IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hellurei ja hellat tunteet:)Torstai 18.10.2007 07:44

Hellou,

Meil oli tanaa PSAT-testi. Siin oli kolme osioo enkun juttui ja kaks matsku osioo.. Oliko vaikeeta?? no ei.. tietenkaa..:) Piti siis luetunymmartamista ym. Ja naa jenkit sano, et siel oli semmosii sivistyssanoja, mita nekaa ei tienny. No nyt se on tehty:)

Mul on ollu nyt kaks iltaa, et ei valttamatta oo tarttenu teha laksyi, jos ei oo halunnu, ja arvatkaa vaa, oonko halunnu:P

Oon katellu leffoi, ja lohonny:D se on niin kivaa puuhaa..

Tanaa oli paivalla ihan sikakivaa treenaa, tai ei ne ollu treenit. Eka juostii semmonen 1.5 kilsaa varmaa, arvatkaa kuka oli taas aiva puhki tommosest typeryydest ku juokseminen:P:D Ei ne tajuu et maalivahdin ei tartte juosta tommosii matkoi:D aivan typerii!:P No kumminki kunnial loppuu asti vedin, vaikka vikana tulinki. Mentii semmoselle nurtsialueelle. Eka juostiin ylamakee ja sit pelattiin futistennista. Oli tosi kivaa!!!

Viikonloppuna ei oo ku yks peli, lauantaina. Meil on seuraava kotipeli varmaa vast Tammikuus!!!! Mut sita ennen lahetaan pelaamaa Pohjois- Carolinaa ja Texasii ym. Me lennetaa sinne, ai etta!:D

Meen varmaa Spring breakkina yhelle Brookelle, se oli vaa tanaa et mita teet thanksgivinina, ma oli vaan et meen meganin luo, kui? sit se oli, et no ku aiti ehotti et jos sul ei oo mitaa paikkaa niin tuu meille ym. sit oli vaa et on kylla paikka. Mut sit se sano et tuu springina, nyt jos joni ei tuu tanne nii meen sit sinne. Itteasiassa en ees tiia missa se asuu.. tai siis en muista. Mut jossain aika lahella ku ei se lenna vaa ajaa sinne.

Nyt lahen takasi Dormille, kattoo leffa loppuu ja nukkumaa..

Morjens!

ainii tanaa Jullit saa kyytii:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.