IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

moikkelisPerjantai 30.03.2007 22:36

Kevättä rinnassa...Pitkästä aikaa on tosi hyvä olo..Tänäänkin soitti yks kaveri vaan jutellakseen niitä näitä tuntui todella hyvältä..Voi kun se on niin tärkee mulle.Kunpa se sen tietäis ja olen kertonutkin sille..tai ainakin omasta mielestäni..Harmi vaan ettei nähdä niin paljoon..Koska olet todella RAKAS mulle..No kohta alkaa kesälomakin jiippii.. Taas lauletaan "näin se kesäloma toimii". Pitkään aikaan ei asiat ole ollut niin selvä kun nytten on. Tiedän tasan tarkkaan mitä seuraavaksi eikä tarvi olla epävarma.Tänään aijon tehä vielä simaa ja leipoo sitruunakakun.. Vien sitten simaa kotiin ens viikolla äipälle ja iskälle..Todella ihanaa nähä niitäkin.. Kohta on mun siskon kisat jännittää sen puolesta.. Elämäni on just mallillaan ei vois paremmin mennä tai ainahan voi.Mutta olen todella iloinen ja onnellinen. Hyvää viikonloppua kaikille <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

[Ei aihetta]Maanantai 26.03.2007 04:58

Te miehet olette kuin vessoja; aina varattuja tai muuten vaan täynnä paskaa!

Sä annoit väliin huulien, tunsin saavani kokonaan sen. Mä yskin ähkin punastuin, ja melkein siihen tukehduin. Se oli kokemus ihmeellinen, kun sain tupakan ensimmäisen.

SINÄ PUMPPASIT JA PUMPPASIT,ETEEN JA TAAKE, TASAISIN VEDOIN.SE KOVETTUI JA KOVETTUI KUNNES SE OLI KOVA JA SILEÄ. VIHDOINKIN PYÖRÄNI TAKAKUMISSA ON ILMAA!!

Nainen tarvitsee elääkseen neljää eläintä; leopardin päälleen, jaguarin alleen, siitosorin sänkyynsä, ja AASIN joka maksaa kaiken!!

En etsi valtaa loistoa, en kaipaa kultaakaan, vaan etsin kaljapulloa ja korkin avaajaa!

Olit meillä. Tarjosit sitä minulle.ensin en uskaltanut, mutta sitten otin sen suuhuni, ja tunsin miten vaahto virtasi suupielilläni.AAH! kyllä olut on poikaa!

Kun juo, tulee humalaan, kun tulee humalaan, niin sammuu, kun sammuu, niin nukkuu, kun nukkuu, ei tee syntiä, siis JUO!!!

Viina on ihmisen pahin vihollinen, mutta eikös raamatussakin sanota, että rakasta vihollistasi?

=DTorstai 22.03.2007 00:49

Mie pääsin kesätöihin =)

LuonnetestiKeskiviikko 21.03.2007 02:48

Alla on luonnetestisi tulokset - juuri tällainen tyyppi siis olet :)

POLIITIKKO (dominoiva, ekstrovertti, abstraktin ajattelutavan omaava järki-ihminen), kravatti kaulassa ja hymy huulilla 12 tuntia vuorokaudessa (joista 4 tuntia nukkuma-ajasta).

