IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

MAANANTAITiistai 16.10.2007 06:06

Moikkas kaikki!!

Tanaa taas alko uus viikko.. Ei nii kiva:P no on se. Mul ois pitany olla Bleiseri ku oli chapel day mut eipas mul mitaa semmosia ole.. Onneks ei tullu valkosta korttii..

Mul sattu vaha rystysee eilises pelis, nii nyt se on aika paksu. En pysty kaantelee sita tai mitaa muutakaa.. mut ehka ma parjaan:) Havittiin 2-0, mut pelasin ite hyvin. Parhaan pelin taalla. Ei me saatu ku yks hassu veto niitten maalivahdille, muuten peli oli meijan paassa.

Meijan jengilaisel murtu pohjeluu, niin nyt se menee kotii sit kokonaa.. sil ku murtu toisen jalan pohjeluu viime vuonna, ja se oli koko sen ajan taal koululla, nii ei se enaa haluu samallaista. ku ei taa kummiskaa mikaa 5 tahden hotelli oo:D

Mul ei oo nyt laksyi ku muutama hassu. yks esse ja sit yks esseen korjaustyo. Aika vahan, nii nyt pystyn olee koneella.

Nukahdin TAAS amerikan literaturen tunnilla. Ma en tiia miten ma aina onnistun. Me katottiin jotain niin sekavaa leffaa, et vahemmastaki. Enaa kuukaus niin on LOMA:P:D:D:D Ma oon niin ilonen et paasee taalt vahan pois, johonki ihmisten ilmoille! Sit ma meen ostaa jonkun hienon puvun joulupaivalliselle! Saatte vaa sit ihailla mun hienoo pukuu! :D

Taal taas oli sateinen ja tuulinen paiva, mut tuuli oli aika lamminta.

Huomen on joukkuekuvaukset, vihdoin. Ne piti siis olla jo kuukaus sitte...
Nii ja arvatkaa mita!! Naa ei jarjesta matkaa Minnesota - Colorado matsii sunnuntaina, vaikka mulla on DAY OFF!!!!! haistakaa kaikki kukka. Mut mahan jarjestani itteni sinne:P Mul on jo suunnitelmii. Mut kerron ne sit vasta ku saan ne toteutettuu:P Ma en todellakaa aio missata NHL MATSII, missa pelaa mun lempijengi!:D Ja vielaku on yks harvoista sunnuntaista et ollaan kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.