IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 17.07.2006 23:46

Nuuskamuikkunen on paras muumi.

080706!Sunnuntai 09.07.2006 03:45

Sain kyydin Hanskille krapulan annettua myöten. Saatiin kyyti Hanskilta keskustaan, kahvioon. En kyllä tiedä, mutta ainakin meillä on huumorintaju kohdillaan. Sitä se lyhyt ?mieskin? meille siinä jankutti. Lupas vielä tarjota meille ilmaset viinatkin, jos mennän Sokokselle maanantaina klo. 18:00! En uskalla, Anna on sillon jo kotona ja Hanskikin vielä töissä.

"te ootte kyllä huumorintajuisimmat tytöt mitä mä oon koskaan nähnyt"
"teistä kyllä huomaa, että te ette oo täältäpäin."

Mentiin Hanskille. Musiikkia, viinaa, musiikkia, viinaa, puheluita (<3) ja sen sellaista. Jokin aika sitten pääsin kotiin. Onne Anna ja Hanski helmiä. Huomenna Helsinkiin saattamaan Annaa kotimatkalle. ETURIVIN MUMMOT ON HÄIRIKÖITÄ!!! ME NÄHTIIN HÄIRIKÖITÄ!

"poikkeuksellisesti pysähdymme Nummelaan ja poistamme kyydistä kolme häirikköä."
--- ^ Lievää ennakointia!

Mutta Anna, KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVA ku kävit, tuu toisteki. Eiku älä tuu, me tullaan pistää Lappeenranta ylösalaisin! <3

070706!Sunnuntai 09.07.2006 03:35

Odoteltiin aikamme Villeä Annan ja Hanskin kanssa, kunnes herra suvaitsi saapua. Saatiin pullomme ja lähdettiin toriterassin kautta rantaan päin.

Napattiin hyvä penkki eikä aikaakaan kun Teemu, Late, Joni, Jimppe ja Sami tuli siihen palloa potkimaan. Jonilla kyllä pysyi perse tiukasti penkissä, vaikka pallo kävi pari kertaa meidän reviirilläkin.

Muutama tunti (kai) siinä viihdyttiin, suu ei ollut kuiva missään vaiheessa. ED on hyvää. ;) Tarkoitus oli suunnata Urgerille juustohampparille, kun Annalle tuli mieli, mutta jäätiinkin katselemaan bussiaikatauluja. Ja Teemu, me ei oltu missään vaiheessa menossa Nummelle eikä Sammattiin vaikka istuttiinkin siinä laiturilla. Late meni Teemun paidankin rikkomaan, kenellä kaikilla siitä on kangasta.. en ole varma.

Oli aika siirtyä keskusaukiolle. Jalkahierontaa ja sen sellaista oli tarjolla, ennen kaikkea hyvää läppää ja huonoja sopimuksia. Mukavia valokuvia on mukavista hetkistä todisteena. Pojat lähti Möljään, tytöt kotiin. Tai no, mä olin menossa kotiin.
Puolimatkassa veikka soitti ja käski kaupunkiin. Meninpä sinne ja näin lisää tuttuja Teemun ja kumppaneiden lisäksi. (Oliver ja kumppanit kuulostais oikeesti paremmalta.)
Laten kanssa siinä jotain juteltiin ja en meinannu päästä kotiin kun jäin suustani kiinni. Late puhuu kuulemma sujuvasti ainakin kuutta kieltä. Tiedä sitten. ;)

Kiitti bro. Mä en enää odottele sua. Ei sillä etteikö ois ollut kivaa. <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.06.2006 16:27

PALJON PERHOSIA! TODELLA PALJON PERHOSIA. <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.06.2006 18:17

Vakavasti mietityttää nyt, missä vietän juhannuksen. Vaihtoehtoina koti, Routio tai Liessaari. Kotona saisin olla aivan omassa rauhassa, Routiolla sukulaisten poikaystävä-kyselyiden keskellä ja Liessaaressa taas kännissä huitelevien ystävien kanssa. Näin, kun homman asettelee niin johan alkaa koti kerätä suosiotaan.

Toivottavasti muilla on juhannussuunnitelmat kunnossa. Juokaa liikaa, mutta nähkää silti se kokko. Mulla taitaa jäädä tänäkin vuonna väliin. Hyvää juhannusta 2006!

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.05.2006 00:02

ämmi sanoo:
JÄÄKARHU JA VIRTAHEPO ON LUOKITELTU VAARANTUNEIKSI ELÄIMIKSI.
ämmi sanoo:
niit ei saa enää metsästää.
ämmi sanoo:
siis virtahepoi
ämmi sanoo:
mut jääkarhui uhkaa ilmastonmuutos

ann-ne sanoo:
oonko joskus metsästäny

[Ei aihetta]Maanantai 01.05.2006 15:10

Vappu tuli ja meni. Täytyy kyllä tunnustaa, että ei se juhlana niin kovin kummoinen ole. Kavereita tuli toki nähtyä. Olivat enemmän tai vähemmän humalassa, pienestä tai suuresta määrästä alkoholia. Heitettiin tyhmää läppää toisistamme ja muistakin. Spidermankin oli kaupunkiin eksynyt ja se siellä pomppi katulampussa ja keskusaukion legendaarisessa patsaassa. Kaikkiaan, ei tässä vapussa muuta hyvää ole, kuin ylimääräinen vapaapäivä.

