IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -
Joskus tuntuu ettei mun elämä ole tasapainossa. Tuntuu kuin..

..ei olisi merta joka kuljettaa,
ei venettä, joka ohjaa,
ei pelastusrengasta joka auttaa,
ei ankkuria joka ankkuroi..
Eikä yhtään maata ole näkyvissä,
kun seilaan olemattomalla veneelläni, olemattomassa meressä,
etsien olematonta elämääni.

:-/

So fuckin' LOST :S

Tomorrow's a new day. New day to say again that tomorrow's a new day.

Kati 17 wee!Sunnuntai 02.05.2010 16:27

Ja niin täytti Kati jo seitsemäntoista,
sanoin hälle, voi toista,
"vanhaksi" tulee jo tyttö tuo,
käy elämän polku vastuun luo.
Kakun me teimme, ja vaivaa näimme,
edes jotain hyvää näin aikaan saimme :)
Erittäin Paljon Onnea Katille toivotan,
sitä kuinka on 17, mä kaikille hoilotan!Tässä kakku :D
1. krs: mehulla kostutus, mansikoita & banaania
2. krs: kostutus, mansikoita & ananasta
päällimmäinen kerros: kermavaahtoa, lakritsiströsseleitä, viinirypäleitä, aprikoosimarsipaania :P

Nii ja vappu oli ja meni. tehtii munkkeja sentää.. eipä meilä ollu oikee vapputunnelmaa.. ja mua vituttaa ku en saanu niitä kesärenkaita+vanteita.. vitulla päähän!! ja tuo saatanan vesisaje.. autolle oisin halunnu muutaki tehä.. sainpaha kuiten leikattua letin. tännää pittää värjätä se.. jahka nuista kyrpäkaupoista etes löytyy kyseistä tuotetta mitä haluan käyttää.. ens vkloppuna mää kyllä vejän perseet..

[Ei aihetta]Perjantai 30.04.2010 02:04

Stna ny minä tiijän minun unelman.

--> TAVOTTEEN

Vappuna lähtee letti.Perjantai 30.04.2010 01:54

Stna että lähtee huomena nii letti ettei mittää järkeä!! Nämä minu hiukset kasvaa nii hurjaa vauhtia että mukava välisä leikata.. lyhyeks :P

Haastan kaikki, jotka miettivät viitsiikö vai ei, leikkaamaan kevyen kesäletin! ;)

Onko pikkase söpö :-DPerjantai 30.04.2010 01:37istrianajokoira.

