IRC-Galleria

joojoojooLauantai 26.01.2008 14:46

häävalmistelut on menny niin hyvin putkeen että ei tässä ole oikein enää mitään hoidettavaa.. dj vielä tavata ja siinäpä se.. tietysti ruusuja pitää vielä askarrella.. vähän noi kädet kipeenä niin ei oikei pysty tekemään mitään.. olin taas vaihteeks osastolla tämän vitun ihon takia.. viikko meni siellä eikä mitään vitun hyötyä... ärsyttää..

Tekis mieleni mun lenkillekki, vaan ku ei pääse kävelemään, on jalatkii niin paskana.. ottaa päähän..

jees vaan sillaittes..

jepuuKeskiviikko 09.01.2008 11:58

Oih...! joulut meni, rasmus vauva tuli.. uudet vuodet oli ja selvänä olin..
Niin koira vauva tuli taloon, vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut, mutta ihmeen kiltti pentuhan tuo on :) ei ole hajottanu vielä mitään arvokasta, ei oikein mitään. sisäsiistiksi oppi alta aika yksikön ja pureminenkin rupeaa kohdistumaan leluja kohti.. Se on kasvanut iha huimasti, painaa nyt jo yli 10kg, voipi tulla iso poika :) äiti sillä on jäniskoira, isää ei varmaksi tiedä, mutta tämän hetken näön perusteella olen aivan 99% varma että se on rotikka... on isäänsä tullut aika paljon...

Hääsuunnitelmat on hyvässä vauhdissa, severikin sai vihdoin ja viimein bestmanin pyydettyä.. ja minä sain vuokrattua itselleni häämekon! se on IHANA! erilainen kuin perusmorsiammilla, mutta se on niin minun.. :) ensi viikolla korsetin ostoon.. ja kenkien ja ja ja ja...!!!!! siitä ne rupeaa rullaamaan.. nyt tarvitsen vain huippu hääkampauksen, pitää suunnitella vaik itse ja kiikuttaa kuva sit kampaajalle..

Toivoa että tulisi terveeksi niin olisi voimia suunnitella ja intoa odottaa häitä.. harmi kun terveyttä ei ole myytävänä..

on lunta tulvillaan.. :)Torstai 08.11.2007 19:01

jep jep!! lunta on maassa, tosin ilma uhkaa lämmetä joten saa nähdä kui pitkään pysyy siellä..
tänään pistettii härkä roikkumaan.. ja illalla ruokana veriletut, nam. parin päivän päästä ei ole tekemisen puute kun pilkotaan lihaa ja pilkotaan ja pilkotaan.. noo saapahan häihin siitä vielä lisälihaa...

käytiin severin kaa kummussa matot pesee palolaitoksella, nyt on jouluks puhtaat matot! sit käytii samalla reissulla kangaskaupassa ostaa jouluverho kankaat.. 2 päivää olen nitä nyt tehnyt ja loppua ei näy.. tai näkyy.. voi ku haluis jo laittaa valoja pihalle yms!! mut ku kyläläiset kattoo sit iha outona meitä ku näin aikasin jo valoja virittää.. onkelma.

vaan pitää ruveta noita verhoja taas vaihteeks värkkää.. hmm..
mörö.

lifeTiistai 16.10.2007 16:54

jep jep. nyt on kaikille appi- ja anoppi-ihmisille kerrottu että me mennään naimisiin!!! JEI!! nyt ei enää tarvii salassa kuiskia ja suunnitella. 4kk siihen piilotteluun menikin ;) no vielä olis 5 kk häihin.. aivan ihanaa!!!!!! <3 <3 <3

jeips!Tiistai 25.09.2007 15:11

oih.. sain tiskattua, jee.. miten se voikin olla aina niin vaikeaa ottaa itseään niskasta kiinni.. hmm..

kävin eilen leikkauksessa.. ottivat minulta palan keskisormen ja nimettömän välistä.. perhanan lääkärit! ja piti olla vaan perustutkimus ja yks kaks: olinkin pitkällään sängyllä ja lääkärillä kirurgin veitsi kädessä...!!! siistii. no pääasia että ongelman syy selviää :D

Lauantaina ois nyt ne häät!! HII! jännittää iha hirmusesti... toivottavasti se mekko vielä sopii minulle! pitäs puntteja nostaa että kädet vähän kiintyis, ehkä ne ei ihan kerkee.. teki mitä vaan..! :) jees.. pitäs varmaa vaihtaa pojille purut ja siivota.. viskata kukat terassilta hevon vittuun, jostain syystä ne ovat kuolleet (ei ainakaan kastelun puutos! vai..?!) ja muutenki ruveta alkaa pihatunttuja keräilee pois syksyn tieltä.. vaan pitää mennä!

