IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.01.2007 18:50

Odotin kauan, että heräisit
Odotan, että huomaat
En uskalla ääneen sanoa
Kuinka paljon sua rakastan
Etkö huomaa kun itken

Kuuntelin kuinka yötä hengitit
Kuuntelin surua hiljaa
Tähtiä katson, että unohtaisin
Kuinka lähelle sua pääsin
Ettet huomaa kun itken
Ettet huomaa kun itken

Pidän kii tästä kaikesta
Ettei kyyneleet katoa
Mä pidän kii susta kovaa
Mä pidän kii liian kovaa

Olin niin pieni ettet mua näkisi
Oli vain sydän johon sattui
Kuinka kipuani pelkäsit
Pakenit jotain jonka kadotit
Ettet huomaa kun itken

Hiekkatielle paljain jaloin
Sateen jälkeen eksyttiin
Toisiimme kaaduttiin
Tartuin sinuun kii
Tartuin kiinni
Tartuin sinuun kii

Ettet huomaa kun itken

vastauksia!!!?????Keskiviikko 10.01.2007 23:20

MITÄ TEKISIT JOS:
1 » Tekisin itsemurhan:
2 » Sanoisin pitäväni sinusta:
3 » Pussaisin sinua:

MITÄ AJATTELET MINUN:
4 » Persoonallisuudestani:
5 » Silmistäni:

muikkelis!Maanantai 08.01.2007 01:46

No ajattelin tänne taas raaputtaa kun en sitä tehnyt vähään aikaan (tai siis onhan noita jotain testi juttuja ja kyselyitä). No joo tai asiaan..Paitsi en kyl keksi mitään.No viikko on ollut hirveen raskas niin henkisesti kun fyysisesti. On tilanteita missä aina ei jaksa ymmärtää toista varsinkin joka on pettänyt luottamuksen monesti. Ainoastaan hyväpuoli on että Jamppa muuttaa kohta tänne ja elämä menee eteenpäin..Jamppa on kummiskin suurin piirtein semmoinen ihminen joka ymmärtää mua ja haluaa etten joutuis enää kärsii..Mutta niitäkään kärsimyksiä ei voi aina välttää..Kaveritkin on sitten ihan oma lukunasa..No yhdelle tosi hyvälle ja ihanalle ystävälleni teen pikku yllärin..ja vain sen takii että hän on ystäväni.Tuskin maltan odottaa mites sen naama venähtää kun hän luulee pääsevän elokuvii mutta vienkin sen katsomaan lempiartistia..Eikä koko homma maksanutkaan kun reilu 100e..No se on vain rahaa eikä korvaa häntä iki maailmassa.Koska olen myös sitä mieltä että ystävillekkin pitää näyttää että on tosi TÄRKEÄ..Vaikka harvat sitä tekeekin.Mutta minä ainakin arvostan heitä..No jokaisella voi olla omat mielipiteet eikä minun mielipide ole aina se oikea..Mutta kyl ystävän senkin pitää osaa sanoa..Niinpä päätän jutteluni tai kirjoittamiseni näihin lauseisiin..

PIDÄ YSTÄVISTÄ HUOLTA JA ARVOSTA HEITÄ SILLOIN KUN NE OVAT SINUN VIERELLÄSI!EiKÄ SILLOIN KUN OLET HEIDÄT MENETTÄNYT.. (jokainen tulkitkoo miten haluaa)
Vesimiehen vuodenaika:
Luonnon kiertokulussa Vesimies edustaa aikaa jolloin Valo lisääntyy, mutta talvi ei ole vielä antanut periksi. Tämä on aikaa jolloin monien ihmisten henkinen jaksaminen on kovalla koetuksella ellei omasta elämästä löydy samaa kasvavaa innostusta ja valoa jota aurinko kasvavassa määrin jakaa valkoisille hangille ja jäisille kaduille. Henkiset energiavarastot alkavat olla vähissä ja tarvitaan kokonaan uutta näkemystä ja uusia oivalluksia, jotta tulevaisuus tuntuisi mielekkäältä ja valoisalta. Vesimiehet ovatkin eläinratamme suuria oivaltajia, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuden verhon lävitse. Tämä ainutlaatuinen lahjakkuus tekee Vesimiehistä outoja ja usein yksinäisiä ihmisiä, joiden näkemykset ymmärretään lähes poikkeuksetta vain omien etujen ajamiseksi vaikka Vesimies aina ajattelee enemmän muita kuin itseään.

Hallitseva planeetta:
Vesimiestä hallitseva planeetta Uranus edustaa ihmisen yhteyttä korkeampaan tietoisuuteensa ja kosmisiin rytmeihin. Vesimiehet elävät aina vähän omissa maailmoissaan, koska he eivät pysty irrottautumaan merkkinsä mukaisesta alitajuisesta ymmärryksestä ympärillään tapahtuvia asioita kohtaan. Vesimies ei pysty sivuuttamaan omia radikaaleja oivalluksiaan ja niinpä hänen on säilytettävä vapautensa ja riippumattomuutensa mahdollisimman puhtaina. Kun Vesimies tuntee sisimmässään pakottavan tarpeen tehdä jotakin niin mikään ei saa estää häntä. Tästä syystä Vesimies ei halua jäädä kenellekään kiitollisuuden velkaan vaan hoitaa mahdollisimman tarkasti itse omat asiansa ja laskunsa.

