahtea minnekaan, kun tiedan, etta minun takiani joutuisi ottamaan toisen auton.

en uskalla enaa myontaa, etta kayn kauppakeskuksessa. siella en kaykaan. en enaa myonna, etta vuokraan filmeja, teen sita liian usein, ja katsoin tarua sormusten herrasta englanniksi (sen dubbauksia ei kesta kuunnella sméagolkaan), mika on "rike vaihto-oppilaiden saantoon numero yksi" ja aiheutti hurjan mokotyksen pariksi paivaksi.

kahvilassakaan en enaa virallisesti kay. kayn siella liikaa. juon mansikkasmoothieita ja luen lehtia ilmaiseksi, mutta ei, se ei ole minun syyni. saan vain olla yksin. joskus gérard eksyy sinne komean tummaihoisen poikaystavansa kanssa, mutta se ei ikina puhu kauaa. minakaan en.

en uskaltanut myontaa, etta katsoin elokuvia. sanoin, etta otin aurinkoa. sanoivat, etten olisi saanut. minahan havitin sen avaimen, ja kun en voi lukita etuovea, kuka tahansa voisi hiipparoida sisalle sina aikana, kun olen takapihalla.

mina en ole ihminen, joka havittaa avaimiaan. en ole sen enempaa ihminen, joka havittaa siveltimiaan. jatin seka avaimet etta siveltimet poydalle. tiedan, etta minun huoneessani kaydaan paivittain, tiedan, etta minun kaappejani pengotaan, paivittain. sita on jatkunut koko taallaoloaikani.

kolme viikkoa jaljella, tuntuu ikuisuudelle, kuten sanoin domille. todennakoisesti en nae sita enaa ikina.
"si on ne se voit pas, ne désespère pas. refile-moi un e-mail et je te réponderai. je sais que c'est moins personnel, mais parfois c'est utile tout de même."
"jos ei nahda, ala ole epatoivoinen. laita mulle maili ja ma vastaan sulle. tiedan, etta se ei ole niin henkilokohtaista, mutta joskus kay kuitenkin."

isan kaverilla on syopa. mulle ei ole kerrottu. mulle ei kerrota mitaan, mita kotona tapahtuu. joskus haluaisin kuitenkin ne iskut pain kasvoja. ma tiedan, etta suomessa ne iskee viela pahemmin. en haluaisi palata.

ei, minulla ei ole koti-ikava, minulla on ikava ihmisarvoani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.