IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hellou!Sunnuntai 16.12.2007 22:24

Huomenna alkaa vika viikkoo, ja hirvee rumpa, et kaikki tulee varmasti tehtyy, mita haluaaki taalla teha! Ainut asia mika jaa nyt ens kertaa on anarimatsin nakeminen. Se on kyl tosi surullista, koska latkahan on mun suosikkilaji. Huomenna kumminki meen kattoo amerikkalaista futista. On niiiiiiiiiiin hienoo ja oon niin innoissani!:)

Eilen alotin jo pakkaamaa, ja nyt vaa tarttee kattoo mita muuta ottaa mukaa Suomeen. Oon tosi innoissani, et paasen taalta. Niinku oon jo jollekki sanonu, et esim. 3 meijan jengilaista lahti viime viikolla pois taalta, nii vika ei varmasti oo mussa ainoastaa;)

Koht meen laksiaislounaalle yhden Jennyn kanssa. Keskiviikkona on kumminki virallinen laksiasipaivallinen.

Torstaina on joulupaivallinen, johon ostin Chicagosta niin kivan puvun, etta ootan et paasen kayttaa sita.:)

Perjantaina kone lahteeki jo vahan ennen viitta, mut meen lentokentalle varmaa aamulla, koska meijan koulun bussit menee vaa kaks kertaa kentalle.. tai jotain semmosta. Mut siis jokatapauksessa on enaa 5 paivaa ku lahen!!:)
Ainii anatomian raportista 74/75:) kokoajan paranee...:P

C-ya later!

Henna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.