Rakkaus:
Vesimiehet saattavat rakentaa itselleen hyvinkin rajoittavat olosuhteet esimerkiksi parisuhteen muodossa, mutta pitkää ikää tällaisille omistusliitoille ei voi ennustaa. Outona ja itsensä usein ulkopuoliseksi tuntevana ihmisenä Vesimies kaipaa ennen kaikkea turvallisuutta ja kannustusta kumppaniltaan. Vesimiehillä on tavallista suurempi menettämisen pelko ja siksi he eivät ole valmiita sitoutumaan rakkaussuhteisiin ennen kuin voivat olla täysin varmoja suhteen toimivuudesta. Vesimiestä ei ole helppo miellyttää, sillä hän ei ajattele eikä toimi suoraviivaisesti eikä koskaan niin kuin odottaisi. Vesimiehen kanssa tulee olla rehellinen itselleen, sillä muuten ei ole mitään mahdollisuuksia pysyä hänen kanssaan samassa vauhdissa. Vesimiehelle täytyy uskaltaa sanoa mistä pitää ja mistä ei.

Seksi:
Seksuaalisesti Vesimies on täynnä yllätyksiä ja salaperäistä vetovoimaa, joka juontaa juurensa hänen alitajuiseen riippumattomuuden tarpeeseensa. Vesimies vaikuttaa jollain tavalla saavuttamattomalta ja mikäpä voisi olla tehokkaampi magneetti rakkauden maneesilla. Vesimies ei kuitenkaan ole mikään suvereeni erotiikan mestari, sillä häntä kalvaa myös tällä sektorilla tietoisuus omasta erilaisuudestaan, joka valitettavan usein esittäytyy epävarmuutena ja varautuneisuutena seksuaalisessa kanssakäymisessä. Rakastunut ja kumppaniinsa luottava Vesimies hallitsee erotiikan vivahteet ja osaa varmasti ennakoida rakastettunsa salaisimmat toiveet. Kun Vesimies rakastuu niin silloin kaatuvat kaikki mahdolliset raja-aidat ja hän on valmis tekemään suuriakin muutoksia elämäänsä, mutta silloin täytyy toisenkin olla valmis heittäytymään leikkiin sata lasissa. Vesimies ei ymmärrä empimistä vaan kokee sen vakavana epäluottamuslauseena itseään kohtaan ja se taas merkitsee lorun loppua sillä kertaa.

Vesimiehen valttikortit:
Vesimies on symboli yhteiskunnan uudistumisesta, kapinasta vanhaa järjestystä vastaan. Vesimies on persoonaton, viileä ja suuriin kokonaisuuksiin uppoutunut ihminen. Hän on osa suurempaa kokonaisuutta ja pystyy parhaiten hyödyntämään ennakkoluulottomuuttaan ja idearikkauttaan samoin ajattelevissa ryhmissä ja pienissä maailmaa parantavissa yhteisöissä. Vesimies on idealisti, tulevaisuuteen ja ihmiseen uskova utopisti, joka on valmis antautumaan joukkohengelle ja ideaaleille, ei yksityisen ihmisen vaikutukselle. Vedenkantajana hänen tehtävänsä on osoittaa ihmisille ihanteita, jotka vapauttavat elämää kahleista.

Vesimiehen heikkoudet:
Utopiamaailmassaan Vesimieskin sortuu helposti fanaattisuuteen ja liialliseen asenteelliseen varmuuteen. Uudenajan ihannointi saattaa ilmetä sokeana muodin seuraamisena ja ylellisyyden tavoitteluna. Eri elämänalueiden perversiot houkuttelevat kapinallista Vesimiestä uhmaamaan elämän peruslakeja, jolloin epäinhimillisyys ja luonnottomuus saavat yliotteen ja uudistumisesta tuleekin vain sokeaa esikuvien jäljittelyä. Ilmavalle Vesimiehelle ihanteiden konkretisointi on usein paha ongelma heijastaen kiinteyden puutetta.

Vesimiehen sairaudet:
Uranus on aina hermoja rasittava planeetta hurjine muutospaineineen ja niinpä Vesimiehelle lankeaa kyseenalainen kunnia altistua vaikeasti määriteltäviin hermostoperäisiin sairauksiin. Jatkuva liikekannalla olo ja pakonomainen tarve uudistaa itseään ovat syynä Vesimiehen stressioireisiin.

