IRC-Galleria

pakkasta pakkasta..Tiistai 30.01.2007 19:07

huh.. nyt on siivottu, jei:) puhdas koti kullan kallis.. pitäs varmaan pojat päästää vipeltää pitkin mökkiä.. noo.. katon eka kaunarit..

tänään tuli anttilasta paketti.. tilailtiin maritan kaa vähän vaatteita... aina sattuu liian pieniä kokoja.. mutta minä lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon että kesällä ne mahtuu päälle..! olen minä jo 2 viikossä melkei 7 kg saanu vähemmäks ruumini taakasta.. *virn* :) vielä toiset mokoma tai enemmän niin sit on kiva kiva...

vain nyt jatkaa kaunareiden tillottamista moiks!

viikon loppu tulossa..Perjantai 26.01.2007 14:06

voi sköke.. oltas lähetty joensuuhun ryyppää vaan ku ei oo yöpaikkaa.. no pitänee jäädä kotiin.. huomenna on töitä vielä.. pari sataa mökkiä siivottavana, paska. puolen tunnin päästä pitää kans lähtee kiitää hommiin. ulkona tulee lunta iha sairaasti, ja tuulee.. onneks etelästä niin ei kylmä.

Jees vaan pitää ruveta valmistautumaan henkisesti lähtöön.. rankka päivä taas tiedossa.. vaan moi.

su su sunnuntai..Sunnuntai 21.01.2007 19:30

juu eilen kävin ratsastaa.. tunnin menin kentällä issikalla, piiiitkästä herran aikaa.. halusin pollen joka ei osaa töltätä niin sai ravissa keventää.. tänään tulos tuntuu... au. ei se pelkästään tehny pipiks paikkoja vaan ku tulin kotiin sit niin lähdettii anopin kaa lenkille... taivas. lenkkeilysta sain ihanan vesirakkulan päkiään palkinnoksi.. :) thank you lord! no eh..

huomenna joensuuhun.. severi käyp hakemassa sen jonku mehtäkoneeen (harvesteri..??) ja sit kauppaan! sain tänään siivottua (vasta) niin huomenna sitäkää ei oo..mut on taas mielenkiintoiset aiheet minul..

ai niin no se viel et sain työnantajalta kuulla et kesällä JOUDUN ehkä vetämään issikka ryhmiä YKSIN.. jotenki jänskättää.. eksyn kuitenki sinne maastoon ja sit.. sit.. voi voi.. aluks saan toimia perämiehenä et tulee hevoset tutuiks ja reitit tietty.. (ja kunto kasvaa khjih)

jepTorstai 11.01.2007 19:25

tooooorstai.. huomenna enää töitä ja sit 3n päivän vapaa.. ai että! :D pitänee kotona käydä kummussa... ma sit verikokeisiin juukaan... merja vink vink ;)

(klisee:) tänään oli niin rankka päivä töissä.. oikeesti, ei pelkästä työmäärästä vaan myös henkisesti.. tämä iki ihana työ antaja se osaa antaa aina palautetta niin vittuillen asiasta tai jos ei muuta keksi niin muuten vaan vittuilee... noo.. kaikki se kestää. onneks rys--venäläiset lähtee kohta takas itään... solong...!! helpottuu siivoamiset.

viime lauantaina oli severin serkun 30set.. oli kyllä taas asteen verran liian humalassa... :( miks ei olla keksitty sellaista pilleriä jonka vois ottaa ennen ryppäämään lähtöä joka estäis törttöilyt ja itsensä nolaamisen koko seurueen edessä!!?? sen joka keksis olis rikas! "no-morkkis pilleri." ei nyt mitääs kauheaa tullu tehtyä silloin, mutta... sain palautetta vähän sieltä sun täältä.. minkä sille ihminen voi jos huppelissa naurattaa, lujaa ja koko ajan.....??? mniente.

jep jep...

kukkuluuruu ja hellät tunteetTiistai 02.01.2007 21:20

juu u. joulu oli valkoinen ihanaa.. ja uusi vuos sitä vastoin musta :) mut hyvä niin päin. severi tarjos aterian hotellilla sne kunniaksi kun kihloihin menosta meni vuosi <3 aika kilii nopeasti :) sit illalla pidettii bileet meillä.. ei meitä ollu ku 8 henkee mut juhlat venyi aamu 7n... he.. tänään oli ensimmäinen viralline työpäivä uudessa työpaikassa.. aloitin huikean uran, mökkijen siivoojana.. he. no opinpa ajamaa pakettiautoa.. :)
(w3ccccccccccc mmm)
Älkää ihmetelkö miksi tuossa on tuollainen teksti välissä.. viki kävi kävelee näppäimistöllä.. hassu pieni otus :) joo o.. mitäs muuta.. niin uuden vuoden lupaus oli jälleen sama mikä aina.. (vain tutut tietää ;))

joulu.. musta.Perjantai 15.12.2006 17:12

oih joulu siivous tehty, tontut seinillä, joulu verhot ikkunoissa ja piparit pöydällä.. nyt; tervetuloa VALKEA joulu.. niin synkkää ja vetistä.. koira nukkuu vieressä ja pojat kikkaloi häkissään.. rauhallinen joulu, joo..

