IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 27.03.2006 22:44

Kyse ei tietenkään ole siitä, ettäkö pitäisin lukemisesta. Ehei, rakastan sitä!

s. 357 ja 358 Keisarin auringon alla.Maanantai 27.03.2006 22:33

Reipas kävely kaupungilla virkisti Carl Magnusta, mutta ahdistus palasi entistä tukahduttavampana, kun hän näki Löwenstiernan vaakunalla koristetut vaunut sisarensa kotitalon edessä. Kuski torkkui pukillaan sen näköisenä, että oli istunut siinä jo pitkään. Carl Magnuksen ensimmäinen ajatus oli kääntyä ympäri ja viipyä poissa niin pitkään, ettei hän enää joutuisi silmätysten Esterin kanssa.

Sitten voitti järki ja uteliaisuus. Mitäpä menetettävää hänellä enää oli? Vahinko oli jo tapahtunut. Carl Magnus oli joka ilta hellinyt loukattua ylpeyttään kuvittelemalla sitä hetkeä, jolloin Ester tajuaa tehneensä hirvittävän erehdyksen.

Jos tapaaminen olisi tapahtunut Ullan valvovien silmien alla, olisi se kukaties sujunut vähemmän kiihkeästi ja jättänyt pienemmät haavat kummankin sieluun. Mutta nyt Ester oli jo tulossa portaita alas, kun Carl Magnus astui porttikäytävään. He kohtasivat portaikossa kuin ventovieraat.

-Hyvää päivää vapaaherratar! Carl Magnus väisti liioitellun kohteliaasti pahaa-aavistamatonta Esteriä portaiden sivuun. - Minulla ei ole ollutkaan tilaisuutta onnitella vapaaherratar Löwenstiernaa aikaisemmin.
-Carl Magnus! Älä viitsi, Ester henkäisi tyrmistyneenä ja kääntyi katsomaan miestä suoraan silmiin. Totta kai hän oli kuullut Ullalta, että Carl Magnus oli ehtiä häihin viime tingassa, mutta mitä se olisi muuttanut? Ei mitään.

Silloin murtui Carl Magnuksen itsehillintä kokonaan. Mies tarttui Esteriä olkapäistä ja ravisteli tätä. -Mikset edes kirjoittanut, että aiot naimisiin Löwenstiernan kanssa? hän huusi kuin raivostunut pikkupoika. - Minä olisin voinut varoittaa sinua hänestä!

Jos Carl Magnus olisi puhunut kauniisti tai ollut edes pahoillaan, Ester olisi kuka ties itsekin sulanut kyyneliin. Nyt nainen tempaisi miehen kädet irti olkapäistään. -Meidät oli jo kuulutettu, kun sain kuulla Hannan kuolemasta, hän sanoi kylmää vihaa ja halveksuntaa huokuen. -Sinä et kohdellut vaimoasi hyvin, Carl Magnus!
-Entä Löwenstierna? Carl Magnus hymyili vinosti - Hän tietysti pitelee vaimoaan kuin kukkaa kämmenellä?

Miehen pilkka sattui Esteriin, mutta hän ei näyttänyt sitä vaan sanoi kuivasti, ettei hänen avioliittonsa kuulunut Carl Magnukselle.
-Sinä itse pakotit minut naimisiin Hannan kanssa ja menit Wegeliukselle, vaikka et rakastanut häntä, Carl Magnus ei voinut hillitä itseään. Vanha katkeruus ryöppysi sanoina hänen huuliltaan ja silloin unohti Esterkin olevansa jo aikuinen nainen.
-Itse sinä Hannan kihlasit, hän vastasi yhtä kiihkeästi -Vaikka me olimme vannoneet..

Jäljellä oli vain yksi kysymys, johon Carl Magnus tahtoi vastauksen. -Rakastatko sinä Löwenstiernaa? hän kysyi ja katsoi Esteriä suoraan silmiin. Ester väisti katseen, oikaisi niskansa ja lähti laskeutumaan portaita.
-Rakastitko sinä vaimoasi Carl Magnus? hän kysyi sivuuttaessaan Carl Magnuksen. -Lapsesi äitiä?

Kyyneleet sumensivat Esterin silmät. Carl Magnus harppoi jo raivoissaan portaita ylös, kun kiviseinistä kimposivat Esterin viimeiset epätoivoiset sanat. -Osaatko sinä edes rakastaa?

[Ei aihetta]Maanantai 27.03.2006 00:28

änne: nyt sun täytyy nousta
sängylle seisomaan, että sä
saat sen kunnolla sisään
ämmi: emmä jaksa
änne: laiska
...
ämmi: saan mä sen sisään
ilman seisomistakin..

Niin, ja ämmihän vain vaihtoi peittoonsa uuden ja puhtaan pussilakanan. Arvata saattaa siis, että ämmillä ja ännella oli erittäin mielenkiintoinen viikonloppu. Tuli kovasti uutta ajateltavaa ja vaatekaapissakin on pari litraa kiljua odottamassa. Otetaan uusiksi taas, mutta toivottavasti saan nukkua rauhassa. Pieni vinkki änne. Ja joo, kuivaharjoitellaan sitä uintiakin sitten. Jakkara ja sitä rataa.

