IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.02.2006 20:05

Hiihtoloma tuli ja meni. Oli kyllä kivaa, mutta mielellään sitä palaa arkeen. Hieno huipennus oli tuo Ruotsin äsköinen voitto jääkiekossa. Heja Sverige!
Annekin lähti äsken kotio ja tuli aika hiljaista. Pitäis tehdä muutama koulujuttu vielä, mutta ne kerkiää.

Ruotsi 19-21.2.2006Tiistai 21.02.2006 21:41

Alkuhuuma kesti koko matkan. Oli aivan mahdottoman lystiä! Uniklubin keikka oli kyllä aika säikähdys eikä Jussi sitten mua ja Terriä avaruuteen vienytkään. Oli aivan tajuttoman upeita tanssijapoikia baarissa (<3) ja muutenkin laivan kunditarjonta oli suurimmalta osin kohdallaan. Ruokakin oli hyvää ja sen kanssa tarjottu viini vielä parempaa. Kahvi sen sijaan oli niin pahaa, että ensimmäiseksi, kun tänään pääsin kotiin.. pistin kahvipannun päälle.

Shoppailtuakin tuli ihan kivasti. Pahoittelen kyllä ystävät, tuliaisia ei tullut kenellekään. Mutta tiivistettynä: OLI KIVAA! LÄHDEN KOSKA VAAN UUDELLEEN!

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.02.2006 00:11

MÄ EN SAA UNTA! -_-
Ei tule uni millään. Ei vaikka kuuntelisi musiikkia, ei vaikka laskisi lampaita.. ei sitten millään! Hermostun ja ärsyynnyn, kun ajattelenkin miten hermostunut ja ärsyyntynyt olen huomenna jos en pian saa unta. Tämä galleriassa lorvailu ei tietenkään auta asiaa, mutta turhauttavaa vaan pyöriä sängyssä.

[Ei aihetta]Tiistai 14.02.2006 17:07

Päivä pilalla! Juuri nyt voisin vaikka toivoakin, että elämä olisi elokuvaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.02.2006 03:20

Vietin mukavan lauantain. Lauantain kruunasi pari mukavaa tekstiviestiä. Kiitos tekstiviesteistä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.02.2006 18:39

Voi mungo. Oon kipee. Oksennustaudissa. Sattui simmoinen hetki, että pystyn istumaan koneella. Kun ei ole enää mitään mitä oksentaa. Mutta silti ei ala olo paranemaan. Isoveli lähti ostamaan jaffaa ja se tulee toivottavasti PIAN. Huomenna ranskankoe, pakko mennä tekemään.
Mutta sainpahan tänään katottua kaikki Indiana Jonesit putkeen. Loistavia ovat!

[Ei aihetta]Maanantai 06.02.2006 16:05

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein.
Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

[Ei aihetta]Lauantai 04.02.2006 20:51

Heräsin vissiin neljältä ja oon vieläkin kauheen väsynyt. Kaverit meni bileisiin, mutta mä jätin väliin. Toivotaan, että niillä on kivaa. Ja tottakai niillä on kivaa. Ne osaa pitää hauskaa. Minä menen hakemaan kahvia. Helvetti kun pitikin mennä käymään eilen kaupassa ruokatunnilla! Mur. Joku herkkä kohta se on mullakin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.01.2006 21:05

Matematiikantunti tänään. Oli tarkoitus muodostaa yhtälöpari sanallisesta tehtävästä ja Teemu selvästikin koki tehtävänannon helpoksi. Tomi kuitenkin lohdutti pieleen laskenutta Teemua.

Häkissä on kaniineja ja fasaaneja, joilla on yhteensä 35 päätä ja 94 jalkaa. Kuinka monta kaniinia ja fasaania häkissä on?

"Tää fasaanikaniinilasku on ihan helppo.."
"No just joo.."
...Teemu laskee...Teemu laskee...
"Mitä?! Häkissä on -24½ fasaania?"
"Jos joltain on lähtenyt pyrstö pois?"

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.01.2006 18:50

Ehkei tää vuosi sittenkään ole niin kamala. Mennään nyt vielä tuon helmikuun yli niin johan alkaa näyttää paremmalta. Eiks?