Hän on voimakas persoona. Suhteellisen ulospäinsuuntautunut, mutta silti hyvä strategi. Hänen tahdonvoima ja loistavat kanssakäyntitaidot auttavat häntä saamaan läpi omat ideansa ja näkökulmansa, joten varokaa! Luovan ajattelutapansa ja yksilöllisten argumenttiensa voimalla hän riisuu ympäröivät ihmiset aseista. Mutta pitäkää mielessä! Tämän kirkkaan ja nokkelan ulkokuoren alla tikittää aivokoneisto, joka ajattelee hyvin analyyttisesti, eikä poikkea todellisesta tavoitteestaan. Monet ihmiset pitävät häntä manipuloivana, mutta todellisuudessa hän on lahjakas ja tavoitteellinen. Vain hänen lähimmät ystävänsä osaavat arvostaa hänen lahjaansa, ja he tietävät, ystävällisesti kadehtien, että hänen elämäänsä on varattu suurimmat voitot. Kuitenkin pieni varoituksen sana - koska todellisuudessa te olette niitä, joilla manipuloidaan - niin selvittäkää pikimmiten, ovatko tavoitteet hyviä vai huonoja. Jos hän sattuu olemaan se henkilö, josta olet kiinnostunut, niin voitte olla melko varmoja - poliitikolle ei sovi kanssakäynti usean vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa. Mutta toisaalta, on olemassa hyvin monia erilaisia poliitikkoja (kuin myös ihmisiäkin).

</3Perjantai 16.03.2007 22:30En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.

Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja! Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä.

Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti "pienistä ihmisistä", lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani! Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.

Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoa (ääni), joka suri häntä kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi (Enkeliksi). Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikku tyttö piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin. Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu kuvattu. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikku-tyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, mikä minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikku-tytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika". Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee.

Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.

Pikku-tyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella (ja hellällä kuonon tökkäisyllä). Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: ”eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen.

(Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää toivoen, että se pysäyttää moraalittomat kasvattajat ja ne jotka kasvattavat pentuja vain rahan eikä rodun parantamisen vuoksi. Copyright 1999 J. Ellis)

Älä säästä rakkautta!!!!Sunnuntai 04.03.2007 19:14


Poikaa nimiteltiin, hakattiin ja kiusattiin.
Se päättyi väkivaltaiseen pahoinpitelyyn koulun ruokalassa.
3 viikkoa myöhemmin hän oli kuollut.

Äiti: "Kun katsoin häntä, hän näytti nyt ulkoisestikkin samalta,
miltä hän oli näyttänyt sisältä jo kauan.."

Joka kerta kun joltakin evätään rakkaus; "en nyt ehdi",
"en jaksa" "en rakasta",
se on kuin isku vasten kasvoja. Haluantko että rakkaasi näyttää
sisältä siltä, kuin tämä poika, joka ampui itseään päähän,
näytti ulkoa?valitettavast tää on tosi juttu eikä mun oma keksimä tarina ja kirjotelma.. näin tän luin...

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.03.2007 19:09

VIHA:
- Keneltä haluaisit pyytää anteeksi ja miksi?
- En keneltäkään.

- Mikä saa sinut raivostumaan?
- Valehteleminen, tunteeton ihmiset, kaksnaamaiset ja kierot kuin käärmeet.

- Oletko ikinä lyönyt ketään?
- En semmottiin

- Oletko mustasukkainen?
- En..pitäiskö???

- Oletko ikinä toivonut kenenkaa kuolemaa?
- TODELLAKIN!!!.

- Oletko ollut putkassa tai vastustanut virkavaltaa?
- En

- Mitä tai ketä vihaat?
- Vihaan ihmisiä jotka ei arvosta ystävyyttä. : "oon kuullu sust juttuu'', ''minä tätä ja tätä" Semmoisia jotka kuvittelevat olevansa muita parempia. Sais eka miettii mitä sanoo...

AHNEUS/YLPEYS:
- Oletko ikinä syyllistynyt rikokseen?
- Joo

- Paljonko sinulle pitäsi maksaa alastiposeeraamisesta?
- PALJON

- Itsekkäin tekosi?
- Ajattelemalla pelkästään itsestäni...

HIMO:
- Missä kulkee pettämisen raja?
- Suuteleminen on pettämistä.

- Mikä on epäseksikästä?
- Epäseksikästä on kuseminen tai paskantaminen toisen päälle.

- Oletko himoinnut kaverin kumppania?
- En..niihin ei kajota

- Oletko herännyt väärästä sängystä ?
- Häh?.

- Oletko laittanut ilmoitusta deittipalstalle? Jos et mitä siinä lukisi?
- En myönnä =D

- Mitä mieltä olet yhden illan jutuista?
- PASKA juttu

TURHAMAISUUS:
- Kuinka monta kertaa päivässä katsot peiliin?
- 1 = Aamulla

- Mitä mieltä olet plastiikkakirurgista?
- Mikäs siinä, kuha ois rahaa.

- Mitä teet kotona kun kukaan ei näe?
- Laiskottelen.

VALHEELLISUUS:
- Teko, jota kadut?
- Antanut liikaa mahdollisuuksia..Toivonut ja uskonut että toinen muuttuu

- Oletko lukenut toisen päiväkirjaa? Entäs teksiviestejä?
- juu

- Mitä teet jos kuulet ystäväsi kumppanin pettävän häntä?
- Yritän kertoo lle ihmiselle mutta en tiedä miten

- Oletko valehdellut tämän haastattelun aikana?
- En ole.

[Ei aihetta]Torstai 15.02.2007 22:241. Mitä lukee kolmannessa saapuneessa tekstiviestissäsi?
- Se on kiva.mä ajattelen sua koko ajan...Olisi kiva kun olisit lähempänä mua <3

2. Nukuitko viimeviikonloppuna omassa sängyssä, jos et missä sitten?
- Iha omas.

3. Minkä väriset alushousut sulla on nyt? vai onko ollenkaan?
- Mustat.

4. Oletko mesessä?
- Jooooo.

5. Kuunteletko musiikkia? Mikä biisi ja onko hyvä?
- En kuuntele musaa

6. Ärsyttääkö joku asia/ihminen? Mikä/kuka ja miksi?
- Todellaki. No en jaksa selittää, tietää jos tietää.

7. Syötkö mitään?
- En.

8. Oletko kyllästynyt IRC-Galleriaan?
- ehkä vähän

9. Onko gallupit sinusta typeriä?
- Ei näit kuitenkaa kukaa lue ja mullon tylsää.

10. Tuntuuko turhauttavalta vastata tähän, kun tiedät, ettei kukaa kuitenkaan lue vastauksiasi?
- Nonii just! Sama se, jotai tekemist ees.

11. Jutteletko kenellekään?
- en.

12. Onko läksyt tekemättä?
- Mitkä läksyt???!!!!!!!! =)

13. Minkälaiset sukat sinulla on?
- tennis

14. Tekeekö kukaan ruokaa nyt?
- Ei.

15. Onko sinulla nälkä?
- Ei.

16. Onko sinulla 'useampi netti' auki (eli oletko nyt muillakin sivuilla kuin IRC-Galleriassa)?
- Joooo.

17. Onko joku (koulu)projekti pahasti kesken? Et vai ole edes aloittanut?
- No oliski yksi juttu

18. Ketä muita siellä on, missä olet?
- Minä,Arska ja Mustikka.

19. Onko sinulla yhtään korua nyt?
- kaulakoru (iskä osti <3)

20. Montako paitaa sinulla on päälläsi nyt?
- Kaks.

21. Mitä sanaa/sanontoa käytät liian usein?
- Elämä on

22. Minkä lauseen olet sanonut viimeksi ja kenelle?
- Hei hei.

23. Elokuva jonka aikana itkit?
- Autot =D

24. Koska viimeksi ilmaisit tunteesi jollekin ja miten?
- No välillä sitäkin tekee en vaan muista milloin viimeks

25. Kuinka pitkän matkan olet juossut pysähtymättä?
- en muista

26. Onko sinulla lemmikkiä?
- Joo on.

27. Oletko prinsessa-ainesta?
- En.

28. Mikä saa ihosi kananlihalle?
- Öö kylmyys? :D

29. Mikä Suomessa on kaunista?
- Meri.

30. Jos saisit mahdollisuuden nähdä tulevaisuuteen, käyttäisitkö tilaisuuden hyväksesi?
- Kyllä.

31. Monelta heräsit tänäaamuna?
- ai aamulla ehkä mielummin iltapäivällä 13.00

32. Osaatko keittää kahvia?
- Tietty osaan.

33. Oletko katsonut kokonaista jalkapallo-ottelua alusta loppuun?
- No en vitussa.

34. Suvivirren 3 ensimmäistä sanaa?
- Jo joutui armas.

35. Muistatko vielä mikä oli tämän gallupin 2. kysymys?
- En.

36. Onko kukaan kampaaja ikinä "pilannut" hiuksiasi?
- ei.

37. Oletko henkisesti vahva?
- Aika heikko


VIIMEISIN

38. Henkilö jonka näit?
- Jamppa.

39. Henkilö jonka kanssa puhuit puhelimessa?
- Eskon.

40. :
DDDDDDDDDDDddddd
- Vittujeeeee.

41. Henkilö jonka kanssa tekstailit?
- Jaken.

42. Kappale jonka kuuntelit?
- jaa en muista

43. Mitä teet nyt?
- Tätä

44. Mitä teet myöhemmin?
- Ei voi tietää

45. Mitä olet tehnyt tänään?
- Ollu koulus, kattonut tevetä ja ollut koneella

46. Mitä sulla on päällä?
- Vaatteit.

47. Mitä olet syönyt tänään?
- keittoa ja leipää

HUOMENNA

48. Millainen päivä huomenna?
-Päsee kotiin (hankoon)

49. Mitä suunnitelmia huomiseksi?
- Kavereille tietty

50. Tavoite?
-Pieraista hhhhhhhhheeeeeeee ;)

51. Mistä et pidä huomisessa?
- Vähennän taas röökiä =(

52. Onko sulla töitä?
- Ei.

MILLOIN VIIMEKSI

53. Söit?
- Joku neljä tuntii sit.

54. Nukuit muualla kuin kotona?
- joku 3-4 viikkoa sitten

55. Unelmoit opettajastasi?
- Hyi että, never.

56. Joit jotain alkoholipitoista?
- 2 viikkoa sitten

57. Katsoit TV:tä?
- Äske.

58. Olit auton kyydissä?
- kuukaus sitten

59. Ostit jotain muuta, kuin elintarvikkeita? Mitä?
- Lehden.

60. Lauloit nuotinvierestä?
- Tietenkää en ikin.

61. Lauloit karaokea?
- 2 viikkoa sit

62. Ajattelit jotain ihmistä?
- Ainahan mä ajattelen
Naiset pariutuvat itseään keskimäärin 3-4 vuotta vanhemman miehen kanssa, ja pariutuvien ikäeron suuruus on suvaitsevaisuuden ja seksuaalisen vapautumisen myötä yhä kasvussa. Kun tähän lisätään se tosiasia, että naisten eliniän odote on erilaisten tutkimusten mukaan jopa 6-10 vuotta korkeampi kuin miehillä, päästään aika ikävään lopputulokseen:

Me miehet kuolemme kumppaneihimme nähden 10-15 vuotta aikaisemmin.

Nainen! Tee jotakin sille, ettei sinun tarvitsisi elää vanhuusvuosiasi yksin kiikkustuolissasi riutumassa! Näytä tissit!

Tutkimusten mukaan tissien näyttäminen miehelle vähentää miehen riskiä sairastua stressiin, masennukseen, sekä erilaisiin verenkiertoelimistön sairauksiin. Tissien tuijottaminen pidentää miehen ikää!

Tutkimusten mukaan paras tulos saavutetaan, kun tissien näyttäjä on ns. puolituttu. Eli siis esimerkiksi ihminen jonka tietää tai tuntee internetin kautta. Pornosivujen silikonimalli ei siis käy, ja oman vaimon tissien näkeminen voi kuuleman mukaan jopa ennenaikaistaa miehen poismenoa - useissa tapauksissa oman käden avustuksella.

Nainen! Sinun ei tarvitse elää loppuelämääsi yksin! Sinun ei tarvitse riutua kiikkustuolissa! Sinun ei tarvitse mädäntyä yksin palvelutalossa haisten puoliksi kuivuneelle liimalle ja venäläiselle lääkekaapille! Auta meitä miehiä pitkittämään elämäämme! Auta meitä tekemään teistä onnellisia mahdollisimman pitkään, kunnes kuolema meidät erottaa!

Tee elämäsi paras teko. Näytä tissit.

ENKELIPerjantai 09.02.2007 18:25

Kaksi enkeliä tuli matkallaan rikkaan
perheen luo yöpyäkseen Heidän
luonaan. Perhe oli piittaamaton, ja enkelit
saivat nukkua kylmässä
kellarihuoneessa.

Kun he olivat menossa
nukkumaan vanhempi enkeli näki kolon seinässä
ja korjasi sen. Nuorempi
enkeli kysyi miksi hän korjasi kolon.
Asiat eivät ole aina sellaisia, kuin
luulemme niiden olevan. Seuraavan yön
enkelit yöpyivät köyhässä talossa.
Kiltti isäntäväki jakoi päivällisensä
heidän kanssaan, ja enkelit saivat
nukkua isäntäväen vuoteessa. Kun kaikki
heräsivät seuraavana aamuna talon
ainoa elinkeino, ainoa lehmä makasi
kuolleena niityllä.

Nuorempi
enkeli oli vihainen ja kysyi vanhemmalta, kuinka tämä voi sallia
sellaisen
tapahtuvan. Autoit ilkeää isäntää, mutta nämä jakoivat meidän
kanssamme
vähästään ja sinä annoit heidän ainoan lehmänsä kuolla.

Asiat eivät aina
ole kuin luulemme. Kun olimme kylmässä kellarissa näin,
että kolossa oli
kultaa, siksi korjasin kolon jottei isäntä sitä
löytäisi. Köyhään taloon tuli
yöllä kuoleman enkeli noutamaan talon
emäntää, joten annoin lehmän hänen
sijastaan.

Asiat eivät ole niin kuin luulemme niiden olevan.


Joskus tapahtuu jotain, josta olemme onnettomia. Usko, että jokainen
tapaus
on omaksi eduksesi.

Tulee aika jolloin saat tietää...Jotkut
ihmiset tulevat nopeasti elämäämme
ja Katoavat yhtä nopeasti.

Joistain
ihmisistä tulee ystäviämme ja he jäävät pitkäksi ajaksi elämäämme.
He
jättävät jälkiä sydämeemme. Meistä ei enää ikinä tule entisen
kaltaisia,
koska opimme tuntemaan hyvän ystävän.

Eilinen on historiaa.
Huominen on arvoitus.
Tänään on lahja ja siksi se on nimeltään
nykyisyys.
Elä ja nauti jokaisesta silmänräpäyksestä. Ota pieni enkeli, ja
suojele sitä.

Hän suojelee sinua.

Erityinen enkeli tulee lähettää
viidelle henkilölle tunnin kuluessa ja voit
toivoa
jotain.

Lähetettyäsi viestin toiveesi toteutuu.. Ellet lähetä, tulevat
kyyneleet
virtaamaan.

Juuri nyt...
*joku ajattelee sinua
*joku
kaipaa sinua
*joku haluaa puhua kanssasi
*joku haluaa, että sinulla ei ole
ongelmia
*joku on kiitollinen avustasi
*joku haluaa pidellä
kättäsi
*joku haluaa nähdä sinut onnellisena
*joku haluaa että sinä löydät
hänet
*joku haluaa antaa sinulle lahjan
*joku uskoo että sinä olet hänen
lahjansa
*joku rakastaa sinua
*joku ihailee sinun voimaasi
*joku
tarvitsee olkapäätäsi
*joku tarvitsee tätä enkeliä, lähetä se
hänelle