IRC-Galleria

heipöö

heipöö

jäi koneelle.

Blogimerkintä

« Uudempi -

SETAKTiistai 01.09.2009 22:27

eli meidän tassikerho aloitti tänään toimintansa!

saavuimme kerhotilan ovelle, jossa oli kaks lukkoo. Me vänklättii ja koitettii ihan kaikkee mut se ovi ei auennu! Minä sitten myös ajattelin että oven vieressä oleva nappi voisi auttaa ja rämpyttelin sitä.

Sit loppujenlopuks se toinen avain jäi sinne lukkoo = paniikki. Meri sitten fiksuna tyttönä päätti soittaa 020202 numeropalveluun, että saisimme tietää Porvoon mahdollisista lukkosepistä. Tätä ennen oli pommitettu Mariaa ja Massaa ja Suvia ja Alustaa aika huonoin tuloksin. Sit just kun Pauliina oli lähettämässä Marialle ääniviestiä ja Meri saamassa yhteyden lukkoseppään, kirjaston täti avasi meille oven

"OHO se aukes, moikka!"

Ja kun purkaannuimme sisään, vartija tuli paikalle, ilmeisesti napin painalluksen takia!

Kerho meni ihan hyvin, aika monta lasta saatiin mukaan.

Sitten kun siitä lopuksi istuskeltiin ja juteltiin niin Maria soittaa, ja Pauliina alkaa huvittuneena selittämään lukkotapausta.

Marialla oli kuitenkin toista asiaa..

Tanssiminen on syntiä, ja tanssikerho tulisi joidenkin, ehkä pappien, mielestä lakkauttaa. Onneksi Maria oli pitänyt meidän puolia ja saamme jatkaa sillä ehdolla, että soitamme vain hengellistä musiikkia.

ja hengelliseen musiikkiin on varmasti todella mukava väsätä mooveja!

Tällä hetkellä Maria varmaan kuuntelee vastaajaviestiä, jota se ei siis ollu edes ehtinyt kuunella.. voi olla aika hauska .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.