[Ei aihetta]Maanantai 27.03.2006 22:44

Kyse ei tietenkään ole siitä, ettäkö pitäisin lukemisesta. Ehei, rakastan sitä!

s. 357 ja 358 Keisarin auringon alla.Maanantai 27.03.2006 22:33

Reipas kävely kaupungilla virkisti Carl Magnusta, mutta ahdistus palasi entistä tukahduttavampana, kun hän näki Löwenstiernan vaakunalla koristetut vaunut sisarensa kotitalon edessä. Kuski torkkui pukillaan sen näköisenä, että oli istunut siinä jo pitkään. Carl Magnuksen ensimmäinen ajatus oli kääntyä ympäri ja viipyä poissa niin pitkään, ettei hän enää joutuisi silmätysten Esterin kanssa.

Sitten voitti järki ja uteliaisuus. Mitäpä menetettävää hänellä enää oli? Vahinko oli jo tapahtunut. Carl Magnus oli joka ilta hellinyt loukattua ylpeyttään kuvittelemalla sitä hetkeä, jolloin Ester tajuaa tehneensä hirvittävän erehdyksen.

Jos tapaaminen olisi tapahtunut Ullan valvovien silmien alla, olisi se kukaties sujunut vähemmän kiihkeästi ja jättänyt pienemmät haavat kummankin sieluun. Mutta nyt Ester oli jo tulossa portaita alas, kun Carl Magnus astui porttikäytävään. He kohtasivat portaikossa kuin ventovieraat.

-Hyvää päivää vapaaherratar! Carl Magnus väisti liioitellun kohteliaasti pahaa-aavistamatonta Esteriä portaiden sivuun. - Minulla ei ole ollutkaan tilaisuutta onnitella vapaaherratar Löwenstiernaa aikaisemmin.
-Carl Magnus! Älä viitsi, Ester henkäisi tyrmistyneenä ja kääntyi katsomaan miestä suoraan silmiin. Totta kai hän oli kuullut Ullalta, että Carl Magnus oli ehtiä häihin viime tingassa, mutta mitä se olisi muuttanut? Ei mitään.

Silloin murtui Carl Magnuksen itsehillintä kokonaan. Mies tarttui Esteriä olkapäistä ja ravisteli tätä. -Mikset edes kirjoittanut, että aiot naimisiin Löwenstiernan kanssa? hän huusi kuin raivostunut pikkupoika. - Minä olisin voinut varoittaa sinua hänestä!

Jos Carl Magnus olisi puhunut kauniisti tai ollut edes pahoillaan, Ester olisi kuka ties itsekin sulanut kyyneliin. Nyt nainen tempaisi miehen kädet irti olkapäistään. -Meidät oli jo kuulutettu, kun sain kuulla Hannan kuolemasta, hän sanoi kylmää vihaa ja halveksuntaa huokuen. -Sinä et kohdellut vaimoasi hyvin, Carl Magnus!
-Entä Löwenstierna? Carl Magnus hymyili vinosti - Hän tietysti pitelee vaimoaan kuin kukkaa kämmenellä?

Miehen pilkka sattui Esteriin, mutta hän ei näyttänyt sitä vaan sanoi kuivasti, ettei hänen avioliittonsa kuulunut Carl Magnukselle.
-Sinä itse pakotit minut naimisiin Hannan kanssa ja menit Wegeliukselle, vaikka et rakastanut häntä, Carl Magnus ei voinut hillitä itseään. Vanha katkeruus ryöppysi sanoina hänen huuliltaan ja silloin unohti Esterkin olevansa jo aikuinen nainen.
-Itse sinä Hannan kihlasit, hän vastasi yhtä kiihkeästi -Vaikka me olimme vannoneet..

Jäljellä oli vain yksi kysymys, johon Carl Magnus tahtoi vastauksen. -Rakastatko sinä Löwenstiernaa? hän kysyi ja katsoi Esteriä suoraan silmiin. Ester väisti katseen, oikaisi niskansa ja lähti laskeutumaan portaita.
-Rakastitko sinä vaimoasi Carl Magnus? hän kysyi sivuuttaessaan Carl Magnuksen. -Lapsesi äitiä?

Kyyneleet sumensivat Esterin silmät. Carl Magnus harppoi jo raivoissaan portaita ylös, kun kiviseinistä kimposivat Esterin viimeiset epätoivoiset sanat. -Osaatko sinä edes rakastaa?

[Ei aihetta]Maanantai 27.03.2006 00:28

änne: nyt sun täytyy nousta
sängylle seisomaan, että sä
saat sen kunnolla sisään
ämmi: emmä jaksa
änne: laiska
...
ämmi: saan mä sen sisään
ilman seisomistakin..

Niin, ja ämmihän vain vaihtoi peittoonsa uuden ja puhtaan pussilakanan. Arvata saattaa siis, että ämmillä ja ännella oli erittäin mielenkiintoinen viikonloppu. Tuli kovasti uutta ajateltavaa ja vaatekaapissakin on pari litraa kiljua odottamassa. Otetaan uusiksi taas, mutta toivottavasti saan nukkua rauhassa. Pieni vinkki änne. Ja joo, kuivaharjoitellaan sitä uintiakin sitten. Jakkara ja sitä rataa.

"Mä en tykkää että mies pukeutuu kokovalkoisiin.."
"Se on jotenkin omahyvästä.."
"Niinpä, kato nyt totakin! Hyi, mennään pois!"