IRC-Galleria

helinä---

helinä---

..tinkerfuckingbell..

[Ei aihetta]Maanantai 08.09.2008 23:01

MIKÄ SINUA VITUTTAA...

TALVESSA
-Lähestulkoon kaikki! Kylmää, märkää, tuulee, pakkasta, naamaa palelee ja kaikki hiihtää. Vihaan hiihtämistä. Vihaan yllätyspakkasia, joiden takia autot ei käynnisty. Lumisateella on vittumaista kävellä ku pitää jatkuavsti siristellä silmiä ettei mee hiutaleita silmiin, ja menee kuitenkin. Talvella on vittumaista sammua hankeen. Talvella on liukasta. Vituttaa. Yksiäkään iiihania stilettikorkoja ei voi laittaa jos täytyy kävellä yli 10 m matka, sillä perseelleen menee, kirjaimellisesti. Talvella on mahdotonta pukeutua oikein. Jos laittaa paljon vaatetta, tukehtuu, ja kun edellisestä muka viisastuneena laittaa vaatetusta vähemmän, hypotermia iskee yllättävän ja kavalan nopeasti. vihaan talvea piste. Linnutkin vihaa talvea ja lähtee siksi vittuun täältä.

KEVÄÄSSÄ
- Epämääränen ja typerä keli, ja se takatalvi joka iskee aina pari päivää sen jälkeen, kun on kaivellut arskat ja hameet esille, niiiin tyypillistä. Lisäksi se paskan ja roskan määrä joka sulavan lumen alta paljastuu. MASENTAA. Ja sitäpaitsi kevät haisee aivan vitun pahalle.

KESÄSSÄ
- Ötökät. eli ampiaiset, hyttyset, kärpäset, hämähäkit ja kaikki vitun perhoset joita pelkään. Sitäpaitsi kesä on aivan liian lyhyt.

SYKSYSSÄ
- MASENTAA. Aina tulee vaa pimeempää ja pimeempää. Mutta toisaalta syksy vituttaa vähiten.

KOULUSSA
- Se turhanpäiväinen 8-4 penkissä istuminen ja joidenkin vitun muistiinpanojen kirjoittaminen...mikä hemmetin hyöty saatana. Ja ne vitun urpot jotka tyhmillä kysymyksillään hidastaa tuntien kulua ja lyhentää tupakkataukoja.

CD-LEVYISSÄ
- En tiä ku en käytä. Vissiin se just.

LEMMIKISSÄSI
- Se tahtoo ulos just sillon ku mulle EI käy...eli ku on just päässy suihkusta, syön tai puen tai jottaan. Ja se että noista lähtee karvaa. Jos vaikka imuroi yhden kohdan, ni ku selän kääntää niin siinä on koiran muotoinen kasa karvaa..jeejee saatana motivoi siivota ku tietää että yhtä tyhjän kanssa.

POLKUPYÖRISSÄ
- Ne on aina rikki. Mulla ainakin. Ja ne varastetaan aina.

HAMEISSA
- Tuulisella säällä niiden helmat lentelee mihin sattuu. Ja jotku setäpervot kurkkii niiden alle.

HOUSUISSA
- Täydellisiä housuja on mahdoton löytää, kaikki istuu huonosti tai on liian pieniä tai isoja. Johtunee siitä että ono tällanen lihava kääpiö.

KORKOKENGISSÄ
- Ei mikään. En lähde dissaamaan mun rakkaudenkohdetta<3 Paitsi että mullon niitä liian vähän?

TENNAREISSA
- Ne on niin ihania että ku ne sen 1 kk käytön jälkeen hajoaa nii iskee suunnaton suru. :3

VANHUKSISSA
- Etuilee vittu pelikoneilla koko ajan ja luulee että niitä pitäs nii älyttömästi arvostaa ja kunnioittaa. Vitutkaa jaksa ku ei fossiilitkaan anna nuoremmilleen mitää arvoa. (Ja tässä en käyttänyt yleistystä, enhän? Nehh)

PIKKULAPSISSA
- Kysely- ja uhmaikä

SAIRAALOISSA
- Se haju.

MIEHISSÄ
- Ne on niin epäselviä ihmisiä ettei mitään jakoa. Ei niistä hullukaan ota selvää että mitä niiden päässä liikkuu! Hemmetti ettikää mulle mies joka sanoo suoraan mitä haluaa ja mitä mieltä on mistäki ja jota voi YMMÄRTÄÄ...! Siinä vaiheessa ku moinen löytyy ni voin opettaa sian tanssimaan.

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
- Silloin vanhenee, ja se vasta vituttaakin! Oon oikiasti kohta kakskymppinen ja mua masentaa se suuresti! Haluun olla 18 aina.

RADIOSSA
- Mainokset ja se niiden vaihteleva biisilista. Vittu Rihannaa ja Leona Lewisia ku kuuntelet sen 8 kertaa paivassa ni kai sitä ryyppää.

TELEVISIOSSA
- Kaikki kisailuvisailut.

HUONEESSASI
- Sieltä ei vittu löydy ikinä mitää.

Vituttaako sinua usein?
- Jos sille päälle satun. Joskus.

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
- Inte.

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän kyselyn?
- Nääh eipä juurikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.