IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 30.04.2007 21:18

Klo 8.15 oli kampaaja ja pari tuntia myöhemmin mulla oli uusi tukka. Love it. \o/
Rikuun törmäsin, mentiin kahvioon ja pian sinne ilmestyi Kake perässään Ruuskanen, joka teki kaikkensa löytääkseen jostain 30snt. Ei löytynyt.

Pian vapunviettoon, tosi jännää.

[Ei aihetta]Maanantai 30.04.2007 02:02

Mielenkiintoinen sunnuntai. Heräilin myöhään, kävin moikkaamassa tätiä, nukuin, pelasin Xbox 360 ja katsoin puoliksi Valkoiset ruusut, mutta nukahdin kesken ja heräsin tunti sitten. Sunnuntait on tylsiä päiviä, mutta tää on jo jotain ihan omaa luokkaansa.

[Ei aihetta]Perjantai 27.04.2007 00:04

Aamuhetki venähti parilla tunnilla, ennen kuin sain itseni liikenteeseen. Kaken kanssa vietettiin pari tuntia kirjastossa ja puhuttiin kerrankin ihan asiaa.

Tänään on ollut sellainen päivä, että mieluusti olisin ajattelemisen antanut olla omassa rauhassaan koko päivän. Kuitenkin pää ihan täynnä ajatuksia, yhdet silmät pyörii mielessä. Taitavat olla vihreät.

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 01:40

Pääsin neljältä kotiin ja olin niin loppu kuin vain mahdollista. Suoraan päikkäreille ja kun heräsin katsoin CSI:tä, jorisin Leilan kanssa tunnin puhelimessa, katsoin Salkkarit ja Frendit, menin suihkuun ja nyt olen tässä. Tää on outo päivä. Pää on ihan pöhnänen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.04.2007 01:37

Ihan ihmeellinen päivä taas. Kaken ja Alexin kanssa käytiin Euromarketissa, Kake pääsi harjoittelemaan iskulyöntiä ja me Alexin kanssa todettiin ettei nykyajan leluista ymmärrä kukaan mitään. Rikun kanssa kävin päivän aikana muutaamaan kertaan pihamaalla ja sain myös korvan takia todella vahvat lääkkeet, auttavat kuulemma kuulon palautumiseen. En tiedä, mutta ainakin niistä menee pää sekaisin. Tässä eletään nyt tipatonta muutama viikko eteenpäin. Vappusimat taitaa jäädä väliin. Vappu on muutenkin vain päivä muiden joukossa, silloin vain sattuu olemaan vapaata.

24.4.2004 ihastuin melkeinpä ensisilmäyksellä. Hymyillään, kun tavataan. <:

[Ei aihetta]Tiistai 24.04.2007 00:07

Muusan kanssa mentiin kahvioon viettämään aamuhetkeä vähän kymmenen jälkeen ja pian Kakekin saapui paikalle. Syvällisistäkin asioista saatiin keskusteltua ja kahviosta oli ikävä lähteä ulos vesisateeseen ja kävellä kotiin. Myöhemmin löydettiin kuitenkin Kaken kanssa tiemme takaisin kahvioon ja samaan pöytään kuin aamullakin. Ei tästä arjesta tule kyllä mitään, kunhan elän viikonlopusta viikonloppuun. Oon kesäloman tarpeessa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.04.2007 23:22

Oltiin tänään Rikun kanssa markkinoilla. Kolme kertaa kierrettiin markkina-alue läpi ja mukaan tarttui wanhan ajan lakua, HERKKUa. Haahuiltiin muutama tunti ympäri kaupunkia, istuttiin torilla, käytiin syömässä ja lopulta lähdettiin molemmat kotiin. Oli kivaa. ^___________^

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.04.2007 06:48

h: se kutsuu sitä vaimokkeeksi, joko ne on kihloissa?
ä: sitte mä kyllä nauran niin paljon etten voi muutaku tukehtuu croisanttiin.
h: oot kamala
ä: mitä sä sitten tekisit jos et noin?
h: nauraisin itseni todennäköisesti hautaan.
ä: haluutko et tuun heittää multaa sun päälle?
h: joo
ä: ja kukkii
h: joo
ä: ja sorsan
h: JOO
h: keltasen
ä: ankat on keltasii
h: no mut värjää se!
ä: mun sorsa on allerginen väriaineille!
h: EI OO
ä: ompaha
ä: sille tulee näppyi nokkaan!
h: ei tuu!
ä: TULEEPA!
h: EI TUU
ä: TULEEPAS!
ä: kyllä mä sorsani tunnen
h: etkä tunne
ä: tunnenpa
ä: mä oon kasvattanu mun sorsii aina
h: aijaa
h: MILLÄ SÄ NIITÄ MUKA KASVATAT
ä: mulla on aitaus!
ä: mulla on sorsafarmi
h: SORSAFARMI MUKA. tota et usko itekään
ä: uskonpa
ä: sorsafarmi mis kasvaa kukkakaalii!
h: KUKKAKAALII
h: mahdoton yhtälö
ä: todellinen

---^ Joskus mua hävettää.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.04.2007 05:37

lauantai

Olin kuusi tuntia Alinan lapsenvahtina ja semmoinen uhmaikäinen neiti vie kyllä kaiken energian. Mieli teki vain jäädä illaksi kotiin, mutta Sannan kanssa päädyttiinkin Emmalle. Pelattiin pokeria ja ristiseiskaa, kunnes suunnattiin Fener´sille hakemaan Sannalle kanasalaatti.

Kymmenen jälkeen Kake ja Ismokin ilmestyivät ja juotiin lasilliset punaviiniä ja toooodella tujua boolia. Enempää ei tarvittu, kun jutun taso meni jo omia teitään. Nyt jo kuitenkin kotona, vaikka Emmalla on tapana viettää jatkoja ainakin aamukuuteen. Kiitoskei kaikil.

[Ei aihetta]Lauantai 21.04.2007 01:47

Kaken kanssa meni aamupäivä, meillä syötiin tonnikalaleipää ja sitten siirryttiin kahvioon puhumaan asiaa ja asian vierestä. Miehet esitti meidän keskustelussa aikalailla pääosaa, tulipahan taas kommentoitua muutamaa viimeaikaista tapahtumaa.

Ilta mennyt Sannan kanssa, syötiin liikaa popcornia ja jäätelöä. En ikinä enää herkuttele, mutta oli kiva viettää aikaa Sannan kanssa taas. Ollut ikävä sitä tyttöä!