IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Toinen adventti!Sunnuntai 04.12.2005 12:46

Jee.. enää 20 yötä jouluun ja joululahja ostokset suorittamatta.. :( olen minä severille ja vauvalle yhdet paketit hommannu mutta siihempä ne jäiki.. Tänään oli tarkoitus lähteä äitin kaa tuhlaa veronpalautuksia Anttilaan vaan taitaa tuo toinen osapuoli vielä vetää hirttä. Tänään pitää/pääsee käydä/mään kauan tunnetun ystäväni luona viemässä hälle synttärilahja! Harmittaa kun ei olla enää niin paljon yhteyksissä kun ennen, lapsina.. Ollaanhan me tunnettu jo 18 vuotta... Mut minkäs teet, hää Helsingissä, minä täällä idässä.. Jees poks, täytynee lähteä liikkeelle........

kolmas luukku joulukalenterista!Lauantai 03.12.2005 13:06

Niin jos olisi se joulukalenteri, vaan kaupasta oli kaikki loppuneet kun menin ostamaan sellaista täksi jouluksi..(ja ikää mitä 20!.. ikuisesti lapsi) No, toivo elää, jos jättää senkin suklaapalan päivässä pois voi välttyä muutamalta extra kalorilta :) Positiivinen ajattelu kanattaa. Hmm. pitäs tänää vääntää piirakoita niin maan perkeelesti, jouluksi.. Ihan kivaa silti, leipominen nimittäin. Minä tykkään, ja kolilla tulee minjan kanssa väännettyä anopin kaverina satoja ja taas satoja piirakoita myyntiin ja omaan mahaan.. Miksi puhun vaan piirakoista ja suklaasta? No täytynee lopettaa, moih!

grr...Torstai 01.12.2005 12:02

Aah!! Vapaa päivä!! Oli ihanaa nukkua pitkään koiran kanssa ja aamulla voi tepastella pujama päällä niin pitkään kun vaan haluaa (kehtaa)! Pitää se tuoki koiruus käyttää pissillä jossain vaiheessa.. Ajattelin pestä sen tänään ja kavereille pitäisi väsätä joulukortit... Johan minä niitä olen askarrelut viitisen kymmentä, vaan ne ostettiin kaikki minulta. Ei siinä mitään, siemoisen summanhan niistä repi ja saa lisää joululahja rahaa kullalle :) Ensi viikolla lahja ostoksille :-D jep..
- Vanhemmat »