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.09.2007 15:07

Hei! Olen Maria Ryynänen, asun varmaan Kiteellä ja ikää minulla on 47. Työskentelen Joensuun Abloylla ja vapaa ajalla jahtaan jänistä ja sienestän KOVASTI! Minulla on 2 lasta elossa, kaiken kaikkiaan olen tehnyt 6.. lasta.Hiukseni ovat siniset joissa mustat raidat ja silmäni ovat mustat. Ooppera on elämäni suola jota kuuntelen 24/7, mutta tämän hetkinen lempiartistini on näköjään the rasmus----, hyi helv...
joo moi moi!


Kannattaa kokeilla!
- ota nimeksesi 2. nimi ja lähimmän naapurin sukunimi
- asuinpaikaksesi kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla ja
iäksesi äidin ikä.
- ammatiksesi isän ammatti
- harrastuksiksi ne harrastukset, joita et ikinä voisi
harrastaa/joista et pidä?
- lasten lukumääräksi se, montako lävistystä sinulla on. (kaikki
korvakorut lasketaan).
- hiustenväriksi tämän hetkinen paidan väri
- silmienväriksi tämän hetkinen housujen väri
- musiikkimauksi genre, jota et siedä
- lempiartistiksi tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi.

hot sambaleijaPerjantai 24.08.2007 19:07

huh.. lämmintä piisaa.. huomenna on mummon 80-vuotis syndet.. sinne mennää käymää ja sieltä sitten isän ja äitipuolen kaa niitte mökille saareen, tiedossa juomista siis..

alotettii puu-urakka toissapäivänä.. halkoo halkoo ja halkoo.. minä saan käyttää kansa sitä pilke konetta.. hermot menee isojen pöllien kanssa ku ne jumii. nyt pidin breikin töistä ja tein muffinsseja, hyi helvetti miten imeliä.. ei pysty syömään niitä.. kai se olis mentävä sit pinoo puita (näin ei tarvitse mennä navettaa ;)) hee.

pitäs kai se tukkakii värjätä niitä juhlia varten ja onhan ne jykä ja hellinkii häät kohta niin on sinnekkii sit vähä väriä.. vaan vaan ei kai se auta ku lähtee hikoilee ulos...

tere!

tyystdeiTiistai 31.07.2007 15:51

jep.. kauhea myrsky taas.. tuulee ja puut on vaaka asennossa.. siistii..
olen ollut ahkera. askarellut kohta pari viikkoa ja saanutkin paljon aikaiseksi;) on se niin mukavaa.. ainut vaan että siihen jää riippuvaiseksi! hmp..

pitäs ruveta soittelee kampaamoita läpi.. onko juuassa hyviä ammattilaisia (??) hinnat voi soida korvissa, ainakin severin korvissa.. mutta onhan tämä nyt tärkeää! once of life time..

käytii viikonloppuna vähä joraa.. minäkii lauloin karaokea oikein kahdesti.. vähemmän kännissä ja enemmän kännissä.. loppu illasta eivät enään ees myyneet mulle... enkä ollu NIIN humalassa.. oli vaa kauhea meno päällä.. krapulassa seuraavana päivänä anopppi ahdisteli kyykkii mustikoita.. ei oikein sankot täyttyny severin kanssa.. suuhun meni melkei kaikki.. (heh) näkö paranee.

no.. siivota pitäs.. mutta kun tuo askartelu tuntuu niin paljon paremmalta idealta.. laiskimus.

tadaaPerjantai 20.07.2007 18:30

Oih.. tänään otettii iso askel eräässä asiassa.. jeij! vielä on paljon tehtävää yms... no aikaa on..
eipä siitä sen enempää..

käytii just tekee memmuille aitaa.. aikas viilee sää, TAAS VAIHTEEKS. per.

ei jaksa naputella moi.

viik viikKeskiviikko 04.07.2007 15:59

viikonloppu lähenööpi.. pitää vissiin pitää manulle läksiäiset, se ku menee intiin.. (he he).. ja jos severi pyytää kaverinsa tänne jos se tulee.. mut mut, jussi meni. oli kivaa ja helvetin paska juhannus.. Pupen perkele puri mmeidän koiraa kylestä.. nyt tässä ollaaa kohta pari viikkoo sitä hoidettu ja antibiootttia ja kipulääkkeitä napsittu.. onneks turvotus laski pari päivää sitten ja se kuolio alkaa irtoomaan.. sit se lähtis paranee... vauva parka.

tänään onki parturi aikoja paljon. äsken leikkasin 2 päätä ja iltapäivällä on vielä 2 muuta.. ja ehkä maritankin jos sais tänään kynittyä.. tekis mieli lähtee hirmusesti kasvimaalle kitkee.. oishan tässä vielä aikaa. sit parturoimaan ja navettaan.

pitää käydä nyt eka huuhtelee tuo vauvan kylki...

jees moips.