IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.04.2007 14:17

Voi vimpula kohta pääsee etelän lämpöön!!!! jei!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.04.2007 21:00

oih.. ihanaa viikon vapaa! jee.. ei tarvitse töissä olla!!!! IHANNAA.. ma naamaki ja kaulaki palo ku tehtii severin kaa halkoo 9 tuntia auringon paahteessa, nyt sit sataakii vettä. haravoitiin pihamaita tänään.. ei kaikkea saatu, kädet sano yhteistyön irti, pitkästä aikaa haravoiminen on aika kinkkistä.. eilen käytii severin kaaa lenkillä!! kyllä luit oikein, severin kanssa ja ihan lenkillä... herran isä..severi meni rullaluistimilla ja minä hölkkäilin perässä ja kävelin kun en jaksanu hölkätä.. :)

huomenna kotiin. käydä vielä enne etelään lähtöä.. lenkillä vois kotona käydä, hmm.. kuitenkii tulee vaan syötyä.. siinä on joku kun kotii pääsee niin ekana jääkaapille ja sit sieltä vetää kaikkea mitä löytää.. ja sit unohtuu ähkyssä hyödyllinen liikunta.. he. no ei tule niin usein kotona nyt käytyäkkää..

pakkailtiin eilen jo matkalaukkuja.. onhan lähtöön vielä pari viikkoa, mutta naiset ymmärtää; pitää pakata tarkasti ja huolella ettei mitään vaaaan unohdu.. kaikkea pitää osata ajatella mitä vois tarvita jossain tilanteessa.. :)

mitähän sitä keksis.. severi lomittaa ja minä lomailen :) ei mene onnen lahjat tasan. pitänee hakee puita ja vähän lämmittää mökkiä... vaan moro!

rapu laTorstai 05.04.2007 21:16

voi olojen olo!!! nyt on olo... eilen innostuttii severi, late ja anopin kanssa maistelemaan viiniä... vittu 5n asti meni maistellessa... virhe. tämä pään jomotus ja huippaus yms yms ei ole niin kivaa kun mitä eilen oli!! ei saatana.

oli toisaalta hyvä ottaa vähä rennommin.. töissä ollut taas mitä ihmeellisempää meininkiä... yhtenä päivänä sain melkein potkut (koska en kuulemma syö mitään työaikana-> eli en olevinaan jaksa) ja heti seuraavana päivänä sain palkankorotuksen (koska olen niin "rauhallinen" ja hyvä työntekijä)... ota aina selvää...huomenna alkaa pääsiäis sesonki... voi voi... onneks tänään on vp...

ai niin! matkaliputkii tuli tänään! jei! eihän tässä ole enään ku vajaa kuukausi ja taas mennään etelään!! :D ihanaa.... ♥ siistii....

[Ei aihetta]Torstai 15.03.2007 23:00

tänään on 15.3.2007 eli meille tuli severin kanssa 3 vuotta täyteen! vasta.. tuntuu ikuisuudelta yhteisolo.. siis sillee hyvällä tavalla:) jee jee.. ei olla edes juhlittu mitenkää.. pitää sit myöhemmin juhlia kun tänäänki meni puol8 töissä niin ei jaksa mitään tehdä.. kunhan vaan nukkumaan pääsee tai jotain ;) noh noh, hyi minä!

vaan nyt katsoa idols ja ruveta naamaa pesee ja painuu pehkuihi moiks!

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.03.2007 20:36

olihan taas päivä töissä.. örm.. ja kuuli mitä loppu viikko tuo tullessaan, ei kuulostanut hyvältä!! puolilta päivin alkaa ja iltaan asti pitää hengailla siellä.. per.. noh.. harmittaa vaa ku krisu on kylässä niin ei sen kaa kerkii olla... :( byää.. käytiin äsken käppäilee riihen tiellä. kiva ku pihamaa on hiekkaloskassa ja koiran mahan alune sen näköinen aina ulkoilu reissun jälkeen...

ei keksi muuta sepitettävää on siis parempi jättää tähän.. heip.

maanantai..Maanantai 05.03.2007 23:32

töitä on riittämiin.. ihanaa pe on vapaata.. on silmälääkäri eli pääsee siinä samalla kyydillä vähäö shoppailee joensuussa :) olis kiva käydä jossai huonekalu liikkeessä... kattelee tietokone pöytää ja tuolia.. sit olis kiva joku sohva ja sit sit...!! oi joi... ku nyt on palkkaalki kertyny niin vois tehdä investointeja mökkiinkii...