lahjatkin on suurimmiksi osaksi hankittu.. severille en kyllä ole vielä oikein keksiny mitää.. pari ythmää pakettia.. hmm..noo.. kaipa se siitä.. olla kilttinä jos se sit riittäs :/) joo.. ei nyt ole mitä keksis kirjoittaa.... joulun odottelemisiin.

tipetapTiistai 05.12.2006 17:25

huomenna itsenäisyys päivä.. mm..

joulu armas valkoinen.. tai sitten ei. miks ei vaan voi olla valkoista ja pikku pakkasta, niinku minu lapsuudessa... perhanan kasvihuoneilmiö. jäätiköt sulaa ja sen mukana meidän valkoinen joulu.. (vai eikö ne yhdisty millään lailla, who know)

taas televisiossa tuo perhanan voittopotti peli.. mistä helvetistä ne löytääkin noin rasittavia juontajia!!? taivas.. tänäänhän tuossä potissa näkyy olevan kokonaiset 9600 €.. kyllähän tuo kelpais..hmm. No tänään tuli veronpalautukset.. yllättävän paljon tuli vaikkei tällä hetkellä tee mitää et niitä ansaitsisi.. viime vuodeltahan ne on ja aina joulu raha tulee tarpeen... pitää severille ostaa vielä jotain vaan en tiedä tarkalleen mitä.. ideoita?
Se osti mulle höpelö timanttisista jotain kaks pikku rasiaa.. ne helisee molemmat... mielenkiintoista.. JOULUA ODOTELLESSA!

törö!

jep..Sunnuntai 12.11.2006 20:31

viikonloppu, sunnuntai, isänpäivä... onnea vaan kaikille isille. :)

pe oltiin tohmajärvellä, veltsun ja satun luona.. paavokin siellä oli. ihan mukavata oli ja illalla käytii karhussa.. kyllä on menny paskaks seki paikka, taivas. kyllä koulu aikaa siellä oli elämää ja vilskettä PAAAALJON enemmän.. mutta talon lonkero maistuu yhtä hyvälle kun ennenki :)
eilen sit tultiin kotio ja tämä päivä on menny melkei severin ukin ja mummon luona kylässä.. univelkaa pe-la yöstä jonku verra niin nukuttaa iha hemmetisti.. taidanki ruveta kohta puolii peiton alle piiloon.. :) johan kelloki on kohta puoliin 7, he..

huomenna pääsee taas näppejä jäähdyttävään hommaaan.. pistettii ti härkä roikkumaan ja sitä paloiteltu tässä paitsi tänään.. huomenna ku vielä 8 astetta lupas kylmää niin huijuijui... ankka jäässä päivä.

JEEEEEEEEEEEEEE!!Keskiviikko 01.11.2006 20:45

Saatiin tänään VIHDOIN JA VIIMEIN uusi auto!!! se on IHANA!! voi vitsi! jee!!! aivan ihanaa.

Tässä tultiin nyt joensuusta ja yllätys oli koton aihana.. sisällä suht viileä lämpötila! voi jumpe.. no nyt hellassa poltetaa vähä puuta ettei saunan jälkeen ole niin kylymä.. huomenna kyllä poltan sata pesällistä puuta niin lämpenee tämä.. (ja severi tykkää.. =)) Ulkona tuulee iha vitusti.. tuntuu et katto lähtee pään päältä..

sain myös tänään ostettua sisä- ja ulkovalot.. viritin tuohon eteiseen lamput katon rajaan.. onks vähä magee :)

jees.. täytyy tästä mennä neuloo sukkia.. se on niin mukavaa.... (ennen ku siihen kyllästyy..)

juu uTorstai 19.10.2006 21:51

ihanan kylmä ilma ulkona!!! voi että!!! jag tysker. mut su taas lämpenee :(

perus to.. severi ajaa paskaa minnä neulon ja maisteelen vähän lonkeroa :) hups. Meidän pojat on tullu iha mahottomis! eilenki "karkasivat 2 kertaa.. eka aamulla ja sit illalla.. melkei missasin salkkarit niiden takii :) noo.. tänään sit vaihdoin niide purut.. meni puol toista eenen ku sain ne vintiöt kiinni.. vittupaas itku ja nauru ja psykoottisia kohtauksi, muuta sit sain ne kii häkistään.. se päätty sit siihe ku otettii vikin kanssa kunnon nyrkki tappelu :D vittu että nauratti ku toinen ottelee tosissaa pikku nyrkeillään, he he.. no nyt niil on puhtaat purut... :) kaikki hyvin loppu hyvin.

nyt severikin tuli kotio.. :) pitää huomenna lämmittää mökkiä.. meinaa viiletä täälläki lämpötila.. :) Tehtii severin kaa eilen ensimmäinen yhteinen käsityö "huonekalu". pöytä pojille :) ihan hieno siitä tuli! seuraavaks tehdään kenkäteline ja sit olohuoneeseen pöytä. mukava askarella puutöitäkin piiiitkästä aikaa:)

Jeps täytyy ruveta huastelemaan kullan kanssa päivän askareista moi!