Hyvää uutta vuotta kaikille =DSunnuntai 31.12.2006 20:29

Basshunter - Boten Anna (Finnish)Lauantai 30.12.2006 20:26

musavideo jossa suomenkieliset sanat

http://www.youtube.com/watch?v=FjJAIyoyQk0

; )Perjantai 29.12.2006 20:46

1. NIMENI?

2. MISSÃ TAPASIMME ENSIMMÃISEN KERRAN?

3. MIKÃ ON TOINEN NIMENI?

4. KUINKA KAUAN OLET TUNTENUT MINUT?

5. KUINKA HYVIN TUNNET MINUT?

6. POLTANKO?

7. USKONKO JUMALAAN?

8. MIKÃ OLI ENSIVAIKUTELMASI MINUSTA?

9. IKÃNI?

10. SYNTYMÃPÃIVÃNI?

11. HIUSTEN VÃRI?

12. SILMIEN VÃRI?

13. SUKUNIMENI ENNEN NAIMISIINMENOA?

14. ISÃNI JA ÃITINI NIMET?

15. ONKO MINULLA SISARUKSIA?

16. TUNNETKO KETÃÃN, JOKA OLISI OLLUT IHASTUNUT MINUUN?

17. MITÃ ASIOITA TEEN MIELELLÃNI?

18. MIKÃ ON MINULLE ELÃMÃSSÃ TÃRKEÃÃ?

19. MIKÃ ON LEMPIMUSIIKKIANI?

20. MIKÃ ON PARAS LUONTEENPIIRTEENI?

21. OLENKO UJO VAI ULOSPÃIN SUUNTAUTUNUT?

22. MITÃ ASIOITA EN VOI SIETÃÃ?

23. OLENKO KAPINOITSIJA VAI NOUDATANKO SÃÃNTÖJÃ?

24. OMAANKO JOITAIN ERITYISIÃ KYKYJÃ/LAHJOJA?

25. PIDÃTKÖ MINUA YSTÃVÃNÃSI?

26. TIEDÃTKÖ KUKA ON PARAS YSTÃVÃNI?

27. OLETKO KOSKAAN NÃHNYT MINUN ITKEVÃN?

28. MISTÃ MINÃ HAAVEILEN / MITÃ UNELMOIN?

29. MIHIN KIINNITIT MINUSSA HUOMIOTA KUN TAPASIMME?

30. MIHIN "HUONOON" LUONTEENPIIRTEESEENI MINUN TULISI
KIINNITTÃÃ HUOMIOTA??


KIITOKSIA PALJON! EN LOUKKAANNU VASTAUKSISTA; ON LUPA KÃYTTÃÃ
MIELIKUVITUSTA...
Mee vittuun tai tuu meille.

jos pisara maitoa olisi kauneutta.. sinä olisit lehmä.

*iskee haarukalla jalkaan* näytät niin syötävän hyvältä.

"Onks sulla sokeritauti?"
"Ei, kui?"
"No kun sulla on noin makea perse."

nätit sääret.. monelta ne aukee?

Ei sattuis olee karttaa? eksyin sun silmiis!"

hei sul o kivat kengät. ne näyttäis hyvältä mu eteises. mut noi sun vaatteetki on aika siistit ne näyttäis kyl aiva mahtavilta mun makuu huonee lattialla

Saisinks mä sun puhelinnumeron ku hukkasin omani?

Jumala on tainnu hävittää yhen enkeleistään.

Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä vai kuljenko uudelleen ohi?

onks sun porukat simpukoita ku sä oot tollanen helmi?

Oot kyllä tosi suuhunpantavan näkönen..

*Törmää naiseen* "Ai sori, sun kauneutes sokas mut"

Hei oollakos me enne nähty

"Onko sun vanhemmas kalastajia, kun sä oot niin vitunmoinen lahna?"

Onks sun mutsi joku uuni, ku sä oot noin kuuma?

onks sun vanhemmat jotai terroristei, ku oot noin seksipommi!

onx sul tulta beibi ;) jos ei niin mä oon tulta

Mä oon uus täs kaupungis voiks sä kertoo reitin sun kotiis?

Oot niin kuuma et rusketun

" Eikai sua sattunu?" "mitennii?" "nokun putosit taivaasta"

sun vaatteet on hienot, mut niit on vähä liikaa,joten ota ne pois.

oisko sulla sinaappia? tässä ois aika hyvä kinkku ;)

moikkelis =)Keskiviikko 13.12.2006 19:44

Tänään saatiin tietää ettei huomenna ole koulua elikkä meillä on loppuviikko vapaa jjjjjjjjjjjjeeeeeeeee...Sovittiin tyttöjen kanssa että tänään on tyttöjen ilta ja niinpä me lähdetää rilluttelee klubille =D ;) mitäköhän siitäkin tulee.... =D

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.12.2006 19:55

1. Mikä väri sinulle tulee
minusta mieleen ja miksi?
2.Luonteeltani olen
mielestäsi? 3.Minkälainen
suhde meillä on?
4.Kuinka
tärkeä olen sinulle
asteikossa 1-10? 5.Kerro
joku yhteinen muistomme.
6.Mistä pidät minussa?
7.Jos me riitelisimme,mistä
se johtuisi?
8.Koska
viimeksi näimme?
9.Mikä
biisi kertoo minusta
eniten,miksi?
10. Mikä sana
kuvaa minua parhaiten,miksi?
Vastatkaa noihin
REHELLISESTI