IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Naama nakillaPerjantai 17.02.2006 15:34

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.



1. En nuku hyvin, jos joudun nukkumaan eriparilakanoissa eli tyynyliinan ja pussilakanan on ehdottomasti oltava saamaa sarjaa, jos haluan nukkua hyvät yöunet (ja lakanan pitää sopia sävyyn).

2. Joka kerta kun lähden kotoa minun on tarkastettava ettei hellanlevyt ole päällä, vaikken olisi edes käyttänyt levyjä kokopäivänä.. Tarkistan asian ainakin kaksi kertaa..

3. Iltaisin kun menen nukkumaan (varsinkin jos olen yksin kotona) minun on tarkistettava ettei pehmolelunalllleni( se yksi pieni, söpö ja pyöreä, jolla on TAPPAJAN silmät) ole liian lähellä sänkyäni..

4. Mielestäni autotallimme tuoksuu taivaalliselta;) taitaa olla öljyn, bensan ja mullan yhdistelmä, joka tuottaa tämän taivaallisen tuoksun.. onkohan kukaan samaa mieltä kanssani?

5. Olen sen verran taikauskoinen, että joka kerta kun näen kissan ylittämässä tietä minun on syljettävä olkani yli (oli kissa minkä värinen tahansa ja olin minä missä tahansa)



Minä haastan:

tinga

liisus

risui

ling-pii

maiu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.