IRC-Galleria

iih!Sunnuntai 19.04.2009 10:42

tänä aamuna vesimelonini on aukaissut kukkansa! siis kasvatan vesimeloneja ja nyt ne kukkii.. yrittäny tumputtaa niitä et ne pölyttyy, toivottavasti onnistuu, hedekukat kukkii vaan yhden päivän! joko pölyttyy tai ei! iih ihanaa!!! :D :D
No nyt on etuterassi melkein valmis, okei siinä ole ku kaiteet valmiina, katto puuttuu mutta muuten alkaa oleen kondiksessa! ja meidän talo on mitattu, enää pohjapiirrustusten teko ja eikun remontti käyntiin!! oma sauna! luoja miten nastaa!! ja uus keittiö, uus makuu huone ja se ihanuus; takaterassi!!!!! oih! kyllä taas rahaa palaa mutta jospa pankki myöntäs lainaa... ja onhan sitä aika hyvin jo säästetty muutenkin..
Sain viime yönä nukuttua jopa 2 tuntia.. severi ryyppäili itsekseen taas kerran ja oli koneella 2n asti ja sit sain unta kun valot sammu.. no eikös tämä käsi alkanu vittuilemaan sit 4n aikaan.. ku ei anna nukkua niin ei.. vieläkin puuttuu tunto ja särkee.. ja klo10 pitäs olla iloisena kassalla.. helvetti ei oo helppoo.. oli minulla maksa-arvotkin "hiukkasen" koholla kun kävin lääkärissä perjantaina.. :/ yli puolet korkeammalla ku sais olla..nyt sit parin viikon välein pitää verikokeissa ravata tarkkailtavana. aina ku sattuu jotain kivaa (esim, nyt tää remonttti) niin sit elimistö pettää.. perkele. ikinä ei voi olla onnellinen ja terve samaan aikaan, hassu mutta tosi juttu..
Vaan sellaista tällä kertaa taidan lähteä pölyttämään melonejani ;) MO!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.