IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.01.2006 21:05

Matematiikantunti tänään. Oli tarkoitus muodostaa yhtälöpari sanallisesta tehtävästä ja Teemu selvästikin koki tehtävänannon helpoksi. Tomi kuitenkin lohdutti pieleen laskenutta Teemua.

Häkissä on kaniineja ja fasaaneja, joilla on yhteensä 35 päätä ja 94 jalkaa. Kuinka monta kaniinia ja fasaania häkissä on?

"Tää fasaanikaniinilasku on ihan helppo.."
"No just joo.."
...Teemu laskee...Teemu laskee...
"Mitä?! Häkissä on -24½ fasaania?"
"Jos joltain on lähtenyt pyrstö pois?"

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.01.2006 18:50

Ehkei tää vuosi sittenkään ole niin kamala. Mennään nyt vielä tuon helmikuun yli niin johan alkaa näyttää paremmalta. Eiks?

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2006 22:42

Tiettekö, musta alkaa tuntua, että tästä vuodesta tulee kamala.

[Ei aihetta]Maanantai 16.01.2006 19:22

Sä olet huono, epäonnistunut elämässäs, pilaat kaiken mihin kosket. Parempi olis varmaan pysyä siellä missä nytkin olet.

np: @junkmail - Ei Koskaan Enää

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.01.2006 21:41

"Miks ne peittää sen, jos se kerran on kuollu?"
"Ei se oo kuollu.."
"En mäkää kuolis jos mua kuristettais.."
"Ei toi oo se sama.."

--^ Mirjami ei ainakaan turhan paljoa käytää aikaa elokuvan seuraamiseen.

Mirjamin kanssa siis olen koko päivän koulun jälkeen viettänyt, ollaan puhuttu asiaa ja asian vierestä ja tehty hieno taikatemppu viinirypäleen kanssa. Ei ole läksyjäkään huomiseksi, ei edes Ranskasta, tai no.. siitä varmaan olisi, mutta kuka niitä tekee? Ei ainakaan ämmi. Mut ämmi menee saunaan nyt heti pian. Täytyy toivoo, että siellä on kuuma.

[Ei aihetta]Perjantai 06.01.2006 23:52

Olen koko päivän tänään etsinyt Frankieta, mutta ei oo löytynyt kunnes äsken viisi minuuttia sitten, mukava nuori helsinkiläismies ilmoitti olevansa Frankie ja siitäkö vasta riemu repesi. Pikku Frankie löytyi. Jeejee. Nyt mietitään kuka on oikeesti Frankie. Mut Joniki sanoo "Like Frankie said, I did it my way" et, onks sillä niin väliä? Frankie?
Kiva päivä muutenkin tää tämmönen loppiainen. Voisi ottaa tavaksi ettei perjantaina ole koulua. Syötäis vaan kasvissosekeittoa niin pirusti.

<< Käytiin just lentoasemalla syömässä patonkia :o >> lähettäjä Oskari 21:38:09 6.1.2006
<< Nyt ollaan Hakaniemessä kaljalla. >> lähettäjä Oskari 22:06:41 6.1.2006

[Ei aihetta]Torstai 05.01.2006 21:58

I like Lupäään (I like Chopin)

Näin sanoi Hanna ranskantunnilla tänään. Muutenkin meillä oli vähän outoa meininkiä. Kaikessa rauhassa tehtiin kuuntelutehtävää, jossa piti veikkailla kuvista mitä mikäkin hedelmä on ranskaksi. Aikamme siinä kuvaa numero kolme tutkailtuamme, ehdotin Hannalle, että on varmaan persikka ja Hanna myönteli kovasti. Eikä aikaakaan kun luokasta kuuluu opettajamme ääni. "Ja sieltähän se luumu löytyy kohdasta kolme." Hedelmätuntemus kohdallaan.
Saimme selville Mariannen kanssa, että jos ranskalaiset kääntäis kukkakaalin sananmukaisesti suomeksi, siitä tulee kaalikukka. "Suomalaiset sanoo kukkakaali ja ranskalaiset kaalikukka." Opettaja meitä valaisi, ja eikös Hanna heitä samantien "Hääh, suomalaisetko sanoo kaalikukka, en mä oo koskaan kuullukaa!" Mainiota tilannekomiikkaa, jota ei välttämättä ymmärrä tälleen jälkeenpäin. Vuokrattiin kämppääkin ranskaksi, mutta siitä nyt ei tullut kuin yhtä ärrien rähinää kaikilta kolmelta, jos ollaan ihan rehellisiä. Pelattiin me hei joo muistipeliäkin, mut se ei oikeen onnistunut, kun ei me kukaan oikeen osata numeroita. Aika onnetonta tuo ranskanopiskelu tätä nykyä, ennen olin paljon parempi. ~_^
Biologian koekin oli tänään, ei tiedä mitä tulee. Välttävästä kiitettävään on mahdollisuudet. Kiitettävä tuli terveystiedosta, voi ilonpäivää, ei tarvii enää ikinä opiskella!!!!! Ainakaan ennen maanantaita. vau.

[Ei aihetta]Maanantai 02.01.2006 18:26

Pitäisi lukea biologiaa varmaan kaksi sataa sivua torstaiksi ja kiinnostus on täysi kymppi. Heräsinkin tänään aamuyöstä lumiauraan, enkä saanut sen jälkeen enää nukuttua. Viideltä nousinkin jo kahvia keittämään ja sen voimalla tässä onkin pysytty juuri ja juuri hereillä. Lentopallon peluu yhdestä kolmeen tuntui kyllä mahdottomalta, mutta joku kumma siinäkin oli taas etten nukahtanut. Tekstiviesti kivalta ihmiseltä auttoi ja paljon. Ehkä huomisenkin jaksaa jos jättää tänään Täydelliset Naiset katsomatta ja menee ysiltä nukkumaan. Hah, senkun näkis.

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.01.2006 21:06

Päätä särkee vaikken juonut eilen nimeksikään. Muutenkin ollu ihan tökkö päivä, joululoman viimeistä viety. 24h on kuulunut päivän ohjelmistoon aika tiiviisti ja oonkin jo saanut päivän televisioannoksen. Kohta nukkumaan. Zzz. Hieno alku uudelle vuodelle.

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.01.2006 21:05

Kukaan ei ole täydellinen ja mä rakastan sitä paskiaista ihan tosissani.