IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

testi!!!!Sunnuntai 01.10.2006 21:57

Karkotatko miehet?

Kun olet kunnolla ihastunut, sinun on vaikea peittää tunteitasi. Realistina laitat välillä kuitenkin jäitä hattuun ja jarruttelet kunnolla. Vaikka kuinka tekisi mielesi hukuttaa mies rakkaudenosoituksiin ja varailla maistraattiaikaa, suuntaat tunnekuohusi mieluummin parhaan ystäväsi suuntaan kuin tuoreelle mielitietylle. Tiedät, että liika yrittäminen karkottaa miehen. Et silti syyllisty ”pelaamiseen”, vaan olet oma itsesi ja näytät hänelle, että välität. Tiedäthän, että myös vastapuoli saattaa yön pimeinä tunteina fantasioida juhannushäitänne. Anna asioiden kulkea omalla painollaan, niin hyvä tulee.

Oletko jahkailija vai pikapäättäjä?

Eli olet tasapainoisesti kumpaakin. Harkitset vakavia päätöksiä, mutta olet myös aina valmis pieneen irtiottoon.

Oletko potentiaalinen toinen nainen?

Tiedät, että koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. Jos vastaan kävelee elämäsi mies, on tilaisuuteen tartuttava, vaikka tämä olisikin varattu. Tunnet kuitenkin sen verran lojaaliutta naissukukuntaa kohtaan, ettet rikkoisi hyvää suhdetta. Jos rakastut varattuun, hän saa luvan lopettaa suhteensa, ennen kuin suostut jatkamaan.

Elätkö kuten haluat?

Sorrut vain harvoin tekemään jotain mieltymystesi vastaisesti. Osaat kuitenkin elellä korrektisti muiden mielipiteitä kunnioittaen. Jos joku asia kismittää, saatat elää sen kanssa (hampaita kiristellen), mikäli se tekee toiset vilpittömän onnellisiksi. Ymmärrät, että vaate-, musiikki-, kirja- ja miesmakuja on monenlaisia ja elämäntilanteitä myöskin. Hyväksyt itsesi ehdoitta, mutta annat arvon toisillekin.

Saatat silti joskus herjetä epäröimään: miksi tein tuollaisen valinnan, kun kaikki muut selvästi valitsevat toisin. Muista silti, että olet itsesi paras asiantuntija. Oman halusi mukaisia valintoja ei tarvitse hävetä.

oletko antelias?

Anteliaisuutesi on ylitsevuotavaa. Suhtaudut rahaan höllästi, ainakin jos voit sillä auttaa toisia. Antamisesta saat hyvän mielen, täysin ansaitusti! Ethän kuitenkaan anna muiden käyttää tätä taipumustasi hyväksi?


Testit tein www.ellit.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.