IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

ah norja <3Keskiviikko 09.07.2008 19:59

KIITTI SÄHÄKÄT <3 OOTTE KULTAA <3

barnlek 30.6- 7.7 <3

beibi älä vonkaa! ;)

miten nii huonoo tuurii, bussin katto vuotaa jo turkuun mennessä ku sataa:D

käytäiskö ensiavussa tai sairaalassa ;) kolme kävi lääkärillä, ja ainaki seittemä ensiavussa:D ja ensiavussa ei tietenkää puhuttu suomea.

anni lyö varpaan meressä kiveen ja ei voinu laittaa kenkää jalkaan ku ei mahdu laastarin takia. käveli sitte toisella jalalla lasin siruun ja sit ei auta muu ku mennä matson repparissa:D (se varvas on muute annilla vieläki kipee:D)

miulla oli yks tyhjä pullo. huusin mitjalle ja matsolle, et haluisko ne yhen pullon ja kummatki oli ettei tarvita. no sit anni huus, et " heidi, miten helvetissä mie pääsen koululle tän jalan kans. " ni kohta joku pikku tyttö huutaa " heidi, mie voin ottaa sen pullon. "

sanni yhtenä päivänä: "kuka hakis miulle jääpussin ensiavusta tähän polveen ku mie en kehtaa enää mennä ku oon tänään käyny siellä jo kolme kertaa?"

illalla huoltaja: "nyt on hiljaisuus ja sammuu valot" heti ku valot sammunu sanni sanoo "voisko joku laittaa valot ku miun pitää laittaa tähän polveen tää side"

tiia: "okei mie laitan" ja valot on samantien päällä. sillon jo huoltajaki nauro:D

toisena iltana ei meinata taaskaa hiljentyä. lopultaku kukaan ei puhu kuuluu yhtäkkii ku emppu huutaa "kenen perse tuo oli?!" ja kaikki repee:D sit menee taas aikansa ku myö rauhotutaan ja huoltaja sanoo "nyt ku tytötki on hiljaa ni pojat voi kans lopettaa sen piereskelyn"

kolmantena iltana ku valot sammunu kuuluu viivin ääni :"laitatteko vielä valot et mie pääsen täältä pöydän päältä pois ku avasin tuon ikkunan..."

....ja neljäntenä iltana:D huoltaja alkaa laskee kymmenestä alaspäin millon pitää olla hiljasta. kasin kohdalla aletaan vaatii mitjalta iltasatuu ja vielä nelosen kohalla mitja kertoo sitä :D sit ykkösen kohalla kaikki on hiljaa, vaan sen takia et oottaa millon huoltaja sanoo nolla, mitä se ei kyl sit sanonu koko yönä:D

tanssipajassa norjalainen kysyy mitä on left suomeksi. myö sanotaan vasen, ja norjalainen toistaa "massn"

mitja laskenu läppää koko pajan ajan ja yhtäkkii makaa lattialla silmät kii. kaikki nauraa ja huutaa et mitja nouse jo ei oo mitenkää hirmu hauska pila ja jatkaa tanssii loppuun. lopulta huoltajatki mitjan ympärillä ja tajutaan tanssin lopussa että ei helvetti se pyörty oikeesti.

annin kaa istutaan huoltoasemalla ja kaks tyttöö tulee siihe skoottereilla. toinen kävelee meijän ohi ja pudottaa kolikon. mie huusin perään "your... no ei väkisin." anni sano et no käy hakee se raha ja ota itelles. mie hain sen kolikon ja veinki sen tytön kaverille joka ei oo ees nähny et raha tippu. ojensin sen rahan tytölle ja sanoin: "this is your friend" ja tulee takas ja kertoo miulle mitä sano ja revetään molemmat täysin ku tajutaan et mie just kerroin tytölle et tämä on kaverisi. saatto tyttö miettii et mikähä helvetin ystävä tää kolikkoki on :D

sit tulee seuraava nainen huoltsikalle ja kysyy "Norsh?" myö pudistellaan päätä. seuraavaks kysyy "English?" ja miulla meni kielet sekasin ja sanoin "no, finnlish" :DD

bussin jarrutkaa ei sit tietysti toimi ku ollaan tulossa tukholmassa ja menossa laivaan. suunnistetaan siks kävellen huoltajien, huoltajien vitosen ja kutosen numeroiden kielitaidolla, navigaattorin, kartan ja 50 lapsen kanssa ja etitään terminaalia, eikö myöhästytty ku reilu puoli tuntia ku oli ensin kävelty JA JUOSTU vähintään sen verran pitkin tukholman katuja ja vanhaa kaupunkia.

anni hoki tukholman terminaalissa "katos perskule" mie aloin hokee kans ja mie kysyn yhtäkkii väliin "katosko perskule?"

sit joskus aamulla bussissa mie huusin "vitun tiia" ja anni alko sen kummemmin ajattelematta rallattaa "vitunpa tiia, tiianpa vittu" :D

hytissä joskus neljän aikaan yöllä Isabellalla menomatkalla tiija kysyy et tiiättekö työ sen sanamuunnos jutun, ja mie, titta ja anni sanotaan no ei tiietä. sit tiija sanoo: " sananmuunnos, munansaannos. " ei helvetti et naurettiin varmaan kymmenen minuuttii annin kaa tuolle. :DD

tulomatkalla bussissa olin olevinaan fiksu : "mie en oikein kannata et tää bussi ajaa takaovi auki " :D

aliasta:
etta: jos niiku saan kuuk ja sit tulee kuuk kuuk kuuk kuuk niiku perästä ni mikä se niiku on?
mie: ööö.. kuukkeli??
tiia: AIKAA!
etta: kaiku... : DDD

etta: KARATAAN TOSta vessanikkunasta!!
mie: hetkinen onko tässä joku järki niiku?

matso: "Heidi oot miulle 85snt auki kiroilusta"
mie: "voi vittu"
matso: "95snt!!"

NORJAAAA <3 Maanantai 30.06.2008 04:50

portsgrunniin ;)
- Vanhemmat »