Huomenna pääsee kopottelemaan eli ratsastaa... jei! otetaan kuulemma ne suokit käyttöön.. vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis luvassa.. työnanatajan kanssa siis mennää rattastaa.... aika paljon olen hepojen kanssa saanut olla.. paskan luontiki on kivaa pitkästä aikaaa ja saahan siitä käsiin vähä habaa... talutus ratsastuksia olen vetänyt parit kappaleet tässä viime viikolla, mukavaa on ollut... on kyl mökkien siivoamistaki saanu harrastaa riittämiin.. siitä en niin tykkää. yä..

jees vaan pitää mennä aa aa niin jaksaaa herätä huomennaki uuteen aamuun.. öitä!

oloja..Sunnuntai 25.02.2007 18:05

voi jeesus mikä krapula... tää ei helpota ei yhtään teki mitä teki... väsyttää iha vitusti ja päässä huimaa... enkä juonu eilissä iltana ju 5 konkeroo ja vähä viinii. uskomatonta! saa taas jäädä juominen vähäks aikaa...

onneks on huominen vielä vapaa päivä, pitää lähteä kotiin käymään..värjätä äipän hiukset kun ne menee taas sinne etelään.. voi ku minäkin..

jees mut pitää mennä pötköttää severin viereen.. jos haliminen auttas :)

sandei mandei häpi deis..Sunnuntai 18.02.2007 20:34

voi voi.. sunnuntai.. vapaa päivät menee aaaivan liian nopeasti!! ens viikko on yks helvetti.. no 3 seuraavaa vikkoa. saamerin hiihtolomat!! no ei, odotin minäkin niitä innolla koulu aikaan, vaan en nyt en en.. no suapipahan mania...

ollaan suunniteltu severin kanssa reissua.. johonkii kylpylään viikonlopuks...ylimääräistä rahaa on jo kivasti, eihän ne ole ku parisataa euroo.. tai vaan ja vaan. mut halvempia ku se etelän reissu :)

kävin tänään lumikenkäilee pitkästä aikaa.. herran jumala vaan kävi voimille.. en jaksanu kahlata piitkään umpihangessä ku voimat loppu totaalisesti.. heh:) jees.. mut pitää lähteä käymään kuntosalilla! moiks!

pakkasta pakkasta..Tiistai 30.01.2007 19:07

huh.. nyt on siivottu, jei:) puhdas koti kullan kallis.. pitäs varmaan pojat päästää vipeltää pitkin mökkiä.. noo.. katon eka kaunarit..

tänään tuli anttilasta paketti.. tilailtiin maritan kaa vähän vaatteita... aina sattuu liian pieniä kokoja.. mutta minä lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon että kesällä ne mahtuu päälle..! olen minä jo 2 viikossä melkei 7 kg saanu vähemmäks ruumini taakasta.. *virn* :) vielä toiset mokoma tai enemmän niin sit on kiva kiva...

vain nyt jatkaa kaunareiden tillottamista moiks!

viikon loppu tulossa..Perjantai 26.01.2007 14:06

voi sköke.. oltas lähetty joensuuhun ryyppää vaan ku ei oo yöpaikkaa.. no pitänee jäädä kotiin.. huomenna on töitä vielä.. pari sataa mökkiä siivottavana, paska. puolen tunnin päästä pitää kans lähtee kiitää hommiin. ulkona tulee lunta iha sairaasti, ja tuulee.. onneks etelästä niin ei kylmä.

Jees vaan pitää ruveta valmistautumaan henkisesti lähtöön.. rankka päivä taas tiedossa.. vaan moi.