IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

vp!!!Tiistai 30.06.2009 23:10

Ihanaa 5 päivää vapaata!! kai tämä on minun kesä loma :D kivaa!!! noo.. loppu kuusta alkaa taas ahditus.. lomitin meidän kaupan päälikkövastaavaa viikon ja ens kuussa lomitan 3 viikkoa!!! eli toisin sanoen hoidan kaikki tilaukset, laskutukset yms!!!!! kyllä on pikkusen ahdistavan vastuullista!!!!! taivas. mut kai se siitä kun harjoittelin tuon yhden viikon ja otan oppia virheistäni, joita tulikin aika kivasti hyllyt tyhjänä yms!! mut ei voi osata ku ei oo ennen moista tehnyt!!
tänään kävin kummussa, sain leikattua tämän kuontaloni ja värjättyä!! ihanaa, nyt on tulla hartioille asti enää.. lähti siitä 20cm pois, ihanaa!! tosi kaunis olikin tukka kun oli 2 karvaa ristissä.. huoh.
käytiin äipän kaa sit huhmarissa uimassa... öö..... tuota.... ihan hirveä """"kylpylä"""".. iha kauhea!! en suosittele! sit käppäiltiin pitkin polvijärven kyliä ja eksyttiin yhteen paikalliseen baariin, HERRAN JUMALA!!! siis niin tyylikästä baaria en ole vielä suomessa nähnyt!!!! sinne on iha pakko joskus päästä!!!! suosittelen! he.. vaan vaan nyt maistuu siideri niin hyvälle et taidan lähteä anopin luo, jos se antas yhden viinilasillisen!! viimeisen lomapv kunniaksi!!! hiii!!!!!!!!! elämä on laiffii!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.