"Mä en tykkää että mies pukeutuu kokovalkoisiin.."
"Se on jotenkin omahyvästä.."
"Niinpä, kato nyt totakin! Hyi, mennään pois!"

[Ei aihetta]Maanantai 13.03.2006 20:36

Nenä vuotaa, silmät vuotaa, kurkkuun sattuu, päätä särkee ja kaiken päälle nenästä vuotaa myös verta! Tämmöinen mukava päivä ollut siis. Huomenna en muuta teekään kuin makaa sängyssä maantiedon kirjan kanssa. Tai no, ainakin makaan sängyssä, mutta maantiedon kirja tuskin tulee mukaan. Kuka tulee? LLL...

Taitaa olla kahvin paikka. MOI.

[Ei aihetta]Lauantai 04.03.2006 13:42

Voisin pitkästä aikaa kirjoittaa kunnon jutun. Tai no, en tiedä tämänkään kunnollisuudesta, mutta eipä ole ainakaan mikään 'milloin viimeksi tein jotain-juttu.'
Eilen olin Mirjamin kanssa. Heh. Käytiin kahvilla ja suunniteltiin, tai ainakin mä suunnittelin sieppaavani simmoisen pikkupojan. Se oli kova jätkä.
Mentiin sitten kämppään katsomaan leffaa. Ei sitä jaksanut kuin tunnin katsoa, kun Mirjamille tuli äkillinen halu pomppia/hyppiä/satuttaa itseään. Sitä se siinä harjoitti puolisen tuntia, kun kello jo olikin niin paljon, että sen oli aika lähteä kotia kohti. Tänään mennään kenties pizzalle, jos Mirjami herää ihmisten aikoihin ja jos jaksetaan lähteä tuonne lumimyräkkään. Mungo, siellä pitäis tulla kesä eikä lisää lunta! EI EI! Mut jea, Janne.H oli kassalla. On siinä kiva näky.

Hanskinkin kanssa tuossa yksi päivä olin, keksittiin taas pari uutta elämänfilosofiaa, mutta niitä en tähän käy kirjoittamaan. Riittää, kun me kaksi tiedetään ne. Mutta ruoka on ruokaa ja juoma on juomaa ja miehet on naisten. Kyllä.

Heinin kanssa oltiin torstaina pienimuotoisella kävelyreissulla. Valintatalolle tassuteltiin ja oli kyllä niin mainiota. Löydettiin uusi vakipaikkakin. Kunhan taas joku päivä keritään sinne asti. Mutta mainiosta ei pääse yli eikä ympäri. Pian uudestaan tyttö.

AI NIIN! MULLA ON UUSI SÄNKY!

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.02.2006 20:05

Hiihtoloma tuli ja meni. Oli kyllä kivaa, mutta mielellään sitä palaa arkeen. Hieno huipennus oli tuo Ruotsin äsköinen voitto jääkiekossa. Heja Sverige!
Annekin lähti äsken kotio ja tuli aika hiljaista. Pitäis tehdä muutama koulujuttu vielä, mutta ne kerkiää.

Ruotsi 19-21.2.2006Tiistai 21.02.2006 21:41

Alkuhuuma kesti koko matkan. Oli aivan mahdottoman lystiä! Uniklubin keikka oli kyllä aika säikähdys eikä Jussi sitten mua ja Terriä avaruuteen vienytkään. Oli aivan tajuttoman upeita tanssijapoikia baarissa (<3) ja muutenkin laivan kunditarjonta oli suurimmalta osin kohdallaan. Ruokakin oli hyvää ja sen kanssa tarjottu viini vielä parempaa. Kahvi sen sijaan oli niin pahaa, että ensimmäiseksi, kun tänään pääsin kotiin.. pistin kahvipannun päälle.

Shoppailtuakin tuli ihan kivasti. Pahoittelen kyllä ystävät, tuliaisia ei tullut kenellekään. Mutta tiivistettynä: OLI KIVAA! LÄHDEN KOSKA VAAN UUDELLEEN!

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.02.2006 00:11

MÄ EN SAA UNTA! -_-
Ei tule uni millään. Ei vaikka kuuntelisi musiikkia, ei vaikka laskisi lampaita.. ei sitten millään! Hermostun ja ärsyynnyn, kun ajattelenkin miten hermostunut ja ärsyyntynyt olen huomenna jos en pian saa unta. Tämä galleriassa lorvailu ei tietenkään auta asiaa, mutta turhauttavaa vaan pyöriä sängyssä.

[Ei aihetta]Tiistai 14.02.2006 17:07

Päivä pilalla! Juuri nyt voisin vaikka toivoakin, että elämä olisi elokuvaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.02.2006 03:20

Vietin mukavan lauantain. Lauantain kruunasi pari mukavaa tekstiviestiä. Kiitos tekstiviesteistä.