SOI PÄÄSSÄKeskiviikko 28.04.2010 20:18

NOMY - COCAINE

Opintoretki OuluunSunnuntai 18.04.2010 03:28

Ke 14.4. klo 7.30 lähdettiin matkaan Scandia Rentiltä vuokratulla 9-paikkaisella vuoden 2009 Opel Vivarolla. Reissuun meitä lähti 7 + opettaja. Ensimmäisenä suuntasimme Muurame-taloille, Karunkiin. Siellä meille piti esittelyn heppu, jonka nimeä en etes kuullu. Bongasin talotehtaalta nuorten miesten lisäksi myös pari tuttavaa ja sukulaista töissä. Kaikki olivat heti että Hanna mene töihi tonne. Mää että jaa-a.. Mutta mukava paikka oli, jotenkin niin siisti työympäristö ja selkeä ainaki. Meille tarjottiin sit viel pullakahavit.
Lähimme kohti Torniota. Käytii Wotsilla.. Vai mikä prkl se oli.. Sitte vuorossa oli YIT:n Tornion Rajajoutsenen työmaalle tutustuminen. Esittelyn meille piti vastaava mestari. Saimme nähdä miten kerrostaloja tehdään. Se oli hyvin hektistä. Ja voi pojat, siellä oli melua!
Se oli lyhyempi visiitti se. Meille jäi aikaa, joten ajelimme Torniossa, Alatornion kirkon halusi joku nähä, ja opettaja meni käymään mutkan kotona. Katselimme paikallisia rakennuksia, huomasimme jopa muutaman pystytyksenkin olevan menoillaan :)
Seuraavana vuorossa lounas, pysähyspaikkana oli ABC. Ja voi kyllä, minä en ajatellut maksaa 15 euroa jostai fakin kanansiivestä.. eli ostin iha suosiolla Prismasta vähä evästä. Vielä ei kaljaa kehattu ostaa :)
Tauon jälkeen suuntana oli Lappli-talot. Se talotehdas oli hyvin paljon suurempi, tai oikeastaan siellä oli monta eri hallia, missä rakennettiin, maalattiin, ym. mahollista. Muistan vain sen kuinka puutavaraa oli miljoona tonnia ainaki ja että kävelimme ainaki miljoona askelta kun meille esiteltiin kyseistä työympäristöä.
No sitten... Olin jo ruokatauolla alkanut vinkumaan että olis pitäny ostaa sittenki sitä kalijaa.. Joten Lapplin jälkeen lähdimme suuntaamaan kohti Oulua, ja tyttöjen kanssa päätettiin että Keminmaan Citymarket kuulostais siihe väliin oikein hyvältä. Takas autoon tultiin kassien kanssa. Ja tölkit auki rohkiasti :P
Hauskaa oli toki ja tuli vaa kokoaja lissää xD Muistan kuinka ajettiin myös syntypaikkani ohi.. Se oli jotenki nii epätodellista. Onneksi oli rauhottavaa käessä.. Iin kohalla sitte mulle tuli sellane oli, (olin siis juonu litran verran longguu) nii tuli sellane olo millasta ei oo ikkiin tullu.. mää vaa että opettaja, nyt pysähyttää, aivan sama minne mutta mulla on paha olo :D ja oltii just Iin torin kohalla :D tosta se jaksoki sitte jankuttaa aikansa, että muistaa koko loppuelämänsä kyllä sen, ku Hanna käskee pysähtyyn jonnekki helevetin Iin torille :D ei mutta oikeasti, ei mulla niiku oksettanu, vaan tuntu yksinkertasesti että tullee sydänkohtaus. tai joku hapenpuute-kohtaus oli.. ja meni :D
Jatkettii matkaa ja Oulu alkoi häämöttää. Tottakai juuri Ouluun saavuttaessa minulle (ja ehkä jollekki muullekki) (muttei yhtä paha!) nii iski kusihätä.. ja klo tais olla jtn 16.. että tiedossa oli ruuhkaa.. oottamista.. mää kiemurtelin ja kyssyin että onko vielä paljon.. kaikki että no ei oo .. kaiken huippu, eihä sinne Sokos-hotellille heti osattu saatana! mää olin jo valamis hyppäämään autosta kadulle kusemaan. se kusihätä oli pahin ikinä.. Päästii kuitenki hotellille monen mutkan kautta ja hyökkäsin vessaan. Muut tulivat perässä ja kirjauduimme sisään.
Hmm.. mitähä sitte. No sitte oli keskiviikkoilta ja kaikilla oli omia menojaan. kunnes lopulta päädyttii kaikki sammaan baariin :D karaokea laulettiin ja oli ikimuistone ilta :D ja ei siit sen enempää :P
Torstaina vähä sammaa hommaa, omia menoja.. kävimme sitte myös syömässä koko porukalla.. Ja illalla pikkuporukalla käytii ottaa Amarillossa yhet. Yhet lähti sitte Annaan & Albertiin, mää en lähteny messiin ku ei mua oikee inspannu. Tosiaan aattelin jua vaan yhen.. Prkl otinki sitte toisen.. ison :D noh, jääkiekkoa kattelin siinä.. yksinäni prkl. Kunnes joku ihana läski vanha ruma mies tullee siihe mua iskemään. Mää esitin että mulla on bakteerikammo xD ja oli oikeasti pakko vaihtaa pöytää ku se ei saatana uskonu että tosiaanki haluan kattoa lätkää ja juua sen kaljani. Ihan yksinäni vieläpä.. Sitte mua viihytti baarimikot.. :-D Kolmanne join vielä ja annoin tippiä, oli nii hyvvää palvelua :P Menin hotellin aulaan ja huomasin että prkl tupakit loppu.. Menin ulos, jossa oli iso porukka nuoria miehiä, ja ehin sanoa vaa että Oisko mitenkää mahollista että saisin.. Ja heti tuli tupakkia suuhu :D ja tulta.. Sitte repesin ku ne alako että Oleks varma ettet tarvii mitään muuta? Ettet halua muuta vielä? mää että emmää nyt tällä kertaa tartte.. XD ja sit nukkuun.. huonekaveriki oli jo tullu annasta & albertista.. ja sano että oli ollu kuiva paikka. eli oikean päätöksen tein :)
Perjantaina oli sit lähtöpäivä.. Perkele, minä ajattelin. Kyllähä tuo hotellielämä olis maistunu vielä pitempäänkin :) Hotelliaamiaisen jälkeen lähettii sit Pukkilaan, ja oli tosi hyvä esittely meille, opin paljon. Sit käytii seku vaa Laattapiste Collectionissa.. Sitten, Rakentajamessuille. Ja messutki oli ihan jees, 3,5 tuntia oltii siellä, ja aika loppu kesken ainaki minun mielestä :( Ja sitte, meitä lähti takasi kotia vain 3 + opettaja :DDD että sillee :D
Ja ny saatana olen täälä saatanan perseenreijässä voi hevon helevetti!!!

paras paikka ikinä! :)Maanantai 12.04.2010 22:31

Oikeesti, ei nuissa töissä voi ressata! :D saatana aina ku joku kämmää nii kuuluu vaa: Ei sole poka mikhään! Tai ku minä sanon että prkl ku tää meni rikki nii kuuluu vaa ei sole poka mikhään! :DDD ei helevetti.... tohon en sitte kyllästy ikinä :) mukavia heppuja, helevetti! sillo ku ihimiset ossaa nauraa omille mokilleen nii työtki sujjuu, saakeli mittää kyrpänaamoja täälä katella ;)

Rapulaisia muumeja.Lauantai 10.04.2010 02:10

Löysin koneelta rapulaisia muumeja :DMiss my little pig..Torstai 08.04.2010 20:30

Ei enää kuorsauksia
Ei enää tassuttelun, rapsuttelun, syömisen ja juomisen ääniä
Ei enää karvoja
Ei enää biojätettä jolle voin heittää ruoantähteet
Ei enää niitä mantelin muotoisia, tuijottavia suklaasilmiä, joihin katsomalla kaikki murheet unohtuu..

IKÄVÄ IRINAA ! :'(
Minä näin sitä tännään <3
Pikkupossu oli mulle vähä suuttunu.. No minä en voi tälle mtn, mutta koiraha ei sitä tiiä :( Onneksi vain jussiin asti tää työharjottelu kestää. Sitte irinan kans sellaset juoksutreenit joka helevetin päivä ku loppuu tää :P
Kuva Irinasta :)
